Skip to main content

EXCLUSIV: Revistele Realitatea Caţavencu, preluate de manageri

 

ACTUALIZARE

Publicitate

Deocamdată nimeni nu s-a decis să preia revista Tabu. Potrivit informaţiilor din interiorul grupului, Realitatea-Caţavencu va mai susţine doar apariţia numărului pe noiembrie al revistei, in cazul în care nimeni nu va prelua publicaţia.

Publicaţiile din Divizia Life Style a grupului Realitatea Caţavencu vor fi preluate de managerii acestora. Este vorba de Tabu, Bucătăria pentru toţi, Aventuri la pescuit, Superbebe şi 24Fun.

Decizia a fost confirmată pentru paginademedia.ro de către Sorin Ovidiu Vîntu:

“Este vorba de un Management Buyout. Era cea mai bună decizie în interesul celor de acolo, pentru a-şi păstra locurile de muncă”.

Sorin Enache, director general Realitatea Caţavencu, a declarat, pentru paginademedia.ro, că a făcut propunerile managerilor şi aşteaptă răspunsul acestora.

Bucătăria pentru toţi va fi preluată de Răzvan Cucui, fondatorul publicaţiei. Aventuri la pescuit va trece la Sorin Vulpe, iar 24 Fun, cel mai probabil, la Alex Săndulescu.

Situaţia în legătură cu lunarul Tabu nu este clarificată. Se discută o variantă de preluare de către publisherul Sorin Vulpe şi de către Cristina Bazavan, redactor şef. La Superbebe proprietar va fi Tana Pazara.

Posibilitatea ca actualii publisheri să devină proprietarii titlurilor a fost punctată de paginademedia.ro încă de acum o lună, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • preluare umanum est preluare umanum est
    @lio: care credite? managerii sint cei care au derulat tot businessul printr-o suveica de firme. tot ei sint cei care ii servesc cifrele lui sov. la bpt cifra de afaceri oficiala e de 14,288 cu o pierdere bruta de 114,565. crezi ca sint cifrele reale?
    mai bine sa moara portofelu lu vos. parerea lor...
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    @farfuridi. De unde si slagarul: "Lasa-ma papá la Soni" :)
    Si Be, la moka m-as baga eu. Dar stiu cateva persoane care mai degraba si-ar taia cate un deget. Doua...
  • lio lio
    @ Mircea Popescu

    da si nu . in teorie o operatiune de tip MBO(management buy out)e un pic mai complexa - vezi wikipedia. interesant ar fi de stiut, in speta de fata, daca in afara de dolarul despre care faci vorbire managementul isi asuma datorii, litigii sau linii de credit in derulare.pt acestea din urma mai trebuie si acordul bancilor la transferul de proprietate al actiunilor/partilor sociale.
  • Mircea Popescu Mircea Popescu
    Astea-s privatizari pe un dolar, ighen ?
  • yoyo yoyo
    @Ionut: fiecare post se lauda cu performanta programului in slotul sau. Divertisul pe 20:45-21:45. Bingo-ul de la 22:00 la 25:00. Diferenta se mai face si din targetul pe care un post alege sa se autoridice in slavi. Pro-ul da cifre pe public comercial (cu varsta intre 18 si 49 de ani), Antena 1 le da pe tot urbanul(1-99 ani).
  • Ionut Ionut
    Petrisor poti prezenta niste audiente de duminica Divertis-Bingo? Pe Protv.ro spun ca Divertis a fost lider detasat de audienta...iar pe radardemedia ca bingo "Este pentru a patra ora cand emisiunea-concurs de la Antena 1 se afla pe primul loc in topul audientelor de duminica seara."

    curios lucru... radarul asta e al lui Intact?
  • un verisor al cuiva de care a lucrat la TABU un verisor al cuiva de care a lucrat la TABU
    Va dau eu una buna, tot legata de Tabu si de ce nu vrea sa o preia nimeni. E greu sa dai afara pe cineva in organizatia aia de femei in care fiecare are pe cineva smecher din Grup in spate, daca nu cumva si in fata, sus sau jos.

    Nu se baga nimeni s-o preia, mai ales dintre actualii manageri pentru ca ar trebui sa faca curat intre foste sau actuale si ar iesi cu lacrimi, interventii sau certuri intestine.
  • preluare umanum est preluare umanum est
    pe conu sov nu-l face nimeni la bani - cine zicea asta sa-si dea o palma peste ceafa. prietenii sandi si vulpe sa-si dea o palma afectuoasa pe portofele. restu fraierilor sa nu faca nimic.
  • branzovenescu branzovenescu
    Sau ar mai fi o varianta. Sa preia Chisu actiunile revistelor. Ca parca declara acum ceva zile ca se umple de cascaval din emisiunile tv. Mi s-ar parea o treaba rotunda - sa ia Danutz banul de la Vantu pe tv si sa-l bage in printul lasat cu buza'n vant.
  • la tulipe la tulipe
    @fanfan - eu cred ca, de dragul timpurilor antice, ar mai merge si un metaxa de 3 stele in laptarie. Sa nu se spurce sandi prea tare la buzunare. Ca doar si husar e plin de dragoste si ganduri bune catre gasca vesela si atat de prietena odinioara. Desi laptaria nu mai e de nasul carn al vulpii acum. Trecute-s vremile in care aniversarile, onomasticile si taierile de mot ale vulpii se faceau pe acolo.
  • 24 fanfan 24 fanfan
    lui sandi cine i-a facut propunerea : enache sau vulpe ? trebuie sa dea si ceva cash sau nu ? stie cineva ?
    @ farfuridi - esti prost informat , vulpe nu mai bea coniac de multisor ; sandi il mai rezolva poate,doar cu o masa prin 2 mai sau vama veche....
  • trahanache trahanache
    Si la 24FUN cum va fi treaba cu editiile de prin tara? Ca parca pe acolo era o intreaga increngatura de managemento-patronat local combinat cu cel de la centru? Si oare cum mai e cu declaratiile furibunde ale catavencilor cu de la lansarea fituicii cand nu mai dadeau mai mult de un an ungurului ticalos de la 7 seri? Iata ca hunul a stat cuminte si a mers inainte cu carnea sub sa.
  • farfuridi farfuridi
    1.iata ca razvan cucui e back in business.sa vezi papa de la soni si alte rasfaturi.....
    2.la superbebe a pus si sotul umarul si/sau portofelul in efortul de improprietarire al tanei?
    3.vulpe ia avp - nicio surpriza!inca din povestile lui ion creanga stim ca pe vreme de inghet, faci pe cumatra decedata-n drum si abia dupa aceea ii arunci taranaului milostiv pestele din caruta...se mai cauta un urs dornic sa dea la copca cu coada si sa vezi dezvoltare de produs ce face sorinel.
    4.mutarea asta cu sandulescu "cel mai probabil" la B 24 ma face mat.pai cum sa se descurce alex fara vulpe, cel care i-a fost mentor ? e drept ca si sandel i-a intors serviciul fiindu-i COLporter* atatia ani...
    5.tabu are multiple metastaze , nu stiu cine se baga sa-l ia , kiar moka.

    *COL = cognac&othersliquors
  • Iulian Iulian
    Petrisor, crezi ca ar fi interesanta o analiza a ratingurilor obtinute de candidatii la prezidentiale?
    De exemplu, Antonescu a fost luni la Happy Hour, Basescu marti. Cine a avut mai multa audienta? samd samd
    Ma gindesc ca tu ai acces mai usor la toate datele astea.
  • sora diesel sora diesel
    Sic transit gloria mundi. S-a ales praful de megagrupul RC. Eu nu stiu de ce da SOV si B24Fun. Credeam ca merge bine dar se pare ca nu. Cred ca i-a rupt criza...de nervi.

Trimite un comentariu

sus