Skip to main content

Adamescu păstrează echipa de la Academia Caţavencu

 

Se clarifică situaţia în tranzacţia mărcii Academia Caţavencu, cumpărată marţi la licitaţie pentru 882.000 de euro.

Publicitate

Potrivit unor surse din interiorul României libere, noul proprietar Dan Grigore Adamescu va prelua echipa actuală de la Academia Caţavencu, condusă de Doru Buşcu (foto). Decizia a fost luată astăzi.

Tot astăzi, noul proprietar a primit de la conducerea Academia Caţavencu cifrele economice. Potrivit aceloraşi surse, datele arată că fondul de salarii al Academiei Caţavencu (care include aproximativ 30 de oameni) este de 30.000 de euro lunar.

Academia Caţavencu continuă să apară normal, cu aceeşi echipă, care a fost de acord să treacă la noul proprietar. Următorul număr apare săptămâna viitoare, miercuri.

"Nu am nimic de declarat", a spus Doru Buşcu, contactat de paginademedia.ro.

Foto: Mediafax

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Garcea, petrolul si oltenii Garcea, petrolul si oltenii
    Titus, ce se-ntimpla, s-a ieftinit iar vodca in pe faleza sau e doar de la prostie ?
  • Garcea, petrolul si oltenii Garcea, petrolul si oltenii
    MBCPACMTSP : " aia sint cu mogulii " … Cum adica " aia " ? Suferi de personalitate dubla ? Poate ai vrut sa zici " noi sintem cu mogulii ". Sinteti niste fomisti penibili ! E tara plina de cimpuri nelucrate si voi sperati sa lingusiti la alt mogul ! La sapa !
  • omul invizibil omul invizibil
    blea, i-au murit investigatorii la intrarea în subiect. Moartea presei scrise? Moarte presei scrise! Fix pe-aia o cumpără portofelul păros. Vrea mușchiul lui să cumpere Moartea iminentă. Își înfometează, adică, oamenii pentru o extravaganță. Ei, și? Bă, în istorie oamenii au trăit mâncându-și rudele și scoarță de copac. Ce, chinezii nu pot scrie la ziar? Externalizează producția imediat. Cu două boluri de orez a făcut ziarul. A... ăia nu știu să scrie, desenează muțunachi. Ce contează? Și-așa nu citește nimeni, lumea se uită pe poze. Băăăăă, ziarele o să se facă în China peste cinci ani, ba nu, pardon, în China onlineul, că ăia au bă disciplină în online, în Indonezia alea quality, printate deja moarte și în Jamaica tabloidele. Băi, n-aveți viziune de biznis băi, d-aia moare printul.
  • cornel cornel
    cum ziceau aia: "e foame de bani baieti, e foame de bani..."
  • cornel cornel
    se va sinucide sau va emigra?
  • ElCucui ElCucui
    @MBCPACTMTSP, vezi că e p-aici un băiat de caracter care bagă marfă de care cauți. E de la "others". Ce?! Ne lovește asteroidul?! Păi, ne bagă direct în Glaciațiune. Să vezi cât ne vine factura la gaze!
  • ElCucui ElCucui
    @Fuscus, @titus e un geniu mic. De statură. Pe asta cu stavridele nu a mai nimerit-o.
    Problema este că noi nu avem 45 de ani la dispoziție. Iar acum, când impostura se manifestă inclusiv prin tăcere, îmi face o deosebită plăcere să fac gălăgie. Să fac circ la ușa "dormitorului de viol", când "marca", posedată de "Burtosul păros" mușcă din pernă ca să nu se prindă cititorii că a cedat la "portofelul" "îmbogățitului". Știu că va rămâne mereu cu un public fidel care nu crede nici dacă-i arăți filmul. BDSM. Crede că e plăsmuirea DNA-ului, a Serviciilor, a lui Băsescu. Treaba lor.
  • MBCPACMTSP MBCPACMTSP
    ElCucui
    bai, nea Cucui, lasa vrajeala asta ca m-am plictisit si-am inteles ca aia sint cu mogulii si voi sinteti eroii presei scrise cu penelul inmuiat in cupa cu foloase cuvenite.
    Baga chestii misto, nene, daca ai mingi de bauling in pantaloni, chestii dure despre fostii tai colegi, sa moara calu' pe masa de operatie: amante, copii din flori, pensii alimentare, soacre cu Alzeimer, care se scarpina in nas si face bilute, care duhneste a transpiratie, care se pisa pe capacul de la closet, care pute cind se descalta... Daca nu, mai zi si altele. Apropo, crezi ca asteroidul ala care ne da tircoale o sa ne plezneasca noaptea-n somn sau ziua, in timp ce servim prinzul la caserola?
  • Garcea, petrolul si oltenii Garcea, petrolul si oltenii
    omul invizibil : Compenseaza prostia sclipitoare prin slugarnicie exemplara. Cum crezi ca l-a convins pe burtosul paros sa-l tina dupa ce a scris ce a scris ? A scos batista si i-a jurat deontologie pina la moarte. E probabil cel mai penibil moment din istoria presei romanesti.
  • Fuscus Fuscus
    @titus: mda... ești un geniu, ce să zic.
    @cucui: da, e urât ce s-a întâmplat și se întâmplă. Însă cred că lucrurile se schimbă în primul rând prin exemplu. Iar exemplul pe care îmi doresc să îl văd nu e cearta, ci lucrul bun si bine făcut. Kamikaze (la formare) a fost un exemplu de lucru bun.
    Am văzut în Memorialul de la Sighet un citat: "Nimic nu este atât de răbdător ca un adevăr".
    Normal că-mi vine să râd, altfel eram nebun deja, sau măcar prost :)
  • Nelu Nelu
    @ElCucui: Acum 10 ani nu aveai burtalaul asta de acum?
  • omul invizibil omul invizibil
    mde, adevărații kamikaze par a fi bsc&friends după faza asta. Păi cine te mai cumpără ca să-ți justifice existența în bestiarul de presă a lui Adamescu după ce dai în scris că, mă scuzați stimați telespectatori, în acest moment pășesc chicotind nițel, dar demn, cu pixul bont și privirea dârză, în dormitorul născut din aluatul securității, unde mă aștept la un viol păros, dar mă consolez trăgând cu ochiul la portofelul burtos fecundat politic? e o mutare de o prostie sclipitoare.
  • ElCucui ElCucui
    P.S. Niciodată Vulpe nu a fost de capul lui. Deciziile le-au luat amândoi. Dacă îmi spunea asta cineva acum 15 ani i-aș fi dat o bere.
  • ElCucui ElCucui
    @Fuscus, ai multă dreptate. Dar ce să fac dacă nu mă pot abține? Adică tu zici, ca în numele cititorilor, să trec cu vederea că suntem "o fluctuație de personal", că "avem un nivel discutabil", să uit că ni s-a tăiat un canal important de difuzare, că se distribuie în agenții ideea că falsificăm datele BRAT și că suntem finanțați de Udrea. OK, aproape uitasem. Dar când văd că deontologii României se duc de bună voie în "dormitorul violului" la "îmbogățitul la marea împărțeală", plămădit "din aluatul Securității" care-i așteaptă "cu portofelul în mână" și "burta păroasă", după ce "a falsificat datele BRAT" și "a vizitat Cotroceniul", scuză-mă, dar înverșunarea nu mai e doar datorie civcă! E și sursă de umor. Spune-mi sincer, ție nu-ți vine să râzi?
    Dacă cineva mi-ar fi spus acum 10 ani că Vulpe nu mi-e prieten i-aș fi tras un cap în gură. Pe care, acum, l-aș fi regretat amarnic.
  • titus titus
    @Fuscus
    Parfum de colivie se strecoara printre frustrarile matale. Si mari probleme de frazare gplanashule ... Unde esti tu Tetelule sa-i aranjezi gramatical si invectivele sub pseudonim ale moralistului cu miros de stavrid ?! Prietenii vechi stiu la ce ma refer.

Trimite un comentariu

sus