Skip to main content

VIDEO. Ion Cristoiu despre Mircea Badea: „mai actor”. Despre Radu Banciu: „mai ardelean”

 

Mircea Badea este „mai actor”. Radu Banciu este „mai ardelean, foloseşte mai mult textul”, a spus Ion Cristoiu la PaginademediaTV despre cei doi realizatori TV de emisiuni-pamflet.

Publicitate

Cristoiu: „În aceste vremuri, Mircea Badea e bun că nu a venit încă USL-ul la putere. Când o sa vină USL-ul la putere, o să fie Radu Banciu pe primul loc”.

Ion Cristoiu, despre Mircea Badea şi Radu Banciu

Transcriere realizată de Mediafax Monitorizare.

Petrisor Obae: Ce parere aveti despre Radu Banciu si ce diferenta vedeti intre el si Mircea Badea? Acum ei doi isi disputa zona aceasta a pamfletului.

Ion Cristoiu:

E o deosebire fundamentala. Eu ma uit mereu la Radu Banciu, nu pentru ca e la B1, pentru ca Radu Banciu este ardelean ca stil. El e muscator, dar e dintr-o alta perspectiva decat Mircea Badea.

Radu Banciu foloseste mult mai mult textul, adica spus, spunerea, pe cand Mircea Badea este mai actor, din punctul acesta de vedere.

Sigur, deocamdata, in aceste vremuri, Mircea Badea e bun ca nu a venit inca USL-ul la putere. Cand o sa vina USL-ul la putere, o sa fie Radu Banciu pe primul lor. Nu prea cred eu ca cei de la Antena3 isi vor permite sa fie asa de radicali cu puterea care va veni.

Probleme cu banii la Adevărul Holding

O intrebare despre trustul la care dumneavoastra editati revista Historia. Cate luni, intreaba cineva, credeti ca va mai rezista Adevarul Holding, in conditiile economice de azi?

Ion Cristoiu:

Cred ca e cineva de la Adevarul Holding. Nu stiu. Stiu ca au probleme, am si eu probleme cu ei, cu plata indemnizatiilor, a drepturilor de autor. Nu indraznesc o profetie, pentru ca ar insemna sa ma pronunt asupra unei afaceri cu care nu stiu ce se intampla.

Vezi interviul integral cu Ion CristoiuAICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pase scurte pase scurte
    radu banciu este mult mai inteligent decat mircea badea

Trimite un comentariu

sus