Skip to main content

Clubul Steaua Bucureşti acuză Digi24 de fake-news pentru o burtieră. Digi24: „A fost o eroare de editare pe care am îndreptat-o rapid”

 
Clubul Steaua Bucureşti acuză Digi24 de fake-news pentru o burtieră. Digi24: „A fost o eroare de editare pe care am îndreptat-o rapid”

Reacţie virulentă pe pagina de Facebook Steaua Bucureşti după o greşeală a Digi24. Steaua Bucureşti a acuzat televiziunea de ştiri de „fake news” după ce a dat pe post titlul „Şeful CSA Steaua, arestat la domiciliu”. În realitate, era vorba şeful galeriei CSA Steaua, Andrei Florescu. Ştirea a fost prezentată corect în studio, însă titlul de pe burtieră spunea altceva. 

Publicitate

„Precizăm că ştirea afişată este falsă, nu are nicio legătură cu realitatea, iar preşedintele Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” se află la sediul clubului”, au anunţat reprezentanţii CSA Steaua, pe pagina de Facebook. 

„Condamnăm aceste practici, care aduc prejudicii mari de imagine celui mai titrat club sportiv din România, Ministerului Apărării Naţionale, cât şi persoanei în cauză prin propagarea unor informaţii false care au rolul de a duce opinia publică în eroare.

Solicităm postului DIGI 24 să dezmintă public ştirea mai sus amintită,  în caz contrar Clubul urmând să acţioneze în consecinţă”, au continuat aceştia. 

Contactat de Paginademedia.ro, Marius Tian, redactor-şef Digi24, a explicat că a fost vorba de o eroare care a fost îndreptată rapid. 

„A fost o eroare de editare pe care am îndreptat-o rapid. Ştirea, în varianta corectă, a fost difuzată în jurul orei 16.00. Am luat legătura şi cu conducerea clubului şi am prezentat scuze. Conducerea CSA a acceptat scuzele noastre şi a înţeles ca nu au de-a face cu fake news sau rea voinţă”, a spus Marius Tian pentru Paginademedia.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus