Skip to main content

Stelian Tănase, AZI la PaginademediaTV

 

Stelian Tănase vine în direct astăzi, 2 aprilie, la PaginademediaTV, emisiune transmisă în direct de la ora 16.00, din studioul LTV.

Publicitate

Realizator al unor emisiuni ca Tănase şi Dinescu, 3x3 sau Bucureşti Strict Secret, jurnalistul şi scriitorul Stelian Tănase va fi în direct în studioul PaginademediaTV pentru o discuţie despre cariera de realizator TV, despre presă, despre televiziune, despre media în general.

Puteţi pune întrebări invitatului sub forma unui comentariu la acest articol.

Din emisiunile trecute:

PaginademediaTV este transmisă din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ediţiile trecute PaginademediaTV au fost invitaţi Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România), Robert Turcescu, Grigore Cartianu, Ion Cristoiu, Răzvan Mitroi (redactor-şef al noului post Digi 24), Adelin Petrişor şi Mircea Radu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Observator Observator
    Asa "este" unii, idei ioc!
    Se hranesc doar cu produsele "bio" ale gramatici elementare.
  • Horea Horea
    Buni ochi ai domnu' Pandele!

    Dar nu putem fi toti la fel: unii- s cu ideile, altii cu deontologia, altii cu pedagogia, altii cu psihologia, iar unii cu ... cratimile.
  • Ibrail Ibrail
    In emisiunea cu Dinescu ,ati discutat la un moment dat despre afirmatiile deputatului Toader ,referitor la nemultumirile primarilor PDL vis-a-vis de fonduri alocate de guvern. Toader a facut referire la anii 2007 si 2008 cand Pnl si Psd nu au dat bani aproape de loc spre primariile PDL ,iar acum situatia se repeta. In emisiune a afirmat ca aceasta este o minciuna si ca Toader face afirmatii care nu au acoperire. De unde sti ca nu este adevarat ai dovezi care sa infirme aceasta ,sau ca de obicei la tine ,vorbeste "gura fara tine" din ura fata de PDL si Basescu .
  • Pandele Pandele
    Horea, nu ca mi-ar fi simpatic nea Stelica, dar inainte sa te apuci sa vorbesti de deontologie si media, n-ar fi bine sa pui mana pe o carte de gramatica ? Eu sugerez sa incepi chiar cu aia de clasa a V-a, unde se dezvaluie taina cratimei.
  • Horea Horea
    Degeaba punem noi intrebari invitatului ca moderatotul Obae le răstălmăceşte sau le modifica esenţa!

    Eu i-as sugera lui Stelian Tanase (in emisiunea "Tanase si Dinescu") sa-l lase pe Dinescu sa raspunda l-a interebarile puse si sa nu-l mai intrerupa de zeci de ori sau sa intervina peste el, fara ca acesta sa-si fi terminat ideea.

    E foarte ENERVANT dl. Tanase in asemenea dese situatii!
  • GreenIsTheNewRed GreenIsTheNewRed
    "Stelian Tanase: Da ce crezi ca o sa fie duminica?
    SOV: O sa castige Geoana, Stelian.
    Tanase: Sa te auda Dumnezeu!"

    Personaje ca Stelica au decredibilizat meseria de jurnalist. Acum, din afara, jurnalistii sunt considerati uneltele patronilor de media, niste costume vorbitoare prin gura carora vorbeste mogulul.
    Rusine, nea Stelica.
    Intrebarea e urmatoarea: maestre, cu batista sau fara?
  • luhyj luhyj
    nea stelica, cum e cu bbc-ul? ia zi matale ce proiect bomba ai pentru realitatea...

Trimite un comentariu

sus