Skip to main content

Kanal D împlineşte 17 ani de la lansare. Postul vine cu noutăţi: Ştirile Kanal D au o nouă grafică, iar pe kanald.ro se pot revedea seriale turceşti

 
Kanal D împlineşte 17 ani de la lansare. Postul vine cu noutăţi: Ştirile Kanal D au o nouă grafică, iar pe kanald.ro se pot revedea seriale turceşti

ANIVERSARE. Kanal D împlineşte astăzi, 1 martie, 17 ani de la lansarea pe piaţa media din România. Cu această ocazie, postul vine cu două noutăţi: Ştirile Kanal D au o nouă grafică, iar pe site-ul kanald.ro se pot revedea producţii turceşti, care au mai fost difuzate în trecut la Kanal D.

Publicitate

Pe langă serialele turceşti care sunt consacrate la Kanal D, în grila postului se regăsesc emisiuni precum Jocul cuvintelor cu Dan Negru, Asta-i România, 40 de întrebări cu Denise Rifai, ROventura şi Casa iubirii.

De asemenea, televiziunea turcească pregăteşte pentru această primăvară emisiuni noi ca Insula de 1 milion şi Follow us (care se va difuza la Kanal D2).

Tot de astăzi, 1 martie, Ştirile Kanal D au o nouă grafică, iar pe site-ul kanald.ro pot fi revăzute producţiile turceşti care au fost difuzate la Kanal D, anunţă reprezentanţii postului Kanal D.

În afară de televiziunea Kanal D, Dogan Media International mai deţine Kanal D2 (lansat în aprilie 2023) şi Radio Impuls, care emite din 2019. Postul de radio şi-a extins reţeaua cu înca patru frecvenţe (Buzău, Bârlad, Focşani şi Piatra Neamţ), ajungând astfel la 23 de frecvenţe, la începutul lui 2024.

FOTO. Noua identitate grafică a Ştirilor Kanal D

Citeşte şi: Teo revine cu o emisiune la Kanal D2. Prezintă cu Ilinca Vandici

Citeşte şi: Cosmin Cernat este prezentatorul formatului Insula de 1 milion de la Kanal D

Citeşte şi: Primul show de aventură la Kanal D, după ce au pierdut Survivor. Postul anunţă start casting pentru un nou reality-show. Marele premiu: 1.000.000 de lei

Citeşte şi: Kanal D caută concurenţi pentru noul show de aventură. În ce oraşe au loc preselecţiile?

 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus