Skip to main content

Protestele, la România TV şi Antena 3: Lovitură de stat în desfăşurare. Antena 3: Colectiv 2015 - Bamboo 2017

 
Protestele, la România TV şi Antena 3: Lovitură de stat în desfăşurare. Antena 3: Colectiv 2015 - Bamboo 2017

BURTIERĂ LA MINUT. Două posturi de ştiri, România TV şi Antena 3, califică drept lovitură de stat protestele din stradă împotriva graţierii. Mai mult Antena 3 face o paralelă între tragedia din Colectiv şi incendiul din Bamboo.

Publicitate

"Incendiul nu a reuşit, lovitura de stat continuă", a titrat Antena 3 la Sinteza zilei, cu Mihai Gâdea şi Mircea Badea pe ecran. Înainte de începerea emisiunii, pe ecran rula burtiera Colectiv - Bamboo 2017. Scenariu bombă!

Pe imaginile din stradă, Antena 3 a pus burtiera: Lovitură de stat în desfăşurare

România TV s-a dezlănţuit împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, care a venit la protest: "Iohannis forţează o lovitură de stat", a titrat postul lui Sebastian Ghiţă. Altă burtieră: Cum se încearcă destabilizarea ţării la nivel înalt. Termenul de "înaltă trădare" s-a auzit în studioul de la România TV.

Mai mult, prezentatorii şi invitaţii România TV vorbeau despre faptul că au fost manifestanţi plătiţi cu 100 de lei ca să participe la miting. Postul a fost cel mai vehement împotriva manifestaţiei. Sorin Roşca Stănescu a comparat situaţia cu "rebeliunea legionară". Iohannis este, după România TV: Amendabil, suspendabil, arestabil.

UPDATE 1. La România TV, intră în direct şeful editorial al staţiei Eugen Chelemen, care spune că are informaţii cum că Liviu Dragnea i-a cerut ministrului de interne să cerceteze cazul Bamboo, că incendiul a fost pus şi are legătură cu protestele. O altă ipoteză: implicarea serviciului doi şi-un sfert în proteste. Ciutacu îl atacă furibund pe Cristian Tudor Popescu şi site-ul Republica.ro, pentru că "a incitat toată săptămâna". Acuză implicarea serviciilor secrete. Atacuri şi la site-ul Digi 24.

UPDATE 2. Sinteza zilei difuzează un material despre graţierile lui Barack Obama. E vorba de un "un simţ al dreptăţii", spune Gâdea. Un gest de umanitate. Mircea Badea completează: să fie clar, ordonanţele astea nu au nicio legătură cu Voiculescu. El iese oricum, că trebuie să iasă. Burtiera: Lecţia preşedintelui Obama pentru propaganda securităţii.

GALERIE FOTO. Burtiere pe posturile de ştiri:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • albanic albanic
    Concluzia ; doua *** tv aservite mafiei politice ,patronate de un puscarias si un fugar urmarit penal ,care prin minciuna ,manipulare ,si intoxicarea opiniei publice ,vor sa transforme Romania intr-o tara de hoti
  • dreptatea dreptatea
    Ataca nejustificat justitia si institutiile statului, fara a vorbi de coruptia din penitenciare, adevarata problema. De ce nu vorbesc de cum a scris Felix 10 carti cand formalitatile nu ii permiteau nici daca scotea cartea in 2 minute sa tot publice atatea atat de repede.

    ***
  • ciureanu ciureanu
    vio
    Din sursa sigura: in piata Universitatii si pe traseu au fost tineri angajati la firme particulare.Au iesit de frica sa nu ajunga someri prin plecarea firmelor in alte state.Au justificat ca firmelelor straine : nu le covine ca impozitul pe profit sa fie platit in Romania .
  • ina ina
    In tara manifestatiile si comentarii pe FB despre ele au inceput inainte de Bamboo . Nu au fost victime la Bamboo cum nici PSD -ul nu este victima in aceasta tara . Tara este victima PSD-ului . In sfarsit tara iese in strada asa cum trebuie , sa isi spuna parerea si vointa despre tot ce nu este in interesul ei . Asa at trebui sa faca de fiecare data pentru toate aspectele vietii noastre sociale , politice , economice . Ei sunt angajatii nostri ! a fiecaruia dintre noi indifferent cine ii allege , ei trebuie sa faca ceea ce este in avantajul tarii si cetatenilor ei .
  • Adam Adam
    De la Pastorel:In tara asta prefacuta,*** sciu in loc sa puta,Iar scriitorii adevarati,Sunt dati afara de ***. Asta pentru cei care posteaza pe aceasta pagina.
  • dan andrei dan andrei
    Bubbbbu111: Daca imi arati, unde scrie in Programul de guvernare PSD-ALDE ca amnistia si gratierea sunt prioritatile actualului Executiv, te angajez la mine.
    Abia scapi de grija celor care posteza aici.
  • Bubbbbu111 Bubbbbu111
    Ma uit pe site ul asta și vad doar oameni plătiți,forinți din media, care se tem ca își pierd ciolanul dacă e PSD la guvernare. Fomistilor puneți mana și lucrați ceva! PSD măcar face ce a pentru țară,acest hot de la Cotroceni ce a făcut?
  • Dan Dan
    În primul rând că sa fie lovitura de stat ar trebui înlăturat Președintele. Când se înlătură un guvern prin manifestații publice, se numește manifestarea democrației...Bah gâdea!
  • claudiuu claudiuu
    Cica conforme informatiilor celor de la RTV manifestantii ar fii platiti cu 100 de lei de persoana 50 de lei de copil si 30 de lei de caine o manipulare grosolana a celor de la RTV Cna doarme doarme doarme
  • Ana Ana
    Mai ca iti vine sa te inclini in fata unor minti atat de slefuite. Este incredibil unde au ajuns acesti oameni de media. Nici macar subtili nu mai sunt, nici macar nu mai mimeaza ceva. Toarna laturi seara de seara la tv. Manipuleaza, mint, distorsoneaza, nu stiu cum sa se mai dea pt a-si scoate patronii penali si interesele lor. Auzeam aseara in platoul A3: Ahaaaaaaaaa....deci s-a strigat din strada "Parlamentul puscarie", "Guvernul puscarie"- cum e posibil asa ceva? E posibil pentru ca asta e realitatea, oameni buni, pe care voi nu vreti sa o infruntati. Asta e vocea strazii, asta e ceea ce majoritatea vrea.
  • alex2 alex2
    Ce tare. Cele doua posturi, A3 si RTV, au primit acelasi email de la PSD. Scrieti ca e lovitura de stat. Asta ca sa se inteleaga clar cine e *** cui.
  • mona mona
    Adevarat sunteti cel mai mincinos si rupt de realitate post de T.V. din tara. Emisiunea lui Gadea si ai lui este penibila, rupta de realitate. Va dadeati cei mai patrioti romani, dar de fapt voi urmariti doar interesele voastre materiale si ale *** din p.s.d.
    Pacat de dvs. ca vati VANDUT p.s.d.
  • MIHAELA MIHAELA
    RUSINE ANTENA 3 SUNTETI DOAR MARIONETE IN MANA p.s.d. CREDEAM CA SUNTETI PATRIOTI ADEVARATI. ATI DEVENIT JALNICI VATI VANDUT CA IUDA PE UN PUMN DE ARGINTI. RUSINE REALIZATORILOR, PARCA SUNTETI DE PE ALTA PLANETA NU VEDETI REALITATEA DIN JUR, SAU TINETI CU CEI CARE PLATESC SI OFERA MAI MULT........................RUSINE
  • vasile vasile
    Ati devenit si sunteti in continuare cel mai penibil post de televiziune.
    Oare sunteti chiar asa de ......de nu vreti sa intelegeti realitatea.Va intereseaza doar eliberarea patronului dvs. Credeam ca sunteti cinstiti si drepti dar fapt sunteti doar o unealta a josnicilor si penalilor din p.s.d.
    SA VA FIE RUSINE \ CREDEAM CA SUNTETI ROMANI ADEVARATI/ DAR SUNTETI DOAR NISTE MARIONETE.......SUNTETI O RUSINE PENTRU ROMANIA
  • Survivsor Survivsor
    Haideti cu sesizarile la cna! Cand sunt sute sau mii sunt obligati prostii sa munceasca, altfel manipularea drojdierilor de inspiratie securista va continua!

Trimite un comentariu

sus