Skip to main content

Schimbare: Robert Turcescu, în locul lui Tudor Muşat la B1. Muşat, mutat mai devreme

 
Schimbare: Robert Turcescu, în locul lui Tudor Muşat la B1. Muşat, mutat mai devreme

Schimbare în grila B1TV. Robert Turcescu urcă în grila B1 TV. Emisiunea pe care o realizează - Sub semnul întrebării - va fi difuzată în intervalul orar pe care era Tudor Muşat.

Publicitate

Cum arată grila B1 în noua formulă, dar şi unde rămâne pe post Tudor Muşat, în continuare: 

"Gata, prieteni, e oficial: am preluat realizarea principalei emisiuni din Prime-Time pe B1 TV!", a scris Robert Turcescu pe Facebook. În aceeaşi postare, Turcescu menţionează că, pe lângă B1, va avea de luni - până joi, şi podcastul EVZ-Play, de la ora 12.00.

Practic, emisiunea lui Turcescu, care era în grilă de la ora 17.00, este difuzată, după schimbare, de la ora 21.00, până la 23.00.

Tudor Muşat, care era înainte pe acest interval, a "coborât" în intervalul de seară, iar emisiunea lui este acum de la ora 20.00.

Cum arată acum grila B1?

Luni-joi:

18.00-20.00 - Bună, România! cu Radu Buzăianu şi Răzvan Zamfir (înainte erau de la 19.00 la 21.00)

20.00-21.00 - Actualitatea, cu Tudor Muşat (înainte era de la 21.00 la 23.00)

21.00-23.00 - Sub semnul întrebării, cu Robert Turcescu.

Vineri

20.00-22.00 - Actualitatea, cu Tudor Muşat (Robert Turcescu nu are emisiune vinerea).

Robert Turcescu a revenit în televiziune, la B1 TV, în această primăvară, după o pauză de opt ani, după ce s-a deconspirat în direct pe post.

În 2014, în emisiunea Sorinei Matei, Robert Turcescu a făcut dezvăluirea care a şocat, la vremea respectivă întreaga presă: "Am fost locotenent colonel sub acoperire!"

După autodenunţul din 2014, Robert Turcescu a lucrat un an la EVZ, apoi a intrat în politică. S-a întors în presă anul trecut, la Evenimentul zilei.

Citeşte şi alte materiale despre Robert Turcescu publicate de Paginademedia.ro:


Despre revenirea la televiziune: EXCLUSIV Paginademedia. Robert Turcescu se întoarce în televiziune, ca realizator. Ce va face şi la ce post?


Despre întoarcerea la presă: Ce revenire! Robert Turcescu, ziaristul care s-a deconspirat în direct, înapoi în presă. La EVZ


Despre momentul în care s-a deconspirat în direct: ŞOC ÎN LUMEA MEDIA. “Am fost locotenent colonel sub acoperire”. Robert Turcescu, mărturisire în direct la B 1: “Documentele sunt reale. De mâine nu mai fac emisiunea”


Primele reacţii după deconspirarea în direct: Robert Turcescu la RTV, primele declaraţii după deconspirare: Explicaţiile pe care trebuie să le dau le voi da în faţa unui judecător

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    @jk nu toata lumea isi reorganizeaza grila in functie de concurenta?! Ce descoperire au facut cei de la Fanatik?!
  • Mariana Mariana
    Colonelul face emisiunea penteu george simion si aur. Jalni esti colonele!
  • jk jk
    Offtopic:Aripa cancan a Fanatik a aruncat pe piata o informatie cel putin interesanta,daca e si adevarata:sefuletii de la Kanal D au mutat o pe Denise Rifai dupa noua emisiune a lui Negru de teama unui potential esec impotriva Sunt Celebru.Ambele emisiuni ar fi trebuit sa fie duminica,dar s-ar fi decis sa fie sambata pentru a se evita confrunta cu noua emisiune de la Pro
    Daca e pe bune,e mai explicabil la Tu urmezi fiindca Roata Norocului si cu reluari nu sta rau duminica,insa emisiunea lui Rifai chiar mergea duminica seara.Oricum,Ochii din umbra erau deja obositi de la redifuzari.Poate revine spre finalul anului,cand una dintre Se striga darul sau 40 de intrebari(poate ambele) vor lua vacanta
  • Ceaoane Ceaoane
    Pentru cunoscatori...Ceaoane...***!***?ag?
  • an an
    fiind emisiunea de forta a postului, merita si o grafica distincta care sa se potriveasca cu noul platou (burtiera, logo)
  • an an
    se pare ca Turcescu a primit si un studio extrem de interesant, posibil este platoul de la parter de pe Victoriei, unde era emisiunea Nasul (si emisiunile inainte)?! sau unde este?
  • Dragos Dragos
    B.A.M., e suficient sa intri pe contul de "fakebook" a lui Turcescu si-ti dai seama pentru cine face politica. M-am lamurit si cu asta. Vorba lui Vizante: Securicchi e Poveri!
  • B.A.M B.A.M
    Livia Pilă, ai o dovadă pentru ceea ce spui? Sau iar lansezi demagogii cum faci la articolele TVR?
  • Soby Soby
    @Livia Pila, dacă a fost la nunta lui George Simion...
  • Livia Pila Livia Pila
    Turcescu trebuie sa facă la b1tv politica AUR. Care e și politica lui Păunescu. E jalnic Turcescu se visează parlamentar. Ca și *** postului. Boicotati-i emisiunea! Faceți sa le eșueze planul!
  • Soby Soby
    Off-topic: Și la Digi 24 s-a făcut schimbări.

    Deja Studio politic are haine noi (înainte folosea branding-ul normal de la Digi 24), iar prezentatorul s-a schimbat. Nu mai prezintă Anca Suciu, ci Andreea Dumitrescu prezintă Studio politic.

    Eu nu aberez, am văzut în direct la televizor că de câteva săptămâni e acea formulă pentru Studio politic. Din păcate la promo-uri și pe site-ul Digi24.ro încă mai scrie că Studio politic este moderată de Anca Suciu, deși în prezent este moderată de Andreea Dumitrescu.

    Oare ce se întâmplă cu Anca Suciu? Va mai reveni la Digi 24 sau nu? Ultima oară când am văzut-o la Digi 24 a fost pe 21 august 2022 la Ediția specială de duminică, după 21 august 2022 nu am mai văzut-o în direct.
  • bufnita bufnita
    joci la nunta care trebuie si totul va fi bine

Trimite un comentariu

sus