Skip to main content

VIDEO. Vedetele Pro TV, imn pentru EURO 2024. Andreea Esca, Smiley, Andra, Pavel Bartoş, printre vedete

 
VIDEO. Vedetele Pro TV, imn pentru EURO 2024. Andreea Esca, Smiley, Andra, Pavel Bartoş, printre vedete

VIDEO. Vedetele Pro TV, imn pentru EURO. Televiziunea Pro TV şi FRF (Federaţia Română de Fotbal) au lansat Imnul echipei naţionale pentru EURO 2024. Vedetele de la Pro TV cântă imnul echipei naţionale, care este intitulat Visăm Împreună.

Publicitate

Piesa este lansată de casa de producţie Hahaha Production şi îi are în prim plan pe fotbaliştii echipei naţionale şi pe câteva dintre vedetele de la Pro TV.

Printre vedete: Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoş, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruţă, Corina Caragea, Ramona Păun şi Cosmin Seleşi.

VIDEO. Visăm Împreună - Imnul Naţionalei la Euro 2024

Campionatul European va începe pe 14 iunie şi va putea fi urmărit la Pro TV, Pro Arena şi pe platforma VoyoRomânia face parte din grupa E şi va întâlni Ucraina, Belgia şi Slovacia în prima fază a competiţiei.

Antonii Mangov, Programming Director:

„EURO 2024 este cel mai aşteptat spectacol fotbalistic al acestui an! Toţi ne dorim cu nerăbdare să trăim emoţia revenirii naţionalei la un turneu final, dar şi să vedem cine va reuşi să meargă până la capăt şi să devină noua campioană europeană.

Şi de această dată, toţi pasionaţii de fotbal vor putea urmări fiecare meci la PRO TV, PRO ARENA şi pe VOYO, de oriunde ar fi. Iar surprizele nu se opresc aici – alături de FRF, lansăm de astăzi o campanie specială de promovare a EURO 2024”.

Iulia Cuciurean, Head of Marketing Federaţia Română de Fotbal:

“Imnul Naţionalei este mai mult decât o simplă melodie; este o expresie a unităţii şi a dorinţei noastre comune de a susţine tricolorii.

Prin campania 'Când visăm împreună, ne adunăm împreună', ne propunem ca alături de PRO TV să îmbinăm pasiunea pentru fotbal cu spiritul de comunitate, aducând suporterii mai aproape de echipa naţională şi contribuind la crearea unei atmosfere de susţinere necondiţionată pentru jucătorii noştri.

Ne dorim ca vara acestui an să fie una în care să ne bucurăm de cea mai mare sărbătoare fotbalistică, iar acest imn să devină un simbol al mobilizării noastre colective”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus