Skip to main content

Chefi la cuţite dă startul primelor probe eliminatorii. Va fi prima etapă a bootcampului. Diseară

 
Chefi la cuţite dă startul primelor probe eliminatorii. Va fi prima etapă a bootcampului. Diseară

Începe bootcampul sezonului 13 Chefi la cuţite. În această seară vor începe primele probe eliminatorii la emisiunea Chefi la cuţite de la Antena 1.

Publicitate

Singurii participanţi care nu se confruntă cu primele probe sunt câştigătorii cuţitelor de aur, deoarece ei intră direct în echipele Chefilor. Este vorba despre Mihai Dragomir, cuţitul de aur al lui Ştefan Popescu, Mario Mădălin Dumitru (care a primit cuţitul de la Alexandru Sautner), Alexandru Săbădeanu (a obţinut cuţitul de la Orlando Zaharia) şi Lăcrămioara Pintiliea, care a primit cuţitul din partea lui Richard Abou Zaki.

După etapa în care juraţii au împărţit cuţitele, acum e timpul pentru bootcamp, o probă eliminatorie care le va testa cunoştinţele, tehnica şi creativitatea în bucătărie. La finalul probei, mai mult de jumătate dintre concurenţi vor pleca acasă. 

Diseară de la 20.30 va fi prima probă a bootcampului. Emisiunea culinară cu chefii Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki şi Ştefan Popescu poate fi urmărită de luni până vineri, de la 20.30.

Sezonul 13 a început la data de 18 martie şi este primul fără chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. 

Chef Orlando Zaharia:

”Trebuie să fiu foarte atent, ca un căutător de aur – de talente în bucătărie. Am nevoie, totodată, de oameni care să transmită dorinţa de a câştiga. Caut jucători de cursă lungă, care să zdruncine echipele adversarilor mei. Şi îmi doresc o echipă care să lucreze într-adevăr ca o echipă”.

Chef Alexandru Sautner:

”În bootcamp, pe lângă gustul din farfurie, vreau să simt şi acea conexiune între mine şi concurent, pentru că acest lucru va fi foarte important în felul cum va funcţiona echipa. Vreau să văd concurenţi care au curaj şi viziune, dar şi spirit de echipă”.

Chef Richard Abou Zaki:

”Bootcampul este o etapă esenţială. Presiunea este maximă pentru că noi, ca juraţi, trebuie să ştim foarte vine ce concurenţi alegem. Trebuie să fim cu ochii-n patru, foarte atenţi la fiecare detaliu.

Eu vreau să-mi aleg cea mai bună echipă, alcătuită din cele mai diverse persoane – de la cel care găteşte tradiţional la cel care stăpâneşte perfect tehnica, de la un bucătar specializat pe mâncare asiatică şi un patiser extraordinar la unul care, chiar dacă nu ştie foarte bine să gătească, să ajute echipa din punct de vedere moral. Nu-mi doresc o echipă doar de bucătari”.

Chef Ştefan Popescu:

”Acum vom vedea cu adevărat cum se comportă concurenţii sub presiune. Trebuie să dea tot ce au mai bun ca să ne impresioneze, pentru că fiecare detaliu va conta, iar noi vom face alegerile cu maximă responsabilitate”.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus