Skip to main content

EXCLUSIV: Sanda Nicola deschide joi seara noul B1 TV. Emisiunile primei zile

 

B1 TV se relansează la câteva luni după ce Sorin Oancea (ex Antena 3) a preluat jumătate din postul de televiziune.

Publicitate

Joi seara, noul B1 TV se deschide cu principalul jurnal de ştiri al postului, prezentat de Sanda Nicola.

Ce emisiuni sunt programate în prima zi, pe 17 martie, în continuare:

După Ştirile B1 prezentate de Sanda Nicola, programul continuă cu talkshow-ul realizat de Robert Turcescu, cu Ion Cristoiu în platou. Tot în prima zi în noua formulă, B1 TV a programat meciul de box disputat de Lucian Bute în toamna anului trecut. Gala de box va fi comentată de Mihai Craiu şi Mihai Leu.

De altfel, B1 TV va trasmite în direct, câteva zile mai târziu, meciul de box pe care Lucian Bute îl va disputa la Montreal împotriva lui Brian Magee.

Sfârşitul de săptămână va aduce alte două noi emisiuni în grila postului B1 TV. Vineri seara, va fi difuzat programul "Nemuritorii", dedicat marilor actori români. Sâmbătă seara, la două săptămâni faţă de data anunţată iniţial, artistul Mihai Mărgineanu debutează ca gazdă a show-ului Bazar Bizar.

Alte producţii vor intra pe post săptămâna viitoare. Printre acestea, emisiunea tabloidă Cancan TV, care va fi prezentată de Adrian Artene, după cum paginademedia.ro a anunţat aici. Luni este planificat şi noul matinal, cu Ioana Molla, Cătălin Petre şi Cătălin Oprişan (aşa cum paginademedia.ro a scris aici).

În noua formulă de la B1 TV este inclus şi un late-night show, care îi va avea ca gazde pe jurnaliştii Radu Banciu şi Radu Naum. Mihai Jurcă (ex Antena 3) va prezenta un program dimineaţa, între orele 10.00 şi 12.00.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Daniela, se pare ca nici tu nu ti-ai gasit locul pe acolo si in cel mai pur stil romanesc incepi sa improsti cu noroi in conditiile in care nu s-a lansat inca nimic.
    Esti penibila, zau asa!
  • Daniela Daniela
    Vlad Petreanu, Sanda Nicola, Turcescu, Adriana Stoicescu...si multi multi alti profesionisti care isi fac treaba foarte bine . Dar si mult haos, multi directori de departamente care nu cred ca stiu ce cauta acolo - ex. Cosmin Marian - Producator general - cine este, ce il recomanda, ce studii are , Ion Neagu - la fel...
  • Ovidiu Ovidiu
    Si Vlad Petreanu?
  • Daniela Daniela
    Cum poate un post de televiziune sa se relanseza in asemenea hal ! Fara grafica, fara promo, fara publicitate, fara oameni ! Cu ce ? Cu 12 operatori la stiri care sunt obiligati sa lucreze non-stop, cu 4 operatori la teren platiti cu 2.000 lei pe luna . Cu niste ragnete in redactia de stiri ca ai impresia ca esti la spitalul de nebuni ! Cu doamna Violeta, fosta secretara probabil, care se ocupa intens de productie ...
  • bobocea nicoleta bobocea nicoleta
    cind incepe emisiunea cu radu banciu?e cea mai tare stire din domeniu pt mine!
  • alina alina
    Nu i-ati mentionat pe Adrian Bucur si Madalina Puscalau..ei vor duce greul stirilor!!!Si sunt si singurii profesionisti din televiziunea aia...
  • Marian Marian
    Multa bafta!!! Avem nevoie de obiectivitate. Atata tot!
  • Bestiuta Bestiuta
    Sanda Nicola este o profesionista fara doar si poate!Este deasemenea un om care a trecut prin momente grele si noi consumatorii de tv ar trebui sa-i tinem pumnii si sa aibe ratting mare.Nu am sa fac comentarii de niciun fel in legatura cu stirile respective dar cine are putin bun simt va recunoaste ca B1, cu ea sau fara ea, va muri repede si scurt daca nu face si altceva de calitate.Lumea s-a cam saturat de stiri, de talk-showri politice.In piata se vehiculeaza ca acest post, prin directorul lui, va respecta cu sfintenie linia de partid portocalie, adica basestiene.Mie una mi-e greu dar nu imposibil sa cred asa ceva, mai ales ca presul de sub picioarele lui Oancea, a fost tras de cei din opozitie.Succes Sanda, fii echidistanta asa cum iti sta bine si cum viata te-a invatat! Astept minuni.
  • vlad vlad
    Una peste alta e bine ca mai apare o alternativa.Cat de buna va fi vom vedea ...
  • Bianca Bianca
    Wow, nu stiu ce o sa mai faca Pro tv si Antenele de joi ca e va fura B1 tot ratingul. Cu pupincuristii lui Titiriga, luati de la A3 numai pentru ca le-a dat bani in plus, carora nu le duce nimeni lipsa, sunt convinsa ca vor face un miraculos 0.3.
  • mihai mihai
    mario, poti sa aduci ceva mai tare decat protv atunci cand o sa ai banii si relatiile pro-ului. pana atunci, cred ca b1 arata bine cu investitii de nivel mediu,..ma rog, asta daca le iese combinatia.
    nu vor rupe gura targului, dar imaginea b1 va fi alta si va atrage publicitate, ceea ce reprezinta si scopul unei afaceri de gen.
    ma bucur de faptul ca revine sanda nicola
  • Lucian Lucian
    Grila noua intra cand e gata noul studio de la Romexpo. In ianuarie anuntau ca atunci cand "se va încheia amenajarea acestui studio, undeva în primavară sau mai târziu, vom schimba tot prime time-ul şi vom trece şi la emisia în high definition." Se vehicula apoi ca termen luna Mai.
  • alex alex
    poate si un B1 HD ??
  • Simona Simona
    Si noua grila Realitatea TV cand intra in vigoare? Era vorba ca din 13 martie, dar de duminica si pana azi nu s-a observat nici o schimbare.
  • mario mario
    acum, daca nu vii cu ceva mai tare decat PRO TV, mai bine nu mai deschiyi televiziune. Intr-o piata saturata, trebuie sa vii cu ceva iesit din comun, ca sa il faci pe telespectator sa mute canalul de pe PRO TV, Antena 1, Discovery si altele. Parerea mea.

Trimite un comentariu

sus