Skip to main content

VIDEO. Bursucu' - Adrian Cristea, unul dintre prezentatorii de la Kanal D, este gazda unui proiect online

 
VIDEO. Bursucu' - Adrian Cristea, unul dintre prezentatorii de la Kanal D, este gazda unui proiect online

VIDEO. Adrian Cristea, cunoscut publicului ca Bursucu', este gazda unui nou proiect. Este vorba despre un podcast pe care tocmai l-a lansat.

Publicitate

Proiectul se numeşte Un podcast mişto şi apare în fiecare marţi de la ora 20.00, pe canalul de YouTube Un podcast mişto by Bursucu.

Podcastul a fost deschis de solista The Rose (care a interpretat-o pe Vera Maxim în serialul Clanul de la Pro TV). De asemenea, Theo Rose este antrenor la Vocea României.

Cum s-a hotărât Bursucu să îşi facă podcast?

„L-am făcut la îndemnul prietenilor. De câţiva ani, prietenii îmi tot spun să fac un podcast. Îmi era necunoscut drumul ăsta, mi-am zis la un moment dat că sunt deja mulţi oameni care au pornit pe acest drum şi nu ştiu dacă mai este cazul să realizez şi eu un podcast.

Dar dacă prietenii, familia m-au încurajat şi mi-au spus să-l fac pentru mine, pentru ei, să aduc zâmbete celor care îl vor asculta sau vedea, am spus să încerc; şi văd că ideea a fost una bună.

Mă simt relaxat, nu este limitat timpul pe care îl petreci cu invitatul, e senzaţional. Îmi place să descopăr omul din faţa mea”, a povestit prezentatorul pentru Paginademedia.

La podcastul lui Adrian Cristea vor fi invitaţi personalităţi din toate domeniile.

„Este un podcast cu şi despre oameni mişto, de aceea se şi numeşte "Un podcast mişto", foarte multi dintre ei sunt prietenii mei cu povesti de viata interesante.

Vor veni la "Un podcast misto" şi oameni cu care nu am avut contact până acum, nume mari din televiziune, din online, oameni din domenii diferite, pe care abia aştept să îi descopăr. Nu există un anumit tipar, ne vom modela dupa invitat”, mai spune el.

Despre Bursucu' - Adriana Cristea via kanald.ro:

  • A fost coregraf şi dansator în cadrul emisiunii Dansez pentru tine, care a fost difuzată la Pro TV 
  • Din ianuarie 2015, Bursucu a intrat în echipa Kanal D şi a fost co-prezentator la emisiunea Teo Show
  • Este gazda show-ului Roata Norocului, alături de Ana-Maria Barnoschi
  • Bursucu a mai prezentat alături de George Tănase şi Viviana Sposub, matinalul Dimineaţa cu noi, tot la Kanal D

VIDEO. Theo Rose, prima invitată la podcastul lui Bursucu

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus