Skip to main content

Complotul bonelor cu Anamaria Prodan şi un show de comedie marca Bobonete intră pe Netflix luna aceasta

 
Complotul bonelor cu Anamaria Prodan şi un show de comedie marca Bobonete intră pe Netflix luna aceasta

După Tati Part-Time, filmul cu Eva Măruţă şi Alex Bogdan, încă două titluri româneşti intră pe Netflix în luna mai, un film şi un show de stand-up. 

Publicitate

Complotul Bonelor, un film în regia lui Iura Luncaşu, cu Anamaria Prodan şi Cristi Iacob în distribuţie, va intra pe platforma de streaming începând cu 22 mai. 

Filmul de comedie, lansat chiar anul acesta în februarie, spune povestea lui Virgil (Cristi Iacob), un afacerist român de succes. În plan sentimental însă, lucrurile nu stau aşa cum te-ai putea aştepta.

În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi creşte cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit şi pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina (Anamaria Prodan). Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. 

Tot luna aceasta, pe Netflix vom vedea un show de stand-up comedy marca Mihai Bobonete. Este vorba despre „Mihai Bobonete Back in business”, un show desfăşurat la Sala Palatului care a avut ca temă perioada de pandemie. Producţia va intra pe Netflix din 29 mai

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus