Skip to main content

Revelionul 2024 s-a mutat pe YouTube. Artiştii au publicat pe canalele lor momentele artistice din show-urile de la TV

 
Theo Rose şi Andra conduc în „audienţele" Revelioanelor 2024 de pe YouTube / colaj: Paginademedia.ro
Theo Rose şi Andra conduc în „audienţele" Revelioanelor 2024 de pe YouTube / colaj: Paginademedia.ro

Pentru cei care au petrecut departe de micile ecrane în noaptea dintre ani sau în prima zi a Anului Nou, dar şi pentru cei care vor oricând să revadă shwo-urile, Paginademedia.ro a realizat un grupaj cu cele mai importante momente de la Revelionul 2024.

Publicitate

Theo Rose şi Andra au propriile lor videoclipuri cu recitalurile realizate pentru Protevelion.

Liviu Vârciu, unul dintre protagoniştii programului de Revelion de la Antena 1, „Revelionul cel nebun”, a arătat la el pe YouTube imagini din culisele realizării show-ului de divertisment.

Şi anul acesta canalul principal al postului public de televiziune a trecut în noul an cu Iuliana Tudor, care a prezentat un program special, intitulat „Gala Omul Anului 2023”. Programul nu a fost, însă, reluat şi a doua zi, de 1 ianuarie, aşa cum se întâmplă cu majoritatea show-urilor TV de Revelion ce pot fi văzute în grilele posturilor şi în datele de 1 sau 2 ianuarie.

Anula acesta TVR 1 a decis să redifuzeze programul principal de Revelion 2024 doar pe Youtube... Cel puţin deocamdată. A încărcat pe canalul TVR al „bibliotecii" cu videoclipuri toată emisiunea, fără reclame, în total peste 2 ore şi 20 de minute.

  • O trecere în revistă a Revelionului TV din 2024, mutat pe YouTube, în cele ce urmează...

VIDEO. Revelionul 2024 de la TVR 1, cu Iuliana Tudor gazdă, a fost redifuzat doar pe YouTube

TVR 1 a difuzat în noaptea de duminică (31 decembrie) spre luni (1 ianuarie), de la 20.30 la 00.20, evenimentul intitulat Gala „Omul Anului 2023”, găzduită de Iuliana Tudor. În cadrul programului au fost prezentate poveştile unor oameni obişnuiţi care s-au remarcat prin acte de curaj sau ca manageri ale unor proiecte realizate în beneficiul semenilor.

VIDEO. Theo Rose şi-a pus la ea pe canalul de YouTube momentele realizate pentru Protevelion 2024 împreună cu noua ei trupă, ROSE GVNG 

Theo Rose a primit voie de la Pro TV să publice, sub formă de colaj, momentele sale de pe scena Protevelionului 2024. Artista a încărcat pe propriul său canal de YouTube compilaţia Theo Rose & ROSE GVNG – „Colaj muzică de petrecere”, unde se regăsesc următoarele melodii: „Hai, hai cu trăsioara”, „Pe uliţa armenească”, „7 Văi şi o vale adâncă”, „Uhăi, Bade”, „Joacă hora-n poieniţă”, „Prin pădure pe cărare”.

„La multi ani! Să aveţi un an cu sănătate şi belşug! Am ales nişte cântece pe care să vă distraţi tot anul", a anunţat Theo Rose pe conturile sale de pe reţelele sociale, unde a publicat, de asemenea, colajul recitalului său de la Protevelion 2024.

VIDEO. Andra şi Fraţii Advahov, pentru Protevelion 2024

Andra a publicat pe propriul canal de YouTube un colaj cu recitalul său din cadrul programului Protevelion 2024. Este vorba despre melodiile interpretate în acompaniamentul realizat de de Fraţii Advahov: „Trece timpul ca nebunul", „Cenusareasa", „Mama mea e florareasă şi „Şaraiman".

„Dorinţa mea pentru acest sfârşit de an este să petrecem momente minunate împreună! Să nu uităm că muzica trebuie să ne unească! Sper din inimă să vă placă şi să vă aducă zâmbete momentul pe care vi l-am pregatit! Haideţi să sărbătorim împreună şi să întâmpinăm Noul An cu bucurie! Momentul este şi pe YouTube! Să aveţi un An Nou fericit”, a anunţat Andra încă din noaptea de Revelion pe conturile sale din social media.

VIDEO. Andra a publicat separat duetul cu Andrei Bănuţă (Protevelion 2024): „Nu m-am gândit la despărţire"

CITEŞTE ŞI: 

Ce Revelion a făcut record de audienţă la TV în noaptea dintre ani

Cel mai urmărit minut de la Revelionul 2024 de la TV

Dacă doriţi să revedeţi... Revelion 2024 la TV. Lista completă

VIDEO. Care a fost „meniul" de Revelion 2024 la TV. Ce au pregătit posturile principale pentru noaptea dintre ani. O recapitulare

VIDEO. Liviu Vârciu, imagini din culisele Revelionului 2024 de la Antena 1

Liviu Vârciu, una dintre gazdele show-ului realizat de Antena 1 pentru Revelionul 2024, a publicat încă din seara zilei de 31 decembrie imagini din culisele filmărilor show-ului. Videoclipul se află pe canalul spu de YouTube, cu peste 200.000 de abonaţi, şi reprezintă o premieră.

Este pentru prima dată când cineva publică în mod oficial astfel de filmări de making of al unui show TV de Revelion. Artistul a intitulat acest grupaj într-un mod sugestiv: „Cum puteţi sărbători Revelionul cel nebun 2024 dacă staţi acasă? Stai pe Antena 1".

VIDEO. Dan Badea, stand comedy pentru Revelionul cel nebun (Antena 1, 2024)

VIDEO. Romică Ţociu şi Cornel Palade, sceneta de la „Revelionul cel neBUN" (Antena 1, 2024)

VIDEO. Şi Andreea Bălan a publicat momentul ei special de la Revelionul 2024 de la Antena 1 pe canalul său. A cântat cu fetele sale, Ella şi Clara

VIDEO. Prima TV a publicat întregul program de Revelion pe canalul de YouTube al postului. Titlul: Două ore de muzică autentică românească

VIDEO. A apărut pe YouTube şi compilaţia momentelor de la miezul nopţii de la Revelionul 2024, de la principalele posturi TV

Un telespectator pasionat de televiziune a realizat un colaj inedit pentru canalul său de YouTube intitulat TV Archive RO. A realizat un colaj cu toate momentele de la miezul nopţii înregistrate la majoritatea posturilor TV din România. Montajul este foarte bine organizat şi a fost lansat în seara zilei de 1 ianuarie, la ora 18.00. Şi se bucură deja de mare succes.

Momentele de la Revelionul 2024 au fost grupate pe posturi TV, după cum urmează:

  1. Televiziunea Română (cu posturile TVR 1, TVR 2, TVR INFO, TVR Cultural şi TVR Internaţional)
  2. Generaliste (Pro TV, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, Prima TV, Naţional TV, Metropola TV, Naşul TV şi Exploris)
  3. Ştiri (Digi24, Antena 3 CNN, Euronews România, B1 TV, România TV, Realitatea Plus şi Profit News)
  4. Muzică (UTV, Kiss TV, Mooz Dance, Etno TV, Favorit TV, Hora TV, Tradiţional TV şi Emi TV)
  5. Altele (Agro TV şi Credo TV)
Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus