Skip to main content

Cozmin Guşă, somat pentru ce a spus despre război

 
Cozmin Guşă, somat pentru ce a spus despre război

Ce-i în Guşă şi-n căpuşă. Emisiunea de radio a lui Cozmin Guşă de la Gold FM a fost sancţionată de CNA. Cu somaţie. Ce a spus Guşă pe post?

Publicitate

Guşă realizează emisiunea Ce-i în Guşă şi-n căpuşă, la Gold FM, post de radio care este deţinut, conform documentelor de la CNA, de fiul său, Cosmin Andrei Guşă.

Ce a spus realizatorul de a atras atenţia CNA? Lucruri despre războiul din Ucraina, precum faptul că Rusia ar fi atacat pentru că a fost provocată.

„Deci eu cred că e, agresiunea asta împotriva Rusiei, că despre asta-i vorba, chiar dacă Rusia a fost cea care a atacat prima în Ucraina, da’ a fost atacat pentru c-a fost evident provocată."

S-a mers până la frontiere şi urmau să instaleze şi arme atomice în Ucraina, cum au instalat în România şi-n Polonia deja, există deja instalate”.

Emisiunea a fost difuzată pe 30 ianuarie şi apoi, în reluare, pe 4 februarie.

Ce articol a încălcat?

"În virtutea dreptului fundamental al publicului la informare, furnizorii deservicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele principii:

informarea cu privire la un subiect, fapt sau eveniment să fie corectă, verificată ş iprezentată în mod imparţial şi cu bună-credinţă."

Citeşte şi: VIDEO. Cosmin Andrei Guşă, noul patron de la Gold FM: Aş vrea să avem o emisiune cu Octavian Hoandră. Raluca Moianu, director de programe. Nistorescu rămâne cu emisiune

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus