Skip to main content

Aura Ţiţirigă, unul din cei mai vechi oameni din Antene, şi-a dat demisia de la şefia ştirilor Antena 3

 

Aura Ţiţirigă, redactor-şef al ştirilor Antena 3, şi-a dat demisia din poziţia pe care o ocupa la postul de ştiri. Aura Ţiţirigă, unul dintre veteranii Antenelor (a fost producătorul emisiunii lui Marius Tucă) şi-a depus demisia ieri, 14 iulie. Contactată de Paginademedia.ro, Aura Ţiţirigă a confirmat demisia, dar nu a comentat motivele acesteia.

Publicitate

Aura Ţiţirigă: "Mă gândeam de mai multă vreme să fac acest pas. Mi s-au oferit alte posturi în trustul Intact, pe care în prezent le analizez"

Gestul Aurei Ţiţirigă (37 de ani) vine la scurt timp după o serie de schimbări importante la vârful postului de ştiri al grupului deţinut de familia Voiculescu. Detalii, în continuare.

La mijlocul lunii mai, Sorin Oancea, directorul Antena 3, a fost schimbat cu Mihai Gâdea. Sorin Oancea, aflat la conducerea Antena 3 încă de la înfiinţarea postului, a fost “trecut în rezervă: a primit coordonarea postului Euforia TV, plus un post de vicepreşedinte în grupul Grivco.

A doua mişcare importantă a fost în urmă cu o lună. La mijlocul lui iunie, Alin Romaşcan a preluat şefia ştirilor la Antena 1 şi Antena 3, fiind numit Head of News, o poziţie nou înfiinţată. Din poziţia de şef al ştirilor, Alin Romaşcan coordona redacţiile conduse la Antena 1 de Gheorghe Voicu şi la Antena 3 de Aura Ţiţirigă.

Aura Ţiţirigă este unul dintre oamenii cei mai vechi din echipa de ştiri a Antenelor. A fost producătorul lui Marius Tucă timp de zece ani, încă de la prima emisiune Milionarii de la miezul nopţii. Ulterior a coordonat din diferite poziţii echipele de ştiri. A fost redactor şef al ştirilor Antena 3 şi, pentru o perioadă, redactor şef peste ştirile Antena 1 şi Antena 3. În mandatul Aurei Ţiţirigă, Ştirile Antena 3 au câştigat patru premii APTR pentru cel mai bun jurnal.

Foto: Reuniunea Clasei

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cineva Cineva
    Pentru cine a lucrat pe acolo stie ca nu e meritul lui titiriga pentru acele premii. Singur ei merit e ca a reusit sa piarda foarte multi oameni profesionisti datorita caracterului ei mizerabil. Eu as vedea ca un lucru bun renuntarea ei la functie. Pana la urma, in afara de relatii bine construite, era cam paralela cu stirile.
  • logofatul logofatul
    am trait sa vad ca si titiriga a plecat din trust"ingerul pazitor"din casca lui tuca,cea care a dus patru ani locul I in ATPR pentru antena 3.Cum sor judeca oamenii:dupa inclinatii politice,dupa lingusirea sefilor sau sdupa incompetewnta unuiromascan,gadea dumitrescu.mare-i gradina domnului;dl Voivulesacu personal nu are nimic de spus?
  • mihai florian mihai florian
    cine este acest romascanu(ramascanu)ce veleitati are?dupa patru ani de locul I la stiri antena3 o sa va multumiti si fara poidium;pe urma o sa cautati oamenii care au fost in trust si au plecat;cu"domule Gadea"si emisiunea lui oamenii au inceput sa se sature...;in rest cum v-ati asternut asa o sa dormiti;ma asteptam mai mult de la fam.Voiculescu.
  • duda duda
    cu 37% vor scadea... pentru ca cineva trebuie sa suporte salariile noilor veniti nu? romascan, dumitrescu and co` pierderile de la englezi, de la observator,,,iar cat timp au fost bune pentru patroni DDAurile le-au folosit, iar acum le taie oamenilor din salarii ca sa se dea corecti...

    iar titiriga buna rea a tinut cat de cat cu redactia...
  • marius marius
    ar fi interesant de stiut cu cat vor scadea salariile la Antena 3, adevaratul motiv al schimbarilor de la varful Intact !

Trimite un comentariu

sus