Skip to main content

De azi, Andreea Creţulescu şi Cătălin Striblea în locul lui Răzvan Dumitrescu la Realitatea TV

 

andreea-cretulescu-2Andreea Creţulescu şi Cătălin Striblea vor modera talk-show-ul Realitatea te priveşte, de luni până vineri, între orele 18.45 şi 20.00.

Publicitate

Pe tronsonul ocupat de cei doi se difuza Realitatea zilei, programul realizat de Răzvan Dumitrescu. Prima ediţie a emisiunii moderate de Andreea Creţulescu şi Cătălin Striblea va fi difuzată de Realitatea TV în această seară.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sebastian sebastian
    Obedienții proactivi sau “obiedienții de intuiție” – cei care, deși sunt în contact direct cu mogulul, intuiesc perfect, de la distanță, cine trebuie ars și cine trebuie promovat. Nu trebuie decît să fie la curent cu ultima declarație publică a mogulului și vor ști imediat care e linia de urmat. De obicei, încep pe un salariu modest – maxim 2.000 de euro – dar dacă se fac remarcați, venitul li se înzecește. Tot în această categorie intră și personalitățile sau “obedienții-vedetă”, a căror intuiție este hyper-stimultă artificial de către moguli cu salarii de neimaginat.
    Un exemplu de “obedient proactiv” sau “de intuiție” este Cătălin Striblea. A pornit de jos, de la radio, cu întrebări cu răspuns sugerat, de genul: “Oare de ce lumea vrea să dărâme acest guvern de incompetenți?” și a ajuns la TV în locul mega-starului Răzvan Dumitrescu. Perfidia inteligentă a lui Striblea servește mult mai bine “interesul de business patronal” decât golănia stridentă a predecesorului său, sunt sigur, la costuri salariale mult reduse. Abia această joncțiune se poate numi eficientizare!

    citat din Gogu, eu la emisiune ma pot uita 2 minute, Striblea e analfabet economic
  • coco coco
    si mie imi place cretzulescu, atat ca femeie cat si ca jurnalist. F misto, bine ca a revenit!
  • mara mara
    In loc sa vorbim despre emisiune ne legam de asa zisele defecte care nu o recomanda pe moderatoare dreptvedeta de cinema sau pe podiumurile paradelor de moda.Cat despre exigentele meseriei ignoratede moderatoare as vedea aici mai degraba dovada "admiratiei colegiale".Mie imi plac curajul si obiectivitatea ei. Oricum e printre putinii la care nu se remarca simpatiile politice.
  • Tatuplici Tatuplici
    Uite un subiect interesant pt un analist media: ce se intampla cu tronsonul 20.00 - 21.30 la RTV? Acum vreo luna au facut promo in draci unui jurnal nemaivazut si nemaiauzit, prezentat de Melania Medeleanu... Dupa vreo 2 saptamani de promo cu "in curand", s-au potolit... acum vad ca incearca tot felul de formule, care de care mai nefericite, inclusiv cu tatulici, ca s-o contracareze pe firea la A3... sa intelegem ca au renuntat la proiectul melaniei?
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Îmi place Andreea Creţulescu. Aşa trebuie să fie o jurnalistă - incisivă, hotărîtă, să pună întrebări dificile ştoarfelor de politicieni, să urle, să fie pe poziţii.

    Plus că e şi sexy cînd e nervoasă, mai ales dacă e rujată.
  • geo geo
    ahaaa. ia uite ce se scrie aici, cred ca e cea mai completa explicatie, data de Emilia Sercan, "Creţulescu şi-a dat demisia la sfârşitul lunii septembrie 2009 de la RTV după ce producătoarea ei de la acea vreme, Dana Geană, cel mai apreciat producătoar al postului de altfel, a refuzat să mai lucreze cu aceasta. Surse din interiorul RTV susţin că niciun alt producător nu a dorit atunci să lucreze cu Andreea Creţulescu, acesta fiind motivul demisiei sale. În perioada în care nu a lucrat la RTV, care s-a suprapus peste campania electorală, Creţulescu a lucrat ca şi consultant pentru PSD". La inceptul anului s-a intors cu coada intre picioare...cum de au primit-o inapoi pe demsionara, sa fi pus geoana o pila la vintu!?
  • jiji jiji
    cu asta, 3:)
    la cat tupeu au invitatii si in special cei din arena politica, este f.potrivita pentru ceea ce face!
    ascutimea ei este tocmai ce le trebuie...
  • Dragos Dragos
    @geo: Nu a plecat nemultumita de salarizare, ci pentru ca i se propusese functia de purtator de cuvant a lui Geoana, care se vedea presedinte. A atins-o si pe ea flacara violet.:))
  • radu radu
    sunt doar doua comentarii pro andreea cretulescu, lucru care reprezinta de fapt realitatea. unul dintre comentarii cred ca este al ei,iar celalalt al prietenilor. nu cred ca este potrivita pentru o astfel de emisiune, este violenta in limbaj, este ascutita la modul negativ, in totala contradictie cu striblea pe care il ascultam. dincolo de vocea iritanta la auz, lucru pe care orice student la media il invata ca trebuie evitat, este o persoana care pare sa stie totul, greseala monumentala in presa. asa ca striblea,imipare rau ca nu iti voiurmari si emisiunile televizate.
  • laurentiu laurentiu
    cretuleasca e cu tupeu. sper sa faca treaba. :)
  • marian marian
    foarte tare tipa, andreea:)) Imi plasce mult.
  • geo geo
    poate ar fi interesat cum de a revenit Cretuleasca la RTV, parca a plecat acolo acu'citeva luni nemultumita de salarizare. prin ce minune se intoarse, ce interese o mina in lupta!?
  • TS TS
    Buuuna gluma :)))). Bietul Striblea...El e chiar ok, Cretzuleasca insa...mai bine s-ar lasa de sticla, sticla nu-i de ea
  • shrek shrek
    fata aia e genu de femeie care cere bataie...pur si simplu...nu trebuie sa faca nimic...decat sa se uite la tine si zbang...din reflex...
  • io io
    Bine ca a plecat Dumitrescu ala, k ajunsesem sa nu ma mai uit la R-TV.

Trimite un comentariu

sus