Skip to main content

Vocea României începe marţi, 27 septembrie, la Pro TV

 

Unul dintre cele mai aşteptate talent-show-uri ale sezonului, Vocea României, debutează marţi, 27 septembrie, la ora 20.30, la Pro Tv.

Publicitate

Aceasta contrar tuturor aşteptărilor, care plasau emisiunea într-o zi de weekend, la concurenţă cu X Factor, show-ul difuzat de Antena 1.

Mai multe detalii, în continuare.

  • Vocea României, un nou format internaţional care îşi propune să descopere cântăreţi talentaţi, va fi difuzat de Pro Tv marţea, de la 20.30.
  • Cu un juriu format din Loredana, Marius Moga, Horia Brenciu şi Smiley, show-ul va fi difuzat pe parcursul a 15 săptămâni şi va avea trei etape: etapa audiţiilor (“blind audition”) – când fiecare jurat îşi formează propria echipă alegând concurenţii doar în funcţie de voce, fără să-i vadă, etapa duelurilor – fiecare jurat desemnează doi membri ai echipei sale pentru a face un duet, în urma căruia unul dintre ei este eliminat şi etapa show-urilor live.
  • De asemenea, juriul nu are doar rolul de a selecta, ci fiecare jurat devine un mentor pentru membrii echipei lui, îi consiliază şi le dă sfaturi.
  • La postul concurent, Antena 1, talent-show-ul principal al sezonului este X Factor, care începe sâmbătă, 17 septembrie, şi va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20.20. Juriul X Factor este format din Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă. Aceştia au audiat, în aproximativ cinci săptămâni, peste 600 de concurenţi. După tabăra de pregătire, vor rămâne 24 de semifinalişti. Unul singur va fi câştigător.
Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • edward edward
    Au morcovul rau infipt Pro-ul,sincer ma mira ca n-au avut curaj sa puna emisiunea tot in weekend
  • geo geo
    daaa...protvul ar fi batut la scor de neprezentare A 1 daca programau in weekend emisiunea...
  • florin florin
    in bulgaria vocea bulgariei a maturat pe jos cu x factor luni seara cota de piata a vocei bulgariei a fost de 48 la suta respectiv13la suta asa ca protv putea sa incerce sa intre la bataie

Trimite un comentariu

sus