Skip to main content

„Facem şcoala bine”, o nouă ediţie a campaniei lansată de Radio Impuls. Postul radio echipează şcoli cu panouri fotovoltaice

 
foto: freepik.com
foto: freepik.com

Radio Impuls, post care se află în portofoliul Dogan Media, anunţă o nouă ediţie a campaniei Facem şcoala bine. Postul de radio dă startul celei de-a cincea ediţii a campaniei ce vizează şcolile din România, prin intermediul căreia instituţiile de învăţământ sunt echipate cu panouri fotovoltaice.

Publicitate

Începând de astăzi, ascultătorii Radio Impuls vor putea să înscrie şcoala care are nevoie de această dotare în campania Facem şcoala bine trimiţând un email, până la 31 mai, la adresa şcoala@radioimpuls, cu fotografia şcolii, precum şi cu o scurtă descriere a respectivei instituţii de învăţământ. 

Câte şcoli intră în etapa finală a concursului?

Reprezentanţii postului anunţă că patru şcoli vor intra în etapa finală a concursului, iar prezentatorii Radio Impuls vor face face totul pentru a atrage voturi către şcoala atribuită fiecărei emisiuni în parte, începând din 3 iunie, odată cu intrarea în a două parte a campaniei.

Ascultătorii vor avea ocazia să voteze şcoala preferată, din cele patru şcoli selectate, din 3 iunie, urmând ca şcoala cu cele mai multe voturi să beneficieze de panourile fotovoltaice oferite de partenerul competiţiei, parapet.ro.

Emisiunile Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Moga, Morning Latte, Uzina de dume şi Bară la bară vor avea repartizată câte o şcoală pe care o vor susţine şi pentru care vor încerca să atragă cât mai multe voturi.

Greeg, Andrei Moga, Alexandra Enăşoaie, Ştefan Coroian şi Mihai Hînda vor intra în cursă şi vor încerca să atragă cât mai multe voturi din partea ascultătorilor, astfel încât şcoala pe care o reprezintă să câştige. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus