Skip to main content

Prezentatori noi la Observatorul Antenei 1. Despre cine e vorba?

 
Prezentatori noi la Observatorul Antenei 1. Despre cine e vorba?

Prezentatori noi la Observator 17.00. Valentin Butnaru, unul dintre prezentatorii Obervatorului 12.00, este şi gazda ştirilor de la ora 17.00. Alături de el prezintă jurnalista Oana Ormenişan.

Publicitate

Noua colega a lui Valentin Butnaru este absolventă a cursurilor Intact Media Academy şi a prezentat rubrica horoscop a Observatorului matinal, potrivit tvmania.ro.

Batista va fi aranjată ceva mai bine. Se va demonstra ştiinţific că un Vărsător şi un Capricorn “s-ar putea” înţelege bine la muncă.

Dacă sunteţi iubitori ai culturii britanice, veţi putea savura “the 5 o’clock tea” cu noi. De luni până vineri, vă aşteptăm la observator 17 ” a scris Valentin Butnaru pe Instagram.  

Valentin a studiat, printre altele, la Şcoala de Artă Bucureşti. De peste 10 ani este prezentator de ştiri. El a intrat în echipa Antena 1 în anul 2013. 

A experimentat postura de host, prezentând alături de Teo Trandafir un show realizat de o reţea naţională de posturi locale. Butnaru a prezentat la Antena 1 varianta românească a formatului internaţional The Wall - Marele zid.

Valentin Butnaru poate fi urmărit la Observatorul 12.00, alături de colegele sale Olivia Păunescu şi Mihaela Călin, iar la 17.00 poate fi văzut împreună cu Oana Ormenişan.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus