Skip to main content

VIDEO. La revedere, Chill FM! Bun venit, Digi24 FM! Când se lansează postul de ştiri şi în FM?

 
VIDEO. La revedere, Chill FM! Bun venit, Digi24 FM! Când se lansează postul de ştiri şi în FM?

La revedere, Chill FM! Bun venit, Digi24 FM! Începând din octombrie se face marea schimbare: Digi 24 se va auzi şi în FM şi va înlocui Chill FM!

Publicitate

Digi24 FM îşi va începe emisia din 1 octombrie 2021. Anunţul a venit prin intermediul unui promo care rulează pe post în aceste zile.

Schimbarea se face la cinci luni după ce membrii CNA au aprobat modificarea licenţei, la mijlocul lunii mai. Detalii, AICI

Digi24 FM va înlocui Chill FM şi se va auzi pe frecvenţa 103,8 FM. Doar în Bucureşti! 

Cum va arăta conţinutul? 80% din ce se vede pe TV se va difuza şi în FM, iar restul de 20% reprezintă publicitatea dată de Digi 24. Postul devine din unul tematic-muzical în unul tematic-ştiri.

„Va fi transferat şi personal de la Digi 24 în acest post de radio. Am dori să facem un experiment şi să transformăm un post de muzică în post de ştiri”, a spus Lucian Mihai, reprezentant RCS-RDS, în şedinţa CNA din luna mai.

VIDEO. Promo-ul pentru Digi24 FM

CITEŞTE ŞI: CNA a votat: Digi 24 se aude şi în FM! Pe ce frecvenţă va fi dat pe radio postul TV

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    No problem, am sters din memoria radioului frecventa 103.8!
    A revenit vibe.fm si dance.fm.
    APP: am blocat inclusiv din meniul televizorului mizeria de post DIGI24 cu o parola pusa de un amic, astfel incat nestiind parola nu am cum sa fiu tentat sa deblochez postul, post de propaganda si inoculare penibilo ***!
  • Catalin Catalin
    Tot ce e bun tre' sa dispara in aceasta tara...era singurul post de radio bun de la noi din tara, fara reclame, muzica relaxanta, fara vorbaraie. Imi placea tare mult atat la volan, cat si acasa, cand mancam, seara inainte de culcare sau chiar si in timp de dormeam. Chiar ma miram si apreciam de nivelul de calitate al postului. Pacat ca a fost inlocuit cu Digi24, de parca nu eram satui de stiri si reclame. A murit singurul post serios de muzica de la noi. "Felicitari" celui care a luat decizia...sper sa nu mai aiba alte idei.
  • AlinaMjj AlinaMjj
    Mare dezamăgire, nu înțelegeam de ce nu l mai găsesc nici la radio, nici pe TV, cel mai bun post de muzică, va trebui sa ascult orice altceva dar nu Digi FM, dar tot nu exista nici un post cu muzica aceea, cel puțin pe mine ma relaxa la volan, să nu intru în crize cât stau în trafic. Ni s-a luat doar de bumți-bumți.
  • Doina Doina
    Păcat ,era cel mai bun post de relaxare. Acasă mergea non stop radioul pe chill în mașină de-asemenea, era cel mai bun post ever pt creierii noștri zdruncinatati de toate porcariile de știri care nu fac altceva decât sa ne indobitoceasca. Acum nu mai ascult radioul deloc. Mulțumim CNA pentru surpriza!
  • Georgiana Georgiana
    Buna seara,
    in online inca functioneaza. Mai greu in masina, insa in casa sunt solutii sa ma bucur in continuare de Chill FM.
  • Eu Eu
    propaganda se extinde. cat mai multa indoctrinare.
    cum face indoctrinarea? peste tot sa se auda si sa se vada ceea ce vrei sa transmiti. cui ii era de folos un radio catre transmitea LINISTE?
    in niciun caz propagandistilor :)

    Realitatea FM, Radio Actualitati, 3 fm, Europa FM (50%), Digi24, RFI = vuvuzele pentru diverse interese
  • alex alex
    păcat ca au renunțat, de ce nubau luat o alta frecvență
  • alex alex
    păcat ca au renunțat, de ce nubau luat o alta frecvență
  • Mihai N. Mihai N.
    Este o mare pierdere pentru noi toti faptul ca minunatul Chill FM nu mai exista, si consider ca era cel mai placut si mai relaxant post de radio din Romania, si imi pare foarte rau ca nu mai exista.
    Totusi, eu mai sper inca, si ii rog pe cei in masura, daca vor putea, sa faca cumva sa reapara acest minunat post de radio, pentru ca ii simtim lipsa noi toti cei care il ascultam inainte de disparitia sa. Ar fi minunat daca ar reapare Chill FM din nou si pentru totdeauna.
  • M Adrian M Adrian
    Il ascultam in fiecare seara, il lasam pe fundal toata noaptea si brusc ma rezesc cu stiri. Am crezut ca e cosmar. De ce inlocuit si nu ca radio separat??? Cand tocmai pt a ne pastra sanatatea mentala trebuie sa evitam stirile din Romania??? Pacat, era super ChillFm. Am ramas cu toate *** de posturi de radio, cu playlist parca facut exclusiv unei populatii de cocalari
  • Dorin_anti politica Dorin_anti politica
    Ce nesimtiti pot fi unii....cum sa scoți un post de muzica atât de bun(era singurul care dădea o muzica relaxanta și care te mai scotea din starea de stres zilnica)?Dar nu mai e o noutate..la noi tot ce e bun dispare, se scoate, se înlocuiește cu abjectii sau cu chestii pe care oricum le auzi sau vezi zilnic și pe alte posturi...la noi doar se strica...bravo!ce mai urmează?
  • cift cift
    S-a inlocuit un post de radio muzical placut, ce te relaxa la volan in aceasta jungla a traficului, cu unul de stiri si reclame care te scot din sarite si iti distrag atentia de la condus.
    Chill FM era foarte OK si ca muzica de fundal pentru acasa, serviciu, diverse evenimente de grup in excursii, etc.
    Suntem satui de stiri agresive, propaganda si reclame.
    Da..., ce este bun si frumos nu tine mult.
  • TGR TGR
    Din pacate ChillFM ne-a parasit si in Online.. Azi-noapte pe la 4 deja difuzau ce era pe Digi24...
  • JFK JFK
    Chiar ascultam Chill fm pe tv,pe fundal,avea o altfel de muzica!
  • Stefan Stefan
    De la lansare (sfarsitul lui 2018) am spus ca este "un proiect mort din fașă"! Se pare ca celor de la Rcs-Rds le-a luat cam mult sa-si dea seama!

    Problema nu este asta insa; problema grava este aceea ca CNA a UCIS ideea de <<radio>> prin acordarea unor liceente FM, pentru (de fapt) niste PORTAVOCI FM.

    Unii si-au dat seama de cativa ani ca radioul in tara noastra nu mai "suna" ca un radio. Dar dece nu mai sunt radiourile ce au fost?

    Pai, poate pentru ca lumea a migrat din FM pe online (youtube, spotify, etc) saturata fiind de excesul de 'reclama' (2 piese...reclama, iar doua piese iar reclama, sa nu mai zic de halalul de playlisturi)?

    Sau poate ca lumea cu capul pe umeri, nu asculta manelismul de la cel mai cocalar radio (Zu), nici mascarelile din majoritatea matinalelor (virgin, kiss, Impuls)?

    Ori poate pentru ca radioul nu se mai face (din cel mai important element) cu VOCI DE RADIO, ci cu cumetrii, indiferent ca respectivul 'pilos' e un rârâit care te zgaraie pe timpan, sau o mierlita care te omoara incet si sigur.

    La final, pot decat sa-mi doresc ca CNA-ul sa acorde liceente si pt un NasulTv FM, B1 Fm, sau Disnei Fm...de ce nu? Daca asta este 'moda' sau politica CNA?!

Trimite un comentariu

sus