Skip to main content

EXCLUSIV: Revistele Realitatea Caţavencu, preluate de manageri

 

ACTUALIZARE

Publicitate

Deocamdată nimeni nu s-a decis să preia revista Tabu. Potrivit informaţiilor din interiorul grupului, Realitatea-Caţavencu va mai susţine doar apariţia numărului pe noiembrie al revistei, in cazul în care nimeni nu va prelua publicaţia.

Publicaţiile din Divizia Life Style a grupului Realitatea Caţavencu vor fi preluate de managerii acestora. Este vorba de Tabu, Bucătăria pentru toţi, Aventuri la pescuit, Superbebe şi 24Fun.

Decizia a fost confirmată pentru paginademedia.ro de către Sorin Ovidiu Vîntu:

“Este vorba de un Management Buyout. Era cea mai bună decizie în interesul celor de acolo, pentru a-şi păstra locurile de muncă”.

Sorin Enache, director general Realitatea Caţavencu, a declarat, pentru paginademedia.ro, că a făcut propunerile managerilor şi aşteaptă răspunsul acestora.

Bucătăria pentru toţi va fi preluată de Răzvan Cucui, fondatorul publicaţiei. Aventuri la pescuit va trece la Sorin Vulpe, iar 24 Fun, cel mai probabil, la Alex Săndulescu.

Situaţia în legătură cu lunarul Tabu nu este clarificată. Se discută o variantă de preluare de către publisherul Sorin Vulpe şi de către Cristina Bazavan, redactor şef. La Superbebe proprietar va fi Tana Pazara.

Posibilitatea ca actualii publisheri să devină proprietarii titlurilor a fost punctată de paginademedia.ro încă de acum o lună, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Wilson Zevzecul Wilson Zevzecul
    @ Print si cersetor.
    Dragul meu pauper eu inteleg ca ai boala pe unii dar ia te uita cum "cifrele vorbeste": http://www.doingbusiness.ro/financiar/raport/91717/publimedia-international-sa/. Bun profit...la mai mare!
  • interimarul intern somer si turmentat interimarul intern somer si turmentat
    Ca somer al publicitatii ce ma aflu, nu mai stiu ce sa inteleg. E cazul sa ma bucur ca poate m-o angaja si pe mine cineva in structurili nou create? Sau sa bocesc de sa sara camesa de pe mine, pen'ca noii patrono-manageri vor taia costurile pe capete. nemaiavand banii musonici disponibili la tescherea? Adica la BPT il vad pe Cucui in stare sa vanda trotinete in draci ca sa sustina cartea de bucate. Dar nu-l simt pe Vulpe capabil sa renunte la S80-uri (full driver included) ca sa dea o paine mai alba slujbasilor.
    Asa ca, hac! CV-ul meu cu cine voteaza?
  • guvernatorul guvernatorul
    Ultima ora: Alice Nastase preia Tabu contra unui cupon la Petrotub si doua baxuri de crema de epilat inghinal ramase dintr-un barter Tango. Si 2, cica lanseaza si un 24fun si o revista de pescuit. E sigura de succesul ei viitor.
  • Marcelache Marcelache
    Prea multa gargara pentru nimic.
    Omul a vrut sa scape de cheltuieli care nu-i dau decat bataie de cap.
    Ma mir de B24Fun ca s-a lasat asa usor. Din ce se vede era singura profitabila din haosul lui Vulpe. Toate publicatiile mai putin Tabu vor trece pe profit anul viitor fara sforarul Vulpe si fara Mirela Vasiliu-Dragnea de la contabilitate.
  • valjean valjean
    acum am si io o intrebare: daca tot au internalizat vanzarile da advertising si au externalizat revistele, pe ultimele cine le mai vinde? tot noi improprietariti? stiinta ai un raspuns sau tu ai doar goluri?
  • nostradamus nostradamus
    @stiinta craiova

    pai bine, sandele, pui la bataie chiar ultima ramasita din barterele cu traditie ale Grupului ? tine bine de sticla aia ca la anu'n vremea asta s-ar putea sa i se para balsamico lui vulpe si sa o primesti chiar tu in loc de leafa pe luna noiembrie.
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    Am sentimentul ca, macar o data, si tot am baut o bere cu "mastile" de p-aici. O bere-doua... Maxim șasă! Ce vremuri! Ce gasca! Oare unde s-a gresit? Sau, mai bine zis, cine?
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    @Stiinta Craiova. Io m-am recunoscut! Sunt "creativul care se joaca de-a bulele-n viata! Pe bicicleta!" Frumos spus! Daca ziceai "fost creativ de-al Vulpe&Buscu" poet te numeai! Cu bicicletele o sa fie business. In 2-3 ani. Sper. Daca ai biroul prin zona Domenii ai sa vezi! Ca deschid magazin la street level pana la primavara...
  • remy martin remy martin
    coniac nu ti-a mai ramas ca sa fie ghicitoarea mai valuable ? l-ati carat/baut pe tot ?
  • preluare umanum est preluare umanum est
    @Stiinta Craiova: da domle. curat murdar. niste frustrati.
    cred ca de fapt e acelasi personaj sub mai multe acoperiri. e cunoscutul biciclist creativ al Cameliei, via Tariceanu, via Guerrilla, guvernatorul somer al audientelor bulelor lui Nastase, via SRI-Buscu&Vulpe. parerea mea.
    astept Murfatlarul.
    hai stiinta.
  • branzovenescu branzovenescu
    Cat de mishteaux! Si dupa ce terminam de jucat "cu masca si fara masca" putem sa ne apucam si de "ratele si vanatorii"? E clara treaba ca asta seara ne dansam in familie.
  • Print si cersetor Print si cersetor
    La Catavencu treburile au inceput sa puta cu venirea armatei de dati afara ai lui Sîrbu. 20 de manageri pe lefuri grase la 5 angajati sclavi. Sîrbu a intrat pe profit imediat ce a scapat de patrulaterul Vasiliu-Dragnea-Sorel -Stanca. In 2009 e tot pe profit cu Publimedia. Omul sfinteste locul. Bravo Vantu! Ce se intampla acum la Catavencu era de asteptat. Mingicariile financiare Dragnea-Vasiliu lasa urme! Ma mir ca Vantu nu sesiseaza concubinajul din ograda. Succes baieti! Portofele, portofele!
  • Zdob si Zdub Zdob si Zdub
    Banii nu au miros. Ieri lumea plingea la Casa Scanteii iar Vantu deschidea o alta investitie la Chisinau. Nu vi se pare ca gasca de la Pro a mai bifat un punct in CV ? Alti oameni pe drumuri iar ei bine mersi pe bani multi si cu manutele curate. Sorin Vulpe dormi linistit, angajatii tai au copii! Apropo matale ti-ai asigurat serviciile si leafa grasa la domnul SOV? Poate doar pe Vezure si Sandulescu sa-i mai prostesti!
  • Stiinta Craiova Stiinta Craiova
    Oare recunoastem ceva personaje?! Un somer de vanzari al Cameliei de pe la Antene. Prazul, bata-l vina... Costa bre!
    Un fost guvernator al lui Tariceanu via Nastase via SRI. Pe foras de la Guerilla.Vezi audientele. Husarule pe unde umbli? Sau un creativ de-al lui Buscu&Vulpe ce se joaca de-a bulele in viata? Pe bicicleta!!! Vantul bate, nu adie bre!
    O sticla de Murfatlar pentru cine ghiceste personajele!!!
  • edson arantes do rinascimento edson arantes do rinascimento
    abia acum se vor vedea abilitatile de manager financiar ale vulpii,abilitati clamate acum vreo 2 luni cand fu scandalul cu cucui bpt.o scurta recomandare (imprumutata de la un clasic al literaturii romane) pt alex sandulescu - considerat si-n Grup si-n afara lui, valetul "life style and more" al lui sorin vulpe : " Sandi, s-asculti de mamica !" - Al. Bratescu-Voinesti , Puiul.

Trimite un comentariu

sus