Skip to main content

Cove şi Diana Bart, din nou la Flash Monden. Alexandra Anastasescu va fi doar în weekend. Cu cine va prezenta?

 
Cove şi Diana Bart, din nou la Flash Monden. Alexandra Anastasescu va fi doar în weekend. Cu cine va prezenta?

Cove (Gabriel Coveşeanu) şi Diana Bart revin la Flash Monden. Emisiunea despre mondenităţi de la Prima TV îi va avea din nou pe Diana şi Cove în rol de gazde.

Publicitate

Producţia prezintă subiecte la zi şi informaţii despre vedetele autohtone şi internaţionale. În noua formulă, Flash Monden va fi prezentat de Cove şi Diana, de luni până joi, de la ora 19.30, iar vineri şi sâmbătă va fi găzduit de Alexandra Anastasescu şi Cove, tot de la aceeaşi oră.

Prma ediţie cu Diana şi Cove va putea fi urmărită de luni, 15 aprilie.

Flash Monden a fost prezentat înainte de Diana Bart şi ulterior i s-a alăturat Cove. După o perioadă în această formulă, cele două gazde au trecut la prezentarea show-ului interactiv Primii câştigă, iar cuplul a fost înlocuit de Alexandra Anastasescu.

Alexandra Anastasescu a trecut la prezentarea emisiunii Flash Monden din decembrie 2022.

Citeşte şi: Prezentatoare nouă în locul Dianei Bart, la Flash Monden, pe Prima TV

foto: Alexandra Anastasescu

Cove:

„Sincer, îmi era doar de lumea asta plină de strălucire a vedetelor. M-am întors la prima mea dragoste, aşa am debutat la Prima TV, lângă Diana, la Flash monden.

Că facem un cuplu amuzant şi tonic ştie toată lumea deja. Şi, mărturisesc că sunt răsfaţat pentru că vineri şi sâmbătă ne vedem la Flash monden alături de colega mea, Alexandra Anastasescu”.

Diana Bart:

„Da, am emoţii. Mă simt ca la prima emisie şi mă bucur de echipă şi de emisiune. Despre Cove ce să zic? Îl ştiţi toţi cum e: gălăgios, vesel, mereu cu o poantă în buzunar şi pregătit să te facă să râzi.

Mă bucur tare că ne unim forţele pentru o nouă rundă de ştiri mondene şi invitaţi ce abia aşteaptă să fie descusuţi şi dezbrăcaţi de secrete”.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus