Skip to main content

Filmul Romina, VTM, încasări de două milioane de dolari. A intrat în top 10 mondial

 
Filmul Romina, VTM, încasări de două milioane de dolari. A intrat în top 10 mondial

Filmul Romina, VTM încasări de 2.000.000 $. Producţia lansată în cinematografe la începutul acestui an este realizată de Vidra Productions (casa de producţie care a făcut Teambuilding, Tabăra, 5Gang: Un altfel de Crăciun şi Miami Bici), în colaborare cu Selly Media Network.

Publicitate

Romina, VTM, un musical cu manele, se află pe locul 9 pe plan mondial la categoria filme cu cele mai mari încasări în 2023, conform IMDb/BoxOfficeMojo. Topul ia în calcul doar filmele lansate în acest an.

Comedia  îi are în distribuţie pe Nicole Cherry, care o interpretează pe Romina, Bogdan de la Ploieşti, Tzancă Uragnaul, Matei Dima (BRomania), Selly, Cosmina Păsărin, Rareş Mariş.

Nicole Cherry (Nicoleta Janina Popa):

"Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentaţi şi extrem de muncitori. Sunt mulţumită de rezultatul final."

Dintre toate filmele lansate în acest an, la nivel mondial, Romina, VTM! ocupă locul 9 ca număr de intrări în cinema. Pană acum, sute de mii de spectatori au venit în cinematografe, pentru a viziona comedia „Romina, VTM".

Mai exact, 322.321 de spectatori au plătit bilet în cinematografele din România, filmul având încasări de 8.629.359 RON (aprox. 2.000.000 $).

În topul ultimei săptămâni din România, conform Cinemagia, Romina este pe locul patru, după Avatar (lansat în 2022), Taximetrişti (lansat de o săptămână) şi Babylon.

Selly (Andrei Şelaru), co-producător Romina,VTM:

"Această performanţă ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci şi pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător."

Citeşte şi: VIDEO. Selly, despre filmul Romina VTM: "Am încercat să facem o fuziune între pop şi manele, ceva ce n-ai mai văzut"

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus