Skip to main content

Preţurile pe voyo.ro, noul site al Pro TV: un film de Oscar – cel mult trei euro. Inimă de ţigan – 50 de cenţi episodul

 

Filme de Oscar, seriale româneşti şi emisiuni de pe Pro TV vor fi puse pe noul site voyo.ro, pe care Pro TV SA îl lansează luni 1 august.

Publicitate

Parte din producţii vor putea fi văzute gratuit, dar filme precum Discursul regelui şi Vagabondul milionar sau seriale ca Regina şi Inimă de ţigan vor fi contra cost.

Reporterul Paginademedia.ro Cristiana Constantinescu vine în continuare cu preţul filmelor, cum se poate plăti şi ce este gratis:

  • Filme de Oscar precum The Hurt Locker sau Biutiful vor porni de la un euro. În majoritatea cazurilor, un blockbuster de acest fel va costa între 2,5 şi 3 euro.
  • Serialele Pro vor fi ceva mai ieftine. Astfel, un episod din Inimă de ţigan sau Regina va costa între 20 şi 50 de cenţi.
  • Ce va fi gratuit? Cei care se înregistrează pe voyo.ro vor avea acces gratuit la producţii proprii ale Pro TV, precum România, te iubesc şi După 20 de ani.

Cum se face plata?

Filmele şi serialele de pe voyo se plătesc prim SMS în reţelele mobile şi prin card bancar.

Discursul regelui şi Vagabondul milionar, disponibile în prima zi

În prima zi, pe voyo vor fi disponibile patru filme de Oscar:

Discursul regelui (The King’s Speech), cu Colin Firth şi Helena Bonham Carter

Vagabondul Milionar (Slumdog Millionaire)

The Hurt Locker

Nine

În următoarele săptămâni vor fi puse şi alte producţii:

The Fighter

Limitless

The Mechanic

Biutiful

The Box

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cata cata
    la preturile pe care le-am vazut ................
  • cata cata
    e naspa de tot nici macar nu-mi ia codul de pe prima pagina de inregistrare dar oricum nu mai are rost ca oricum nu ma mai intereseaza
  • ady ady
    NU MAI PLATESC NIMIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X-(
  • ady ady
    NEaparat
  • ady ady
    Cum pot sa'mi dezactivez contu ?x-(>:|:(
  • yo yo
    speculatie ...ce mai ..acum si meciurile de fotbal au inceput sa le ia voyo ..adio rating protv !!! de fapt nu au avut rating mare niciodata antena 1 este cu mult superioara.
  • bjork bjork
    primul site de servicii al pro-ului. acum sa vedem de ce sunt in stare. sa cioresti afisari si apoi sa vinzi publicitate la CPM e usor. sau sa creezi agregatoare ca sport.ro si stirileprotv.ro care "sug" munca altora pe care IBU o revinde la pret de "premium".

    nu le dau mai mult de 6 luni. "discursul regelui" a costat 3 euro dvd cu GSP. de ce as da 3.5 doar sa il vad? in fine...

    cei de la IBU omit un lucru: romanii nu vor plati pentru un asemenea serviciu! nu neaparat ca le pot vedea free pe alte siteuri, ci pentru ca le lipseste educatia in acest sens. cred ca e foarte usor sa se verifice cate licente VOD au vandut casele de productie in RO, pe piata exista deja vreo 3 siteuri care fac exact acelasi lucru.

    O alta problema majora va fi discrepanta intre cinema si VOD. ce sens are sa ma bombardezi cu anunturi de genul "Vezi Mecanicul" , cand eu l-am vazut acum 6 luni la cinema?
  • Andrei Andrei
    Ar fi trebuit mentionat in articol daca sunt varianta HD sau SD. De asemeni daca exista publicitate pe site.
  • Web Combat Soldier Web Combat Soldier
    Pe torrente sau pe siteurile de filme gratuite de pe net sunt toate filmele astea, traduse, de multa vreme. Cine naiba e prost sa dea 3 euro pe King's Speech cand e deja vechi si ultravizionat. Cine da un search pe google cu cuvintele filme gratis gaseste tot ce vrea in mii de surse.
  • Adrian C Adrian C
    Tot mai 'ieftin' este de pe torrenti.
  • Mihaita Mihaita
    astia vor sa scoata bani de pe seriale vechi pe care au scos in zecit bani bagati in ele, a1 le da gratis iar ei le vind.
  • alex alex
    din moment in cate vizionezi un film il downloadezi in compiuter daca sti cum sa il gasesti il poti pastra pentru tine in hard. cu int explorer il gasesti in user(numele tau)AppDataLocalMicrosoftWindowsTemporary Internet Files
    seriale precum Regina și Inimă de țigan au un tarif foarte mare. mai bine era in felul urmator iti faci un cont pe sit dupa care daca vrei sa ai puncte trimiti sms la un numar sa spunem ca iti ia un euro iar de acel euro sa iti incarci contul cu 100 de puncte (1 cent punctul) iar daca vrei sa urmaresti unserial cum ar fi Regina și Inimă de țigan sa iti ia 5 puncte (5 centi) nu ar fi o mare pierdere dar 40 de centi? foarte mult.
  • Lucian Lucian
    Hmm preturile sunt accesibile; @Vlad nu cred ca se vor putea descarca, vor putea fi vizionate online. :d
  • Vlad Mirceas Vlad Mirceas
    tarifele sunt valabile numai pentru vizionat sau si pentru download

Trimite un comentariu

sus