Skip to main content

Când se lansează Kanal D2. Postul a informat CNA că rămâne în must carry

 
Când se lansează Kanal D2. Postul a informat CNA că rămâne în must carry

Bucureşti TV devine Kanal D. Dogan Media, compania care operează Kanal D în România, a informat CNA, printr-o adresă, că au în plan să lanseze Kanal D2, din 2 aprilie. 

Publicitate

Totodată, compania a informat CNA că viitoarea televiziune Kanal D2, va rămâne în lista must carry a posturilor libere la retransmisie, pentru 2023. Amintim că postul Kanal D, televiziunea principală a grupului, a ieşit de mai mulţi ani din msut carry.  

Dogan Media a preluat licenţa Bucureşti TV în noiembrie 2022 de la societatea Best Mixmedia, la pachet cu mai mute frecvenţe radio din Ploieşti, Câmpina şi Sinaia, care au fost integrate în Radio Impuls. 

Încă din noiembrie 2022 Dogan Media anunţa că urmează să relanseze Bucuresti TV sub numele de Kanal D2

Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls, spunea în noiembrie 2022:

„Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România.

Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare. Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus