Skip to main content

Grupul de comunicare V+O, prezent şi în România, va fi cumpărat de grupul SEG Newgate

 
Loredana Vişa, CEO V+O Communication în România
Loredana Vişa, CEO V+O Communication în România

V+O Communication, agenţie prezentă în România de 18 ani, va deveni parte a unui important grup global de comunicaţii ca urmare a unui acord între V+O Group şi SEC Newgate.

Publicitate

SEC Newgate va achiziţiona 70% din V+O Group pe o perioadă de cinci ani, în timp ce V+O îşi va păstra identitatea de marcă separată şi autonomia organizaţională.

CEO-ul global al SEC Newgate, Fiorenzo Tagliabue, se va alătura Consiliului de Administraţie al Grupului V+O şi va consolida echipa de management existentă a tuturor companiilor V+O, sub conducerea lui Thomas Varvitsiotis şi a lui Yannis Olympios.

Comentând tranzacţia, fondatorii V+O, Thomas Varvitsiotis şi Yannis Olympios, au precizat într-o declaraţie comună:

„După 22 de ani de creştere continuă, este timpul pentru următorul pas. Succesul V+O s-a bazat pe devotamentul faţă de clienţii noştri, un angajament puternic faţă de oamenii noştri şi un set de valori clare. Alianţa cu SEC Newgate va accelera creşterea, rămânând în acelaşi timp fideli acestor valori.”

La rândul său, directorul general al SEC Newgate, Fiorenzo Tagliabue, a declarat:

„Le urăm bun-venit noilor noştri colegi de la V+O Group, alături de care vom lucra îndeaproape în următorii ani în toate zonele noastre geografice, începând din regiunea EMEA de Est, zona în care V+O îşi desfăşoară în mod tradiţional activitatea. Prezenţa puternică a Grupului V+O în regiune şi munca excelentă în domeniul comunicării corporative au fost de fapt foarte atractive şi coerente pentru afacerea noastră şi vedem deja o serie de sinergii”.

Loredana Visa (foto), CEO V+O Communication în România, a declarat:

„Este un pas important pentru grupul nostru şi o mare oportunitate pentru dezvoltarea afacerii noastre în România. Aşteptăm cu nerăbdare să integrăm expertiza internaţională în serviciile noastre locale, în beneficiul clienţilor noştri, precum şi să deservim clienţii noii alianţe strategice cu prezenţă în România sau în zona noastră de expertiză”.

SEC Newgate este una dintre reţelele de comunicaţii cu cea mai rapidă creştere din lume. Este un grup global de comunicare strategică şi consultanţă, bazat pe informaţii şi cercetare, cu o reţea de 53 de birouri şi 1.200 de angajaţi pe cinci continente.

În 2023, SEC Newgate a fost recunoscută ca agenţie globală a anului în afaceri publice şi comunicare corporativă la Global SABRE Awards by PRovoke din Washington, DC.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus