Skip to main content

16 mai. Kamizaze: Academia Caţavencu apare ilegal

 

Apariţia revistei Academia Caţavencu în condiţiile în care firma a intrat în faliment este ilegală, scrie Kamikaze.

Publicitate

Instanţa a declarat falimentul Academia Caţavencu la 3 mai. Kamikaze scrie că, după declararea falimentului, apariţia revistei Academia Caţavencu este ilegală.

Astăzi, Adunarea Creditorilor Caţavencu S.A se întruneşte pentru a decide “continuarea apariţiei săptămânalului Academia Caţavencu până la finalizarea procedurii de vânzare prin licitaţie publică”.

Potrivit unei sentinţe judecătoreşti publicate de Kamikaze, instanţa dispune “intrarea în faliment, în procedura generală, a debitoarei SC Caţavencu SA. Dizolvă societatea debitoare.” Nu se poate ca o societate dizolvată să editeze o publicaţie, susţine Kamikaze.

Veşti bune din România: Academia Caţavencu apare ilegal şi publică minciuni

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Salut, Florin!

    Eu nu mă pricep la comentariile pe site-uri, dar mă întrebam dacă eşti binecunoscutul Florin Iaru sau cineva care se dă drept el. Pentru că e simplu să completezi un formular de comentarii cu orice date.

    Există Gravatar, de exemplu, ca să-ţi asociezi e-mailul cu o imagine, cum am făcut eu.

    Ai şi un blog sau un cont personal de Twitter etc.? Îl poţi trece în formular.

    Poţi folosi aceste utilităţi ca să ai mai multă credibilitate.

    Succes!
  • Florin Iaru Florin Iaru
    @Sanepidu Uite-aşa, citeşte ce ai scris: Free SOV. A, era o ironie…
    @Căutiş: Sentinţa judecătorească? Ia te uită? De cînd o sentinţă judecătorească e împotriva cererilor reclamantului? Sau e ADEVĂRAT că voi trei aţi cerut încetarea apariţiei, în deplin acord cu ANAF-ul, iar creditorii au solicitat altceav? Ce e? Te doare la lingurică că avem un tiraj vîndut de 7 ori mai mare? Păi, puteţi pune mîna pe bazooka, să ne faceţi de petrecanie! De aia au existat un judecător sindic şi un lichidator.
    Bre, mai uşor cu pianul pe scări. Cam pe ce merite, ce realizări, ce vînzări, ce profit îţi iei banii? Te pomeneşti că l-ai îmbogăţit pe patron!
    Şi apoi, pot să ştiu, dacă drepturile de la Caţavenvu ţi-au fost plătite, ce căutai la adunarea creditorilor? E adevărat că ai comis un abuz, dîndu-te victimă?
    Mă laşi? Trebuia să scriu fără "i". Ura e cel mai prost sfătuitor şi sper ca aceia care citesc şi văd să te priceapă bine, bine de tot!
  • Alexandru Căutiș Alexandru Căutiș
    Domnul Iaru, ne știm de ani de zile. De unde îmi iau eu mălaiul din sfere înalte? Sau era exprimare de poet?
    Catavencu apare ilegal fiindcă încalcă o sentință judecătorească, ce spune clar că nu poate fi editată o dată pronunțat falimentul. Îl rog pe domnul Obae s-o publice, i-am trimis-o.
  • sanepidu sanepidu
    Astea-s fanfaronisme ca sa nu zic mai rau. Legea e explicita. Explicite sint si deciziile judecatorilor. Ai totul in articol. Citeste-l si comenteaza-l. Da-i in cap judecatorului, el e de vina.
    (Cum ce treaba are SOV? Nu pricep intrebarea.)
  • Florin Iaru Florin Iaru
    Sanepidu, cum sună, dacă eşti amabil, aplicarea legii? Unde scrie? Mai întîi răspunde în clar, nu te da după cireş! Ce treabă are sov cu prefectura? A, înţeleg că trebuie, e musai să omorîm Caţavencu. Ei, aşa da, mai înţeleg!
    Cînd creditorii hotărăsc într-un fel, cei trei kkz care au participat ILEGAL la adunarea creditorilor (şi nici nu au nici un temei legal) nu pot cere suprimarea unui ziar şi nici nu pot ameninţa cu demascările. Să fie ei cu stele în frunte! Repet: înjositor!
    Publicaţia ar trebui aplicarea legii ceva mai sus, în sferele înalte de unde îşi iau mălaiul…
  • sanepidu sanepidu
    Eu inteleg ca o publicatie a cerut aplicarea legii. Asa ceva chiar nu s-a mai intamplat in ultimii 10 ani. Trist si injositor! Free SOV!
  • Florin Iaru Florin Iaru
    Creditorii au hotărît că marca se va vinde, iar pînă atunci revista APARE!
    E uimitor ca o publicaţie să ceară moartea altei publicaţii. Aşa ceva nu cred să se mai fi întîmplat vreodată! Ce trist, ce înjositor!
  • Alexander Alexander
    Asta inseamna ca EVZ apare ilegal de vreo 4-5 ani...
  • KKmikaze KKmikaze
    Astia de la Kamikaze ce kk pe ei de frica si cand e Catavencu in faliment, ca scot tiraj mai mic :))))
  • sanepidu sanepidu
    Sa-si plateasca datoriile si, daca mai ramin bani, sa editeze ce vor ei.

Trimite un comentariu

sus