Skip to main content

McCann PR este noua agenţie de comunicare a ING Bank

 
McCann PR este noua agenţie de comunicare a ING Bank

Agenţia McCann PR a fost selectată pentru a se ocupa de comunicarea ING Bank România, într-o colaborare ce acoperă cele trei segmente de business ale băncii: persoane fizice (retail), companii IMM-uri şi Mid-Corporate şi Wholesale Banking. 

Publicitate

McCann PR va asigura strategiile de comunicare corporate, dezvoltarea de campanii de PR, proiecte de sustenabilitate şi employer branding pentru consolidarea poziţionării brandului ING Bank la nivel naţional, anunţă agenţia.

Silvia Jalea, Head of Corporate Communication ING Bank România.

„Mai mult ca oricând, ultimii ani au adus schimbări importante pentru brandul ING Bank şi echipa de comunicare din spate. De la o nouă direcţie de brand - Do your thing, dezvoltată la nivel global şi implementată local; un nou stil de comunicare internă pe care modul de lucru hybrid l-a adus; o maturizare a ariei de CSR într-un grup de lucru dedicat sustenabilităţii.

Sunt doar câteva dintre schimbările care ne provoacă pe toate palierele de comunicare. De aceea, credem că McCann PR este partenerul potrivit pentru acest nou capitol, un partener care avem încredere că integrează direcţiile strategice ale business-ului şi ale echipei de comunicare, ne provoacă să găsim soluţii creative, ce sunt în acelaşi timp coerente cu strategia noastră.”

Imola Zoltan, Managing Director la McCann PR.

„Suntem încântaţi de posibilităţile pe care colaborarea cu ING, un brand-exemplu pe piaţa din România când vine vorba de profesionalism dar şi imaginaţie în comunicare, le aduce.

ING îşi propune să transforme modul în care banking-ul este prezent în vieţile românilor, şi credem că acest lucru ne oferă oportunităţi de comunicare în care putem demonstra capacităţile şi creativitatea unui parteneriat care pune împreună ceea ce noi considerăm a fi două dintre cele mai puternice echipe de comunicare ale momentului, McCann PR şi ING.”

McCann PR are, în prezent, peste 18 ani de activitate şi este afiliată la reţeaua Weber Shandwick.

Portofoliul de clienţi al agenţiei include companii precum Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC, Metropolitan Life, Kaufland, Huawei, Heineken, CCC, Nestle, Microsoft, Ikea, Gefco, Nokian Tires, Konica Minolta, IBM, Reţeaua de Sănătate Regina Maria, Ponderas Academic Hospital, McDonald's, GSK Romania, Horia Tecău, LAWG, Dyson, Philip Morris Romania, Green Point, Hard-Rock Café Romania, Radisson Blu Bucharest, Conservation Carpathia, AstraZeneca, ORCAM, Sanofi, Bristol Myers Squibb etc.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus