Skip to main content

VIDEO: Prigoană despre începuturile Realității: Gâdea a venit la mine cu o casetă de istoria religiei. Mădălin Ionescu, profesor de istorie, vroia să prezinte știrile.

 

La începuturile Realitatea TV, intențiile lui Mihai Gâdea, actualul director de la Antena 3, țineau de zona religioasă, a povestit Silviu Prigoană, în exclusivitate la PaginademediaTV. Absolvent de Teologie, Gâdea a venit la Realitatea cu o casetă de istoria religiei, însă Silviu Prigoană i-a propus un talk-show social.

Publicitate

Un alt nume care a bătut la poarta Realității, la începuturi, este Mădălin Ionescu, la vremea respectivă profesor de istorie, care ar fi dorit să prezinte știrile. Filmul cu el, în articol

Înainte de  detalii, un fragment cu Mihai Gâdea la începuturile Realității TV, prezentat în exclusivitate la PaginademediaTV:

Mihai Gâdea, la începuturile Realităţii

Alte fragmente video, în continuare:

Emisiunea PaginademediaTV a fost filmată în studiul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

Silviu Prigoană: Emisiunea se filma într-un sediu al Cultului Adventist de ziua a șaptea 

Prigoană, la PaginademediaTV:

„A venit la mine – el terminând Teologia și fiind preot adventist - cu o casetă de istoria religiei, pe care să o punem sâmbăta sau duminica dimineața, cu istoria religiei. I-am spus că nu accept chestia asta, pentru că noi nu facem educație religioasă. Dar, având fețițoara aceea, având un speech - știți, preoții neoprotestanți au altă alură, nu au haine dintr-alea ciudate, ei umblă îmbrăcați la costum - am zis că putem să facem o emisiune socială, cu care vom da lovitura. Și am demonstrat, în timp, că chiar am dat lovitura...”

Tak-show-ul social pe care l-a prezentat Mihai Gâdea la Realitatea se numea În centrul atenției. Dacă primele două ediții au fost difuzate din studioul Realității, următoarele s-au filmat într-un studio care aparținea Cultului Adventist de Ziua a Șaptea.

Prigoană, la PaginademediaTV:

"Era sediul lor central, unde acum au deschis o televiziune foarte mare, se numeșe Hope TV și emit prin satelit 24 de ore".

Silviu Prigoană despre începuturile lui Mihai Gâdea

VIDEO. Silviu Prigoană, la PaginademediaTV

Mădălin Ionescu a vrut la știri, dar citea prea repede

Și Mădălin Ionescu și-a încercat norocul la Realitatea, căutând un job în televiziune.

„A mai venit Mădălin Ionescu, era profesor de istorie. A spus aș vrea să prezint știrile la dumneavoastră. A încercat el de vreo două ori să prezinte știrile (la fel și Gâdea, a încercat să prezinte știrile, dar vorbea ca o mitralieră de pe prompter). N-a ținut cu știrile și i-am zis: măi tu trebuie să faci, totuși, un talk-show social.”

Silviu Prigoană i-a propus, însă, lui Mădălin Ionescu al gen de emisiune.

„Am reușit cu domnul Mădălin Ionescu, am făcut la început o emisiune istorică, după care mi-am dat seama că nu merge, și am făcut o emisiune despre chestii oculte, ascunse, pentru că el avea talent în chestii de-astea. Am numit-o Adevărul din spatele adevărului, care se ocupa în general de masonerie și tot felul de lucruri mai puțin cunoscute de public, care atrăgeau și făceau rating.

Emisiunea de istorie am dat-o pe urmă domnului Cioroianu, care era profesor de istorie la vremea respectivă, pe urmă l-au văzut Liberalii la televizor, l-au luat la ei și l-au făcut ministru.”

Ce spune Silviu Prigoană despre Mădălin Ionescu de acum?

"Eu nu spun nimic. El a ales ce vrea să facă în viață. Dacă el a considerat că vrea să facă așa, e foarte bine. El făcea niște emisiuni absolut senzaționale, pe vremea aceea, când eram eu patron", a mai adăugat Silviu Prigoană.

Ca și Mihai Gâdea și mulți alții, și Mădălin Ionescu a părăsit la Realitatea după plecarea lui Silviu Prigoană.

Mădălin Ionescu, într-o înregistrare de acum zece ani, prezentată în exclusivitate la PaginademediaTV:

Mădălin Ionescu, acum 10 ani

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Trimite un comentariu