Skip to main content

EXCLUSIV. Răzvan Exarhu va avea o colegă nouă la matinalul Rock FM Morning Glory. Vine o fostă realizatoare Virgin Radio

 
EXCLUSIV. Răzvan Exarhu va avea o colegă nouă la matinalul Rock FM Morning Glory. Vine o fostă realizatoare Virgin Radio

EXCLUSIV Paginademedia. Răzvan Exarhu, gazda matinalului Morning Glory de la Rock FM, va avea o nouă colegă. E o realizatoare care, până de curând, a lucrat la Virgin Radio. "Un matinal fără o voce de femeie e ca Morning fără Glory", spune Exarhu despre mutare. 

Publicitate

Detalii, în continuare:

În studioul Morning Glory va intra Ramona Dumitrescu, până de curând realizatoare la postul de radio Virgin Radio. Ramona nu este pentru prima dată la un microfon de matinal. A prezentat în trecut Dimineaţa Blană (la Pro FM), dar şi matinalul Smart FM, alături Vlad Craioveanu (la Smart FM).

„Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să devină realitate' - sunt confirmarea vie a acestei zicale! În urmă cu vreo 5 ani am fost întrebată de unul dintre şefii mei cu cine aş vrea să fac matinal, iar raspunsul meu a fost: 'Exarhu'.
La vremea respectivă nu s-au aliniat planetele şi nu ştiu ce-a făcut doamna Neti de a durat 5 ani să se întâmple, dar mai are românu' o vorbă draga mie şi anume: 'better late than never'!
Sunt nerăbdatoare să încep acest nou capitol profesional. N-o să mint, am foarte mari emoţii, dar cred c-o să fie constructive. Ce pot să mai spun? It rocks - evident! Pregatiţi-vă, fiindcă asta înseamnă că în vreo cinci ani ne vedem la Hollywood”, a spus Ramona pentru Paginademedia.
Răzvan Exarhu:

"După 7 ani, Morning Glory cu mine a devenit o emisiune mainstream, chiar dacă pentru unii Rock FM sună a post de nişă. Spiritul acestei staţii aduce împreună profile demografice contrastante, după cum se vede şi la concerte, şi in audienţe. Alte lucruri care ne unesc sunt umorul, empatia, educaţia, energia, revolta şi cearcănele.

Ramona este un om de radio bun şi harnic iar eu - un misogin care crede că un matinal fără o voce de femeie e ca Morning fără Glory. În plus, în sfârşit, râsul meu are un partener pe măsură în râsul noii mei colege. Acum rămâne doar să mă decid când îi deschid microfonul."

Răzvan Exarhu şi Ramona Dumitrescu fac parte din portofoliul agenţiei de talent management Romanian Artists Agency - RAA.

Cine este Ramona Dumitrescu?
 
Ramona Dumitrescu a lucrat în ultimii patru ani la Virgin Radio, unde modera, de luni până vineri, intervalul 13.00-16.00. Ea a intrat în echipa postului de radio în februarie 2020. Înainte de Virgin Radio, a trecut şi pe la microfonul Smart FM în 2019, unde s-a ocupat de matinal, alături de Vlad Craioveanu.

Începuturile Ramonei Dumitrescu în radio se plasează în 2017, la radio Pro FM. Acolo a făcut echipă, la Dimineaţa blană, cu Sebastian Coţofană şi Radu Ţibulcă (actor şi realizatorul podcastului Vin de-o poveste).

Ramona Dumitrescu este absolventa Facultăţii de Jurnalism din Timişoara.

Citeşte şi: Ramona Dumitrescu şi-a dat demisia de la Virgin Radio. „Nu este prima dată când plec, este deja a doua oară”

Despre Răzvan Exarhu:

Are o experienţă de peste 30 de ani ca jurnalist, realizator de radio, producător şi prezentator TV.

A fost producătorul unor ediţii speciale ale programelor Pro TV (1993 - 2000), director de programe şi realizator la Radio Guerrilla (2004-2005) şi a semnat articole pentru Evenimentul zilei, Top Gear, Academia Catavencu şi Dilema.

Experienţă în domeniul culinar:

A lucrat în restaurantul Escargot Bistro, (2009 - 2012), a prezentat şi produs seria TV de gastronomie şi călătorie România delicioasă la TVR (2010-2012).

Exarhu a jost jurat la MasterChef (Pro TV), în sezonul şase, care a fost difuzat în anul 2017.

Citeşte şi: O istorie a juraţilor de la MasterChef. Show-ul a avut cinci variante de juriu în 12 ani

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus