Skip to main content

Dan Negru comentariu cu bătaie la gâlceava dintre Antena şi Florin Dumitrescu: „Dacă o persoană fizică poate să-şi piardă cumpătul, o instituţie n-are voie s-o facă”

 
Dan Negru comentariu cu bătaie la gâlceava dintre Antena şi Florin Dumitrescu: „Dacă o persoană fizică poate să-şi piardă cumpătul, o instituţie n-are voie s-o facă”

Realizatorul TV Dan Negru comentează, fără a da nume, scandalul dintre trustul Antena Group şi Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei chefi care au prezentat emisiunea Chefi la cuţite la Antena 1. 

Publicitate

„O persoană fizică poate să aibă scuzele declaraţilor negândite pentru că e singur, el, familia şi prietenii. Dar o instituţie nu trebuie să acompanieze tămbălăul. E nedemn. Gălăgia e deplorabilă din orice parte ar veni! Cea mai mare gălăgie o fac butoaiele goale. Noi n-am învăţat nimic din discreţia şi eleganţa altora”, a scris Dan Negru într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Dan Negru, şi el fost colaborator Antena Group, aminteşte şi un caz de peste Ocean, al plecării lui Tucker Carlson, de la Fox News, care deşi „a stârnit mii de controverse dar Fox şi Carlson nu s-au porcăit public”. 

Cred că orice comunicat ameninţător al oricărei instituţii e eroarea unor angajaţi şi nu filosofia de bussines a trustului.

Dupa cum cred ca defăimarea, de o parte sau de alta e oglinda caracterelor mici. Dacă o persoană fizică poate să-şi piardă cumpătul, o instituţie n-are voie s-o facă! O instituţie ca şi o ţară se pot conduce şi cu “un pumn de fier intr-o mănuşă de catifea” cum spunea regele Carol”, a mai spus Dan Negru în încheiere. 

Amintim că, săptămâna trecută, Chef Florin Dumitrescu a răbufnit într-un mesaj video postat pe paginile sale de socializare în care s-a plâns că a ajuns în situaţia să nu poate vorbi şi să nu se poată apăra public din cauza contractului de confidenţialitate pe care l-a semnat cu trustul media. 

„Mi se pare că e aşa într-o zonă din asta super gri în care eu, ca persoană, mi-am pierdut dreptul la liberă exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile, doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios şi un pic cam greu de dus”, a spus Dumitrescu. 

El a continuat apoi: 

„Eu, personal, vă spun sincer, timp de nouă ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mişto şi mi-am dedicat aceşti ultimi nouă ani cu speranţa că fac bine. Bă, s-au şters cu buretele. Nouă ani de zile eu n-am existat din punct de vedere profesional. Şi atunci ce fac? Nu stau eu liniştit lângă familia mea?”

Ieşirea lui Dumitrescu nu a venit la rândul ei cu o reacţie din partea trustului Antena Group, care s-a răsfrând asupra presei. Grupul media a trimis către mai multe publicaţii, printre care şi Paginademedia.ro, o notificare prin intermediul avocaţilor, prin care cerea ştergerea articolul cu Florin Dumitrescu

Mai mult, grupul media cerea „Să vă abţineţi pe viitor de la preluarea şi difuzarea unor declaraţii tendenţioase, false şi provocatoare la adresa Antena TV sau care au orice fel de legătură cu Antena TV, de genul celor făcute de Florin Dumitrescu în data de 22 februarie."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus