Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Viralul zilei: „Dragnea ameninţă cu o nouă mineriadă, dacă nu sunt lăsaţi să fure mai departe”

 
foto: Economica.net
foto: Economica.net

"Este acesta un stat poliţienesc? Nici pe departe. Doar în imaginaţia bogată a lui Dragnea, care nu concepe că în ţara lui şi cu partidul său la putere să nu poată fura oricât doreşte, el şi elita PSD+ALDE", scrie Ştefan Vlaston pe Blogurile Adevărul. Opinia a circulat intens pe reţelele de socializare.

Publicitate

Articolul, titrat “Dragnea ameninţă cu o nouă mineriadă, dacă nu sunt lăsaţi să fure mai departe”, vorbeşte despre asemănările dintre mesajul propagat in public de Liviu Dragnea şi ideile promovate de Ion iliescu înainte de mineriada din 1990.

Materialul a adunat peste 1.500 de like-uri şi share-uri pe Faceook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Disperarea lui Dragnea e mare. Miza: reuşeşte să încalece justiţia sau intră în puşcărie. În dosarul 'Bombonica', dacă va fi dus la final, Dragnea nu are nici o şansă să scape de puşcărie. Trei dintre coinculpaţii principali şi-au recunoscut faptele şi au cerut procedura simplificată.

(...) Persecută poliţia, parchetele, DNA, mase uriaşe de oameni? Nu. Doar câteva sute de demnitari care şi-au băgat adânc mâinile în banii publici. Câteva zeci de parlamentari din 450, câteva sute de primari din 6000, 11 miniştri, 2 foşti premieri. Este acesta un stat poliţienesc? Nici pe departe. Doar în imaginaţia bogată a lui Dragnea, care nu concepe că în ţara lui şi cu partidul său la putere să nu poată fura oricât doreşte, el şi elita PSD+ALDE. Iar cine mişcă în front, este dat afară din partid, vezi cazul Cătălin Ivan. S-ar putea numi PSD, atunci, un partid poliţienesc? Nici pe departe."

în topul celor mai apreciate şi distribuite opinii publicate ieri în blogosferă au intrat materiale de pe Blogurile Adevărul, Cabral.ro, Tolo.ro, Eftimie.net şi Mihaijurca.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite opinii din blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Blogurile Adevarul, “Dragnea ameninţă cu o nouă mineriadă, dacă nu sunt lăsaţi să fure mai departe”, de Stefan Vlaston

- 1.521 likes & shares;

2. Cabral.ro, “Trimite-ţi copilul la sport”

- 958 likes & shares;

3. Tolo.ro, “Directorul Farmexpert: 'Recunoaştem e-mailul, dar motivul crizei de medicamente este exportul paralel! Se câştigă şi 1.600 de euro la o cutie de medicamente'"

- 919 likes & shares;

4. Eftimie.net, “A treia şi cea mai toxică Românie: cea care ni-l va da pe Trump al nostrum”

- 794 likes & shares;

5. Mihaijurca.ro, “Giralda, turnul catedralei, si cat de bine se vede Sevilla de sus”

- 729 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stroe vasilica Stroe vasilica
    Ramane cum am stabilit..din fericire,la varsta mea,sa mai tot fie vreo 20 de ani si SCAP!!!DEFI ITIV,SCAP DE TOTI SI TOATE,,,vorba doamnei ILEANA VULPESCU IN ARTA CONVERSATIEI...oale si ulcele sa ajung,si nu m,as reincarna nici in limbric,nici in leu,sau lacusta....***....

Trimite un comentariu

sus