Skip to main content

COMUNICAT. Activare în centrul Capitalei. Cameră specială care simulează gravitaţia zero! Nike te trimite în spaţiu direct din Piaţa Universităţii!

 
COMUNICAT. Activare în centrul Capitalei. Cameră specială care simulează gravitaţia zero! Nike te trimite în spaţiu direct din Piaţa Universităţii!

COMUNICAT. Nike îşi invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzaţia de plutire în spaţiu printr-o activare ce îmbină realitatea virtuală cu un simulator de gravitaţie 0, plasate împreună cu o cutie imensă de pantofi Nike în centrul capitalei.

Publicitate

AIR MAX DN BOOTH este amplasată în centrul capitalei, în Piaţa Universităţii, iar experienţa va fi accesibilă publicului larg în fiecare zi, în perioada 10-14 aprilie, între orele 10:00-18:00.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În premieră pentru ţara noastră, odată cu aniversarea a zece ani de la prima celebrare a Air Max Day, Nike prin distribuitorul Sport Time, lansează o instalaţie extraordinară care explorează istoria Air Max de-a lungul timpului şi care invită la experimentarea non-gravitaţiei

Prin intermediul instalaţiei, vizitatorii vor intra într-o cutie imensă de pantofi sport unde vor avea ocazia să descopere istoria modelelor Air Max dar şi cel mai nou model dezvoltat de laboratoarele de inovaţie Nike: Air Max DN. Odată ieşiţi din cutie, vor putea să testeze simulatorul VR antigravitaţie şi să simtă real fenomenul „păşind în spaţiu” alături de Nike, într-o senzaţie unică, trăită de către astronauţi în spaţiul cosmic. 

GALERIE FOTO. Spaţiul Nike din Piaţa Universităţii

Pentru ca interacţiunea să fie completă, pentru fanii pregătiţi să răspundă corect la întrebări despre istoria iconicului model Air Max, Nike va avea avea pregătite multe surprize chiar la faţa locului. Iubitorii brandului vor putea câştiga un voucher prin intermediul căruia, la achiziţionarea celui mai nou model Air Max DN din magazinul Nike Băneasa Shopping City, vor primi cadou o cutie-trofeu în ediţie limitată.

Echipele care coordonează acest proiect sunt echipa Sport Time formată din Armand Filip Ciauşoiu, Marketing Associate şi Emanuel Iuhaş, Marketing Operations Manager pentru România şi echipa agenţiei de comunicare Romanian Artists Agency, www.raagency.ro. Implementarea a fost realizată de diviza Romanian Artists Agency Events.

Emanuel Iuhas – Marketing Operations Manager pentru România:

“Suntem extrem de încântaţi că brandul nostru va interacţiona pentru prima oară de la prezenţa pe piaţă cu fanii săi prin intermediul unei instalaţii experimentale unice care aduce un omagiu tehnologiilor Air. Instalaţia, dispusă în punctul 0 al capitalei României, este inspirată de noul model de pantof sport din familia Air Max – Air Max DN - dezvoltat de cercetătorii Nike în strânsă colaborare cu experţii în design şi robotică de la Nike Innovation Lab din Portland, Oregon.“

Grupul Sport Time Balkans este partenerul şi distribuitorul exclusiv Nike, din anul 2014, pentru majoritatea teritoriilor din regiunea Balcanilor şi deţine acorduri comerciale începând cu anul 2020 şi pentru distribuţia oficială a brandului în România şi Bulgaria.           

În prezent, compania operează cele 9 magazine şi cele 2 outlet-uri Nike din România şi va continua să deschidă în viitorul apropiat noi locaţii şi să lanseze noi concepte inovatoare de retail în întreaga regiune. Sport Time Balkans este permanent dedicat promovării sportului şi unui stil de viaţă sănătos, oferind în acelaşi timp produse şi servicii premium către milioane de clienţi din toată regiunea Balcanilor. 

Mai multe informaţii despre Sport Time Group puteţi găsi pe sporttimegroup.com.

Despre Nike

NIKE, Inc. cu sediul în Beaverton - Oregon, este leader internaţional în design, producţie şi distribuţie de încălţăminte, îmbrăcăminte, echipamente şi accesorii sportive autentice pentru o largă varietate de activităţi sportive. Mai multe noutăţi şi alte informaţii financiare sunt disponibile la www.nike.com şi pe Instagram @nike.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus