Skip to main content

Lovitură pe piaţa media: Vodafone se întoarce la McCann Erickson

 

Mişcare spectaculoasă pe piaţa media. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, contul de media al Vodafone se va întoarce la McCann Erickson cel mai probabil de la 1iulie.

Publicitate

Contul de media al Vodafone a trecut, la 1 februarie, în portofoliul OMD România, după o decizie luată anul trecut la nivel internaţional. Bugetul anual este estimat la aproximativ 14-16 milioane de euro.

Ce spune Bogdan Enoiu, şeful de la McCann? Contactat de paginademedia.ro, Bogdan Enoiu a făcut referire la declaraţia pe care a dat-o în urmă cu câteva luni, când contul a trecut la OMD: “Om trăi şi om vedea”. Altceva “Nu pot comenta”. În prezent, McCann deţine contul de creaţie al operatorului Vodafone.

De ce s-ar întoarce Vodafone la McCann?

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, agenţia OMD România a aplicat o politică nerealistă a preţurilor. Mai precis, OMD a propus posturilor de televiziune şi celorlalte medii discounturi foarte mari, care nu au fost acceptate.

Până la ora redactării ştirii Cristian Mucichescu, managing director al OMD România, nu a putut fi contactat.

Oficialii Vodafone nu au fost disponibili pentru comentarii: :“OMD este agenţia noastră de media. Nu dorim să comentăm pe seama zvonurilor”.

Despre subiect a scris şi Cătălin Tolontan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    Sa fie intr-un ceas bun! Petrisor, era previzibil.
    Ca agentie, OMD, si-a batut joc de piata media de la noi.
    Comportamentul arogan si lipsit de etica al sefilor OMD au dus
    Vodafone-ul spre aceasta solutie.
    Nu poti sa te comporti precum un sef de CAP cu posturile tv din Romania doar pentru ca ai castigat international (deci fara efort). Practicile lipsite de etica si profesionalism ale lui Mucichescu si OMD nu au ce cauta in industria noastra.
    Vodafone si media din Romania au numai de castigat din aceasta miscare.
  • lola lola
    ce bine ar fi! agentia OMD e depasita de situatie.

Trimite un comentariu

sus