Skip to main content

Nu ştii la ce să te uiţi? Netflix alege filmele şi serialele în locul tău. Funcţie nouă

 
Foto - Pexels
Foto - Pexels

Vrei să te uiţi la ceva, dar nu ai idee la ce? Netflix aduce o funcţie nouă şi în România. Este vorba despre un tool care alege filmele şi serialele în locul utilizatorului. 

Publicitate

Seamănă „Shuffle Play”, de pe Spotify. Pe Netflix se numeşte Play Something, iar când când utilizatorul selectează opţiunea primeşte un titlu  pe baza istoricului de vizionare.

Funcţia era în teste încă de anul trecut în anumite ţări, dar începând de astăzi este disponibilă la nivel global, inclusiv în ţara noastră. 

Un amănunt foarte important: Tool-ul „Play Something/Redă ceva” este disponibil doar pe dispozitivele TV, momentan, iar în următoarea perioadă va începe testarea pentru varianta de mobil. 

Apare în mai multe locuri pe ecranul televizorului:

  • sub numele profilului,
  • în al zecelea rând de pe pagina principală Netflix,
  • în meniul de navigare din stânga ecranului.

Funcţia „Redă ceva” este compatibilă cu redarea textului prin voce (TTS), pentru cei care folosesc cititoarele de ecran. Pentru a descoperi un nou film sau serial preferat cu funcţia „Redă ceva” folosind TTS,  accesează secţiunea Accesibilitate de pe pagina de asistenţă şi află detalii despre cum să activezi această funcţie din setările televizorului. 

GALERIE FOTO - Detalii despre noua funcţie „Redă Ceva”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lori Lori
    Cel puțin în Israel aceasta funcție este disponibil și de pe mobil nu numai de pe tv.
    O alta diferență aici și în prezent este disponibil toate sezoanele din "friends"e drept,în schimb nu găsești e exemplu filmul românesc"Miami bici" sau filmul cu Dana Rogoz despre care scriați am văzut că nu e in lista filmelor de pe Netflix de pe iunie.
    In general nu sunt multe filme românești pe Netflix Israel

Trimite un comentariu

sus