Skip to main content

Se rupe cuplul Banciu - Naum. Radu Banciu, revista presei la concurenţă cu Mircea Badea

 

Radu Banciu şi Radu Naum nu vor mai prezenta emisiunea Razii de noapte. În noua grilă de programe, care intră în vigoare de luni, Banciu (foto) va realiza o revista presei, în intervalul 23.00 – 00.00, la concurenţă cu În gura presei, emisiunea lui Mircea Badea.

Publicitate

Mizăm foarte mult pe emisiunea pe care o va realiza Radu Banciu”, a declarat pentru paginademedia.ro Vlad Pufu, directorul de dezvoltare al B1 TV. Radu Naum rămâne în discuţii "pentru alte proiecte".

Detalii despre noua grilă B1, în continuare:

Întrebat dacă se doreşte ca emisiunea lui Banciu să fie în competiţie cu cea a lui Mircea Badea, Pufu a spus că ei nu doresc să concureze cu nimeni. După spusele directorului , Revista presei va avea şi ceva elemente de pamflet, "va fi în stilul consacrat al lui Banciu".

Prin grila de vară, conducerea B1 TV doreşte să apropie postul tot mai mult de formatul unei televiziuni de ştiri. În noua formulă, postul condus de Sorin Oancea va difuza zilnic 10 buletine de ştiri, începând cu ora 7.00 şi sfârşind cu jurnalul de la ora 00.00.

“În acest fel trecem la un format de ştiri, creştem ponderea ştirilor şi a jurnalelor de ştiri. Până acum s-a încercat un format de ştiri şi divertisment, dar s-a dovedit că există un interes mai mare faţă de ştiri”, a spus Vlad Pufu, directorul de dezvoltare al postului.

În continuare, principalele schimbări ale grilei de vară:

  • Luni, 14.00-15.00, Silviu Sergiu şi Carla Giaca Ediţie de prânz
  • Luni –Vineri, 16.00 – 18.30 Actual B1 cu Sorina Matei şi Andrei Bădin (înainte, alături de Andrei Bădin era Carla Geaca)
  • Luni – Vineri, 18.30 – 20.00 X - Press cu Vlad Petreanu
  • Luni – Vineri, 23.00 – 24.00 Radu Banciu Revista presei
  • Vineri, începând cu ora 21.00 Special B1 – documentar pe teme de actualitate
  • Sâmbătă, 21.00 – 23.00, Săptămâna mondenă cu Roxana Iliescu şi Cătălin Oprişan.
  • Duminică seara – Emisiunea specială a Evenimentului zilei.
  • Iar buletinele de ştiri vor fi difuzate la următoarele ore: 7.00, 8.00, 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 15.00, 18.00, 20.00 şi 24.00.

Vlad Pufu:

“Ştirile noastre vor fi echilibrate, fără parteneriate, vom avea o abordare nouă şi corectă. Vom da ştiri pe care este corect să le dai. Suntem o televiziune fără moguli, cu toţii venim din industrie, n-avem parteneriate politice. Nu ne va cere nimeni să dăm nicio ştire în afară de publicul nostru şi de piaţă.”

Întrebat dacă nu sunt oricum prea multe posturi de ştiri, Vlad Pufu a spus “Asta nu poate s-o dovedească decât piaţa”.

“Atâta vreme cât a existat interes faţă de ştiri, în cele trei luni de când am început reconfigurarea staţiei, nouă ne este clar că este nevoie şi de o altfel de abordare a ştirilor. Prin creşterea numărului buletinelor de ştiri am optimizat şi mai mult costurile”, mai spune Vlad Pufu.

De ce această schimbare acum?

Vlad Pufu: “Pentru că abia acum am finalizat investiţia în logistică, resurse materiale şi de personal. Abia acum s-a închegat şi echipa, iar experimentul nostru în privinţa ştirilor s-a dovedit a fi unul reuşit. Vara asta va fi determinantă în poziţionarea postului începând din toamnă. Din toamnă vom stabili clar care este direcţia postului B1 TV.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • relansat relansat
    te-asteptam, radule! esti de senzatie, inca mai pastrez in memorie meciurile de prin cupa africii comentate de tine! mult succes, pe mine nu m-ai pierdut ca telespectator
  • Marian Marian
    Eu cred ca o sa treaca de aia 0,5%... Pentru ca nu sintem toti la nivelul tau si al lui Mircea Badea mai "hot mogul". Bafta emisiunii si pacat de Razii de Noapte... moarta la datorie datorita producatorilor.
  • Edi Edi
    Razii de Noapte era un show interesant, in genul Tonight Show with Jay Leno. Nu-l ajuta lipsa publicului si audienta mica a postului de televiziune. Nu avea nici locomotiva, fiind in grila dupa Turcescu si Cristoiu. Din pacate cei doi Radu nu au primit suficient timp pentru a-si stabiliza un public.
  • che guevara che guevara
    eu cred ca o sa fie ok.poate spagatul pe trei scaune nu o sa mai fie asa atractiv.
  • gigi gigi
    Nu ma lesin dupa Badea, dar Banciu este incolor, inodor si insipid, vorbind comparativ. Mai bine dati niste documentare, daca n-aveti altceva.
  • Alexander Alexander
    Domnule jurnalist, este "vigoare" domne, nu "viguare".
    Au mai incercat ei sa aduca concurenta masutei lu' Badea, da' degeaba. Desi am toata stima pentru Banciu, eu zic ca supravietuieste maxim 6 luni.
  • hot mogul hot mogul
    Aia cu " n-avem parteneriate politice " e tare de tot :d
    Banciu ? Nu trece de 0,5% rating nici daca se impusca seara de seara in direct

Trimite un comentariu

sus