Skip to main content

VIDEO. S-a lansat trailerul producţiei cu influenceri Buzz House: The Movie. Filmul e produs de Selly, Matei Dima şi Ştefan Lucian

 
VIDEO. S-a lansat trailerul producţiei cu influenceri Buzz House: The Movie. Filmul e produs de Selly, Matei Dima şi Ştefan Lucian

VIDEO. S-a lansat trailerul filmului Buzz House:The Movie. Producţia este realizată după show-ul cu influenceri Buzz House.

Publicitate

Din distribuţie fac parte influenceri ca Selly, Erika Isac, Costi Max (Haita de acţiune, 5Gang: Un altfel de Crăciun) dar şi actori ca Tania Popa (Ana, mon amour, Poziţia copilului) şi Gabriel Spahiu (Visul, Ruxx).

"Filmul urmăreşte povestea unor influenceri care merg în următorul sezon din Buzz House la o casă izolată, însă acolo lucrurile încep să ia o turnură stranie", spunea Selly (Andrei Şelaru), într-un interviu pentru Paginademedia.

Buzz House: The Movie este produs de Selly, Matei Dima - BRomania şi Ştefan Lucian. Filmul se va lansa în cinematografele din ţară în data de 23 aprilie.

VIDEO. Primele secvenţe din filmul Buzz House:The Movie

Sinopsis Buzz House: The Movie via Cinemagia.ro

Următorul sezon din Buzz House e cel mai ambiţios de până acum. Selly a pregătit multe surprize participanţilor: concurenţi secreţi, o vilă izolată în pădure la care se ajunge doar cu barca şi un angajat costumat, pus să-i sperie, să iasă palpitant.

Totul este plănuit în detaliu. Ce nu e în plan însă e ca un psihopat adevărat să apară, să-l omoare pe angajatul „sperietoare”, să îi ia costumul şi să îi terorizeze pe bune pe concurenţii noştri.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus