Skip to main content

Imprimantele de la Adevărul Holding, ridicate de proprietari pentru neplata chiriei

 

Adevărul Holding a rămas, astăzi, fără o bună parte din imprimante.

Publicitate

Imprimantele au fost ridicate de la sediul companiei, pentru neplata chiriei, de firma care le închiriase către Adevărul Holding.

Ziariştii de la Adevărul s-au văzut în situaţia de a corecta materialele şi de a da bunul de tipar direct pe ecranele calaculatoarelor.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • neli neli
    uite d-aia nu poa sa-si dea demisia! ca n-are imprimanta... tz-tz-tz!
  • luhyj luhyj
    hihihi, am crezut ca e vorba de imprimantele pe care e tiparit ziarul... dar cred ca nu mai trece mult pina cind o sa ramina si fara imprimantele alea... obae, trebuia sa spui ca e vorba de imprimantele din redactie. miine vin aia de la firma de scaune, o sa stea cacartianu in picioare :)))) poimaine aia de la firma de pixuri si tot asa :))))
  • neli neli
    stati linistiti la locurile voastre! vor veni alte imprimante, mai noi si mai performante. ;) au gasit alti fraieri pe care nu-i vor plati. interesant e, hai, ca ziarele/revistele le corectezi direct in computer, dar ce te faci cu facturile, cu contractele?!
  • cornell cornell
    Adevarul e ca Patriciu ingroapa zi de zi ziarul care odata era un etalon in presa romaneasca.
  • publicitarul publicitarul
    o imprimanta cred c-a ramas la umflata de oana barbu, sa aiba pe ce tipari incetarea contractelor de munca. Oameni buni, redactie fara imprimanta?!?!?!?!?! Aici a adus o sleahta de incompetenti trustul AH.

Trimite un comentariu

sus