Skip to main content

X Factor, aproape 900.000 de telespectatori

 

Emisiunea X Factor a ţinut, aseară, în faţa televizoarelor, aproape 900.000 de telespectatori din mediul urban.

Publicitate

Audienţa este cu puţin mai ridicată decât săptămâna trecută, când la show-ul de pe Antena 1 s-au uitat aproape 850.000 de oameni.

Pro TV a fost pe locul următor, cu filmul Transformers 2.

Audienţele pe intervalul emisiunii, în continuare:

  • Audienţa medie a X Factor a fost de 888.000 de telespectatori în mediul urban, ceea ce înseamna un rating de 7,6.
  • Cele mai bune minute au fost 22.14 şi 22.17, cu o audienţă de 1.218 milioane telespectatori în mediul urban.
  • Cu filmul Transformers 2, Pro TV a scos 4,8 rating, ceea ce înseamnă 561.000 persoane.
  • Top 3 este completat de TVR 1 (de la 21.00, pe postul public a intrat ÎnTrecerea anilor, cu Mircea Radu)
  • Din totalul publicului X Factor, 400.000 de telespectatori au fost din segmentul 18.49 de ani. Pe segmentul emisiunii X Factor, Pro TV a avut 310.000 de telespectatori din segmentul 18-49.

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor:

1. Antena 1: 888.000 telespectatori (7,6 rating)
2. Pro TV: 561.000 (4,8)
3. TVR 1: 321.000 (2,8)
4. Kanal D: 286.000 (2,5)
5. Prima TV: 272.000 (2,3)

Audienţa emisiunilor X Factor de până acum, în mediul urban:

17 septembrie: 652.000 telespectatori (5,6 rating)
18 septembrie: 559.000 (4,8)
24 septembrie: 801.000 (6,9)
1  octombrie: 849.000 (7,3)
8 octombrie: 888.000 de telespectatori (7,6 rating)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • punctdevedere punctdevedere
    Dincolo de softul de TV, avem si opinii personale :), iar opinia mea este ca dpdv `strategic`: Antena a gresit a promovarea formatului`X` ca fiind 'unweekendshow` (=dansez `&`talent`), calitate image!!!! iar Pro a mers pe ` exclusive` in timpul saptamanii ...la inceput...iar acum Vocile sunt din ce ce mai pierdute...
    Daca targetul 18-49 'urmaritori de TV -A1/TVR/Pro/KD` din soft ar fi 80% :)))relevant macar...dar ....tre sa castige si agentiile din promisiuni, nu?
  • Danny Danny
    Eu m-am uitat la intrecerea anilor, e emisiunea mea preferata, m-am uitat si la celelalte doua sezoane, iar X Factor l-am vazut a doua zi in reluare.
  • daniel daniel
    Era oarecum de asteptat ca emisiunea sa fie intr-o continua crestere din punct de vedere al privitorilor pentru ca ofera un show propriu-zis. Trecand peste micile lacune pe care le are, asta se intampla cam la orice emisiune din ro, promite multe! Nu se bazeaza suta la suta doar pe vocile stralucite ale celor care participa, mai sunt adaugati si din cei care nu au o treaba cu domeniul muzical, dar care starnesc rasul si care te destind. Emisiunea nu este doar un concurs de talente, este un show!
  • daniel daniel
    Saptamana asta chiar a fost o editie destul de buna. Am fost la niste amici si ne-am uitat la emisiune(desi initial nu stiam ce sa facem) si chiar nu am regretat. Ne-am distrat mai mult decat ne asteptam.
  • eusss eusss
    am gasit o chestie referitoare la audiente:

    http://www.paginademedia.ro/2009/03/auditul-audientelor-tv-sunt-probleme-de-masurare-dar-datele-nu-sunt-influentate/

    asta zice tot. niste cretini(ca altfel cine ar accepta sa stea cu telecomenzi diferite pentru fiecare TV/si pentru fiecare membru al familiei in parte si sa apese pe buton cand pleaca din fata TV-ului...etc) dau asa zisele audiente.

    Eu ma mir ca cei cei care baga bani in publicitate nu cer mai multe detalii despre asta.
  • eusss eusss
    si Pro TV te vrea destept sau ce? :))

    Toti vor sa se uita idiotii la ei ca sa castige bani. Eu oricum nu cred ca audientele sunt pe bune. E ca la un sondaj.Pot exista erori majore. Cati la % dintre cei care au TV au si "aparat de masurat audienta"(nu stiu cum se numeste)...cred ca sunt vreo 1000-2000 de oameni la nivel national. :) si astia 2000 de oameni dau asa zisele audiente.
  • eric eric
    ai dreptate, greseala mea. Oricum, pe intervalul de timp in care s-au suprapus au fost pe locul 3 din pacate! Oricum, Intrecerea Anilor chiar e tare.
  • eric eric
    absolut deloc. de la 20:00 - 23:00 am fost pe TVR 1:
    - Telejurnal
    - Interviuri neconventionale
    - Meteo
    - InTrecerea Anilor
    Nu inteleg, chiar trebuia sa merg pe antena? mi s-a parut ca as pierde timpul degeaba!
  • Fas de Romania Fas de Romania
    E amuzant sa vezi inversunati soldati ai celor doua tabere batandu-se in argumente si incercand sa isi spuna punctul de vedere. Ca unul mai lasa in argumentatie un Vocea Romaniei, Intrecerea anilor sau un Kanal D spune clar ce tabara apara. Domnilor fiti impartiali si nu mai dati cu argumentele de gard. Publicul se uita si se va uita si la Romanii cu talent si la xfactor si la iterecerea anilor datorita faptului ca sunt emisiuni de divertisment. Ca de ce s-a uitat mai mult la una decat la alta, let's be seriuos nu toti au dat startul de la aceeasi linie. Nu poti compara notoritatea TVR cu A1 sau Protv. Tvr mai are de asteptat iar A1 si Protv abia acum se incinge batalia. Sa treaca si A1 pe HD si mai vedem. Sa comunice si A1 mai clar si mai vedem. Una peste alta Xfactor e ok cu singura exceptie ca juriul nu are credibilitate, comparatia cu juriul de la VR sau RaT este clar in favoarea Pro iar Razvan si Dani sunt doi copii fara haz scosi din casuta lor unde se simteau bine.
    Voci bune am vazut si la VR si la Xfactor asa ca, ca simplu spectator argumentele gen aia e asa si nu e ca la Pro sunt din aceeleasi gen de discutii dembele Mac vs Pc sau Xbox vs Ps. Fiecare isi are publicul sau si ficare va avea publicul sau.
  • cornel cornel
    asa e, de abia astept sa nu mai uit - din nou
  • cornel cornel
    X-Factor e un Ghiobalnii au Talent wannabe
  • 10 10
    cifrele nu sunt rele, domina ziua de vineri, dar raportat la cifrele emisiunilor de acelasi profil, "romanii au talent" ,"vocea romaniei" sau "dansez pt tine", CIFRELE SUNT DEPLORABILE ! gandit-va ca "vocea romaniei" este marti si tot are peste un milion de privitori.
    cauzele sunt greu de aflat...poate marketing-ul ,poate faima protv-ului, care uneori este suficienta pt a vinde si show-uri proaste, poate charisma prezentatorilor...EU CRED INSA CA CEEA CE CONTEAZA ESTE CALITATEA ! X FACTOR pare slab realizat, mult sub potentialul formatului, pana si taieturile la montaj sunt nefericite, luminile cad prost, razvan si dani par stersi ori prea teatrali etc.
  • Goagal Goagal
    Au fost cateva voci foarte bune aseara la XF.
    Se pare ca de saptamana viitoare devine si mai interesant.
  • adi adi
    eric, audienta emisiunii in trecerea anilor nu este trecuta, este trecuta audienta postului tvr1, ptr ca x factor a intrat cu vreo 40 min m devreme, si s-a terminat mai devreme...cred..
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ florin:

    În puncte de rating, pe publicul 18-49 de ani, Antena 1 a făcut 7,8, iar Pro TV a avut 6 pe același interval.

Trimite un comentariu

sus