Skip to main content

Ochii din umbră, cu Ernest, încă un sezon la Kanal D. Când începe? Se anunţă „întâmplări dure”

 
Ochii din umbră, cu Ernest, încă un sezon la Kanal D. Când începe? Se anunţă „întâmplări dure”

Emisiunea de ficţiune Ochii din umbră revine cu un nou sezon la postul Kanal D. Cel de-al 18-lea sezon va începe în data de 6 august, de la ora 22.30.

Publicitate

Ochii din umbră cu Ernest Francisc Takacs este programat în fiecare duminică, în locul formatului 40 de întrebări cu Denise Rifai, care se apropie de finalul sezonului, în acest weekend.

Ce spune Ernest, gazda emisiunii despre noul sezon?

„Vom prezenta, ca de fiecare dată, cazuri uluitoare de viaţă, destăinuiri ale unor oameni care trec prin situaţii incredibile, poveşti impresionante şi iubiri neobişnuite.
 
Există persoane cărora minciuna, secretele, infidelitatea, nepăsarea le definesc viaţa. Vom fi martorii unor întâmplări dure din existenta reală, situaţii limită prin care am putea trece fiecare dintre noi şi din care, cu siguranţă, avem ceva de învăţat.”
 
Ernest este cunoscut publicului pentru emisiunele pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, precum Ochii din umbră, Pe banii părinţilor.

În urmă cu aproape două decenii, Ernest a devenit cunoscut odată cu participarea la reality show-ul Big Brother, difuzat în 2003 la Prima TV.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus