Skip to main content

Adamescu păstrează echipa de la Academia Caţavencu

 

Se clarifică situaţia în tranzacţia mărcii Academia Caţavencu, cumpărată marţi la licitaţie pentru 882.000 de euro.

Publicitate

Potrivit unor surse din interiorul României libere, noul proprietar Dan Grigore Adamescu va prelua echipa actuală de la Academia Caţavencu, condusă de Doru Buşcu (foto). Decizia a fost luată astăzi.

Tot astăzi, noul proprietar a primit de la conducerea Academia Caţavencu cifrele economice. Potrivit aceloraşi surse, datele arată că fondul de salarii al Academiei Caţavencu (care include aproximativ 30 de oameni) este de 30.000 de euro lunar.

Academia Caţavencu continuă să apară normal, cu aceeşi echipă, care a fost de acord să treacă la noul proprietar. Următorul număr apare săptămâna viitoare, miercuri.

"Nu am nimic de declarat", a spus Doru Buşcu, contactat de paginademedia.ro.

Foto: Mediafax

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • ElCucui ElCucui
  Stai, că acum am văzut Famiglia. "Godinești"?!
 • Niculae Niculae
  Daca domnul Adamescu colectioneaza astfel de personaje, tin sa ii atrag atentia ca pe piata mai exista citiva copilasi lasati orfani de Vintu. Domnilor Nistorescu si SRS, alte doua virfuri in clasamentul valorii jurnalistice si curateniei morale, le pling si lor gura de foame si limba dupa un mogul proaspat.
 • Sly Sly
  saracu' ciutac? :)))
 • Spionu Spionu
  Mai inalt ca HoJo! Cel mai inalt!
 • Nushu si Puya Nushu si Puya
  Dati-ne batista inapoi, ne p***m pe noi,
  Noi si cititorii nostri mai dashtepti ca voi.
  Lumea o sa ne zica tot LA FAMIGLIA,
  Tot Dorulet, tot golanasi, cum ne zice deja.

  Licitati prin avocati, nu sinteti baieti.
  Nu sinteti bagabontei! Ce **** mea vreti?
  Noi sunam avocatii sa ne scape de DNA, de puscarie,
  Sa ne mai invete-n **** mea vreo smecherie.

  Burtosule, lumea tre' sa stie cine esti,
  Nu poti sa ne cumperi gratis, cu povesti.
  Sintem nascuti-crescuti la Godineshti,
  Fomisti cu casa RAAPPS in Dorobanti, Bucuresti.

  Cind pe SOV l-au interceptat nevinovat ne-am stresat,
  Numele LA FAMIGLIA l-am reinventat.
  Smechereste a fost sa scriem în ziar o lamentare
  Crezind ca n-au tupeu sa ni-l bage la inchisoare.

  E foame de bani, e foame de bani, baieti,
  E foame de bani, e foame de bani, baieti,
  E foame de bani, e foame de bani, baieti,
  Lumea tre' sa stie ca sintem doruleti.

  Stii cum e sa fii anchetat de garda?
  Sa te-arunce ANAF cu hidrantu-n strada?
  Va dati experti in smenul pe facturier,
  Dar pe drepturi de-autor noi l-am platit pe sofer.

  Am fost la licitatie si ne-am luat teapa.
  N-am incasat o viata cit am dat acum. Spaga.
  Nushule, sluga ta e tot aici!
  Basistii mor! cind o sa iesi o sa le zici
  In direct. Ce sa mai zic eu acum...
  Poate o sa nimerim un lichidator mai bun!
 • cornel cornel
  USL va contesta la Curtea Constitutionala vanzarea Catavencu sau...?

  hahaha
 • ElCucui ElCucui
  Faptul e consumat, la ce mi-ar folosi să aflu unde e dormitorul părosului? La HoJo? Știam de 18,00. Să se fi amânat pentru orele 20,00? Că nu era nici o grabă pt burtos...
 • Spionu Spionu
  Jura-te!:)))))))))))
 • Spionu Spionu
  ElCucui, ai indicat corect ziua, miercuri:) Dormitorul amenajat pentru viol al burtosului este intr-un hotel cu multe etaje din centrul orasului, la etajul… Ce dai sa-ti zic?
 • ElCucui ElCucui
  Ăsta-i semnul că se lucrează intens la "comunicatul oficial". Abia aștept un nou Contraeditorial cu "marca" salvată in extremis de la "violul" "burtosului" de un neprihănit jurnalist, care a economisit bănuț cu bănuț din salariu, ca să-i facă "mărcii" un rost în viață. Căci, se știe, fostele "mărci" se fac femei de casă. Hai, că iar o să ne distrăm!
 • ElCucui ElCucui
  Am recitit încă o dată commentul postacului @Rashkapoor. Mamăă, ce tupeu puteți avea!
  Și atunci ce a căutat "marca" în "dormitorului de viol" al "burtosului păros", miercuri la orele 18,00?
 • ElCucui ElCucui
  @Rashkapoor, este că nici înainte Cațavencu nu a fost a lui SOV? Ci, în acte, a unui domn Vitalie Dobândă? Vezi? De-asta trebuie băgată Legea 18 a lui Ceaușescu. Că să îl întrebe pe Pădureanu de unde are 1 milion de investit. Nu să i-l confiște, ci să afle și publicul că i-a înprumutat Adamescu.
  Veniți cu ceva mai plauzibil, băieți, că asta-i subțire rău!
 • omul invizibil omul invizibil
  @Rashkapoor: stimabile, pe fișa postului dvs scrie, dacă văd bine, că sunteți trainuit să faceți diversiune la grădiniță. Aicea se bea vodcă.
 • Rashkapoor Rashkapoor
  Stirea pe care o discutati aici este complet eronata.

  Eroarea consta in faptul ca noul proprietar al marcii Academia Catavencu nu ar putea fi nici pe departe dl Adamescu, ci dl Claudiu Pădureanu, ziarist clujean si angajat al dlui Adamescu. In numele lui a licitat dl avocat Dumitru George Claudiu asa cum data trecuta in numele dnei Fati a licitat dl Radu Șoldănescu.

  Faptul ca si dna Fati si dl Padureanu sint angajati ai lui Adamescu nu inseamna ca marca Academia Catavencu ii revine dlui Adamescu. Nu cred ca daca cineva isi cumpara ceva acest ceva devine autoamt proprietatea sefului sau.

  In plus, marca devine proprietatea cuiva in clipa in care acel cineva plateste banii pe care i-a licitat. Data trecuta dl Buscu a licitat, dar n-a platit si, prin urmare, n-a putut fi considerat niciodata proprietar. De ce poate fi considerat proprietar cineva care nici macar n-a licitat?

  Ca dl Adamescu sa fie proprietar al marcii Academia Catavencu ar trebui ca intai dl Padurean s-o cumpere si apoi, daca vrea, sa i-o vinda dlui Adamescu.
 • niki niki
  Adamescu pastreaza echipa ... vreun an asa, pana se dumireste care-i treaba. Pana se gandesc oamenii lui cum si ce sa taie si pe cine sa puna pe acolo sef / sefi / in pozitii importante. N-ati inteles care-i trendu' acolo, uitati-va la RL. O sa va intepe ur-gent! cu un om de-al lor, limitat si lipsit de imaginatie, care n-are nicio treaba cu jurnalismul, care nu va avea alta sarcina decat sa raporteze tot ce faceti si sa nu va mai lase sa miscati nimic. Directorul lor general - presedinte, cum si-o zice - n-are nicio carte in toata casa, se lauda ca n-a mai deschis una din liceu, nu face diferenta intre o poza clara si una blurata. Asta e modelul. Cu asta o sa va luptati, nu cu vreo inclinatie politica sau alta. Va folositi energia gresit. Va pierdeti vremea cu rafuieli meschine pe aici, in timp ce aia socotesc cate zile v-au mai ramas. Voi ce socoteli va faceti? Va oferiti entuziasti pentru taiere?

Trimite un comentariu

sus