Skip to main content

Audienţă PREMIERĂ Power Couple. Emisiunea, peste media Antenei 1, dar după Pro TV. Doar pe publicul feminin a fost prima

 
Audienţă PREMIERĂ Power Couple. Emisiunea, peste media Antenei 1, dar după Pro TV. Doar pe publicul feminin a fost prima

Audienţă premieră Power Couple. Câţi români s-au uitat la prima ediţie a emisiunii Power Couple, de pe Antena 1, prezentată de Dani Oţil?

Publicitate

Datele de audienţă arată că show-ul de divertisment a avut cifre peste media normală a Antenei 1. Totuşi, chiar şi aşa, Power Couple a fost după Pro TV şi la nivel naţional, dar şi la oraşe şi pe publicul comercial.

Emisiunea de pe Antena 1, după cum anunţă postul TV, a fost pe primul loc doar pe publicul feminin comercial (adică femeile de la oraşe cu vârste între 21 şi 54 de ani.

Detalii în continuare:

"Premiera Power Couple România – La bine şi la greu s-a impus ca lider de audienţă pe publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani", potrivit Antena 1. Audienţa pe acest segment: 5,9 rating (faţă de 5,6 Pro TV) şi 20,4% cotă de piaţă (faţă de 19,3% Pro TV).

Ce s-a întâmplat pe targeturile "tradiţionale", adică naţional, urban şi comercial 21-54 de ani?

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, emisiunea de pe Antena 1 a fost imediat după Pro TV, pe toate aceste segmente, în intervalul 20.30-24.00, în care a fost difuzată emisiunea.

La nivelul întregii ţări, la Power Couple s-ar fi uitat aproape 950.000 de români. Antena 1 a fost la o diferenţă de aproximativ 130.000 de telespectatori după Pro TV, care înregistra 1,17 milioane.

De notat că premiera Power Couple a avut cifre peste media obişnuită a Antenei 1 (885.000 în ianuarie).

Pe intervalul emisiunii, Pro TV a difuzat Las Fierbinţi (până la 21.30), urmat de filmul Taken - Teroare în Paris (cu Liam Neeson) şi de Ştirile Pro TV.

Diferenţa a fost mai mică la oraşe, unde Pro TV a avut 585.000 de telespectatori, iar la premiera Power Couple s-au uitat 580.000. Şi pe publicul urban, chiar dacă a fost pe locul al doilea, Power Couple a atras o audienţă mult peste media Antena 1 în Prime Time (450.000 în luna ianuarie)

Pe publicul comercial "total" (bărbaţi şi femei), Power Couple a atras un număr de 250.000 de telespectatori (faţă de 210.000 media Antena 1 în ianuarie). Pro TV avea pe interval aproape 300.000 de persoane din acest segment.

Care este formatul Power Couple?

Emisiunea, prezentată de Dani Oţil, reuneşte o serie de cupluri, care au de trecut tot felul de provocări "domestice", care să le testeze "puterile". De exemplu, în prima ediţie, concurentele puse faţă-n faţă cu un calendar gigantic, înalt de 20 de metri, pe care l-au escaladat pentru a ajunge la datele semnficative pentru relaţiile lor (întrebări legate de relaţia lor).

În cea de-a doua ediţie, bărbaţii trec printr-o probă în care un dispozitiv cu nouă grade de intensitate simulează contracţiile travaliului.

Cuplurile locuiesc în aceeaşi casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe:

  • cele pentru femei, înaintea cărora bărbaţii hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba
  • cele pentru bărbaţi, înaintea cărora decizia investiţiei este luată de către jumătăţile feminine ale cuplurilor
  • provocările pentru perechi

Show-ul se va difuza de luni până miercuri, de la ora 20.30.

Cine participă: 

  • Oana Matache şi iubitul ei, Radu Siffredi
  • Emi - Noaptea Târziu (unul dintre prezentatorii iUmor)) şi soţia lui, Mădălina
  • Tudor Ionescu (Fly Project) şi soţia lui, Ana
  • Chef Roxana Blenche (gadza formatului Hello Chef şi fostă participantă la Chefi la cuţite) şi soţul ei, Cătălin
  • Daiana Anghel, consultant beauty, şi soţul ei, Chef Sorin Gonţea
  • Lino Golden (cântăreţ) şi logodnica lui, Delia
  • Soţii Gabriela şi Cristi Iacob (jurat la Te cunosc de undeva!)
  • CRBL (solist) şi soţia lui, Elena
  • Soţii Eliza şi Cosmin Natanticu (jurat la iUmor şi unul dintre protagoniştii serialului Bravo, tată!)

GALERIE FOTO. Emisiunea Power Couple în imagini

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus