Skip to main content

Se alcătuiesc echipele sezonului 13 Chefi la cuţite. Cei patru juraţi îşi aleg concurenţii

 
Se alcătuiesc echipele sezonului 13 Chefi la cuţite. Cei patru juraţi îşi aleg concurenţii

Se formează echipele sezonului 13 Chefi la cuţite. Juraţii emisiunii culinare de la Antena 1 îşi formează echipele în această seară, de la 20.30.

Publicitate

În ediţia de ieri Chefi la cuţite s-a dat startul bootcampului sezonului 13, care a eliminat jumătate dintre concurenţi.

Diseară, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki şi Chef Ştefan Popescu vor da verdictele după prima probă din bootcamp, continuând apoi jurizarea celei de-a doua probe, în urma căreia vor face selecţia finală a concurenţilor.

Prima probă prin care au trecut concurenţii în ediţia de ieri Chefi la cuţite a avut ca cerinţă un preparat în care roşia să fie elementul central. După prima departajare şi cea de-a doua probă, Chefii îşi aleg concurenţii din taberele lor.

FOTO. Imagini cu participanţii Chefi la cuţite

Sezonul 13 a venit cu schimbări la Chefi la cuţite. Este primul sezon fără chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Amintim că în urmă cu câteva luni, chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, care au fost ani de zile juraţii show-ului de la Antena 1, au refuzat să mai apară în emisiune cu o lună înainte să înceapă filmările pentru un nou sezon, invocând starea de oboseală.

Acest sezon, cel cu numărul 13, a avut premiera pe 18 martie la Antena 1. Show-ul se difuzează de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, marţi şi miercuri, de la 20.30.

Citeşte şi: Cine sunt chefii sezonului 13 Chefi la cuţite

Citeşte şi: Sezonul 13 Chefi la cuţite aduce reguli noi. Doar trei chefi intră în etapa confruntărilor pe echipe

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus