Skip to main content

Pro TV pregăteşte un nou serial de comedie: Brigada Nimic. Alexandru Papadopol şi Iulian Postelnicu fac parte din distribuţie

 
Pro TV pregăteşte un nou serial de comedie: Brigada Nimic. Alexandru Papadopol şi Iulian Postelnicu fac parte din distribuţie
Pro TV are în producţie un nou serial de comedie. Postul anunţă începerea filmărilor pentru Brigada Nimic, o comedie originală care are în distribuţie nume precum Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol sau Nicu Banea. 
Publicitate
 
Despre serial: O gaşcă de poliţişti neadaptaţi lucrează împreună nu pentru a rezolva cazuri, ci pentru a le ţine departe de ei. Într-un mod surprinzător, brigada reuşeşte întotdeauna să le dea de cap.

Distribuţia serialului Brigada nimic: Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Nicu Banea, Irina Ştefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiţia Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru şi Sorin Pârcălab.

Antonii Mangov, Programming Director Pro TV, declară:

„Suntem foarte încântaţi de începutul filmărilor pentru Brigada Nimic. Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câţiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi. Acesta este doar începutul. În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm şi să producem şi mai multe proiecte de ficţiune, întrucât Pro TV este casa serialelor româneşti – de la comedie incitantă la dramă palpitantă”.

 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus