Skip to main content

Subiectul „Azilele groazei", într-o ediţie specială la Asta-i România, cu Mihai Ghiţă

 
Subiectul „Azilele groazei", într-o ediţie specială la Asta-i România, cu Mihai Ghiţă
Emisiunea de reportaje Asta-i România, prezentată de Mihai Ghiţă va aduce în această săptămână o ediţie despre subiectul din ultimele săptămâni: „Azilele groazei". 
Publicitate
 
Ediţia va putea fi urmărită duminică, 16 iulie, de la ora 14.30, la Kanal D.
 

„Echipa emisiunii Asta-i România oferă de data aceasta imaginea unei Românii schilodite, sărăcite, infometate. Scandalul azilelor tranformate în lagăre înfioară o ţară întreagă.
 
În spatele acestei ruşini naţionale se ascund oameni suspuşi, dornici să se îmbogăţească din chinurile şi suferinţele celor care au rămas singuri pe lume.
 
Bătuţi de luni până duminică, şapte zile din şapte, cu sfârşiturile de săptămână transformate în apogee ale durerii, cu vânătăi şi răni până la os, în paturi acoperite de ploşniţe, stropiţi cu insecticide, înfometaţi, batjocoriti, nespălaţi, bolnavi, sedaţi – aşa erau ,,îngrijiţi" bătrânii din trei aziluri tranformate în lagăre de exterminare, pentru care statul plătea însă sume consistente", transmit cei de la Kanal D.
 
„De ce doar procurorii şi jurnaliştii au avut ochi pentru orori? De ce asistenţa socială nu a găsit nimic în neregulă? Ce a făcut asistenţa socială din Voluntari, de câte ori a venit în control şi de ce nu a raportat nereguli?" Acestea sunt câteva dintre întrebările la care echipa emisiunii caută răspunsuri, de la persoanele în drept şi de la instituţiile statului abilitate.
 
 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus