Skip to main content

CÂT DE JOS SE POATE? O mostră de Jeg TV

 

Publicitate

DEGRADARE. Cât de jos se poate ajunge pe micul ecran? O ceartă ca la uşa cortului, presărată cu invective, acuzaţii, ţipete şi ameninţări s-a derulat zilele trecute, undeva după miezul nopţii.

Secvenţele care urmează nu au fost surprinse pe un post din coada clasamentului, ci pe televiziunea nr 2 din România. Un Show Păcătos (Antena 1), care şi-a obişnuit telespectatorii cu un anumit discurs TV, şi a depăşit într-una din serile trecute, propriile limite de jos.

În circul dezgustător de pe ecran, protagoniştii nici nu mai contează. Aceiaşi din fauna show-ului. (Unul dintre invitaţi apăruse, mai devreme, la Acces Direct, unde făcuse un show asemănător, dar la ore accesibile minorilor). Minute bune însă, au împroşcat pe ecran cu zoaie, sub ochii moderatorului Dan Capatos care, într-un târziu, a băgat publicitate.

Filmul a fost semnalat de un cititor al site-ului, la rubrica PaginaTAdemedia.

Le cerem scuze cititorilor pentru secvenţele care urmează, dar reproducerea lor era necesară pentru a ilustra gradul de decădere din audiovizualul românesc.

[jwplayer mediaid="49109"]

După publicarea acesttui articol, un alt cititor a postat într-un comentariu un link cu un alt moment al aceleiaşi ediţii a emisiunii Un show păcătos, care a avut loc înaintea celui prezentat mai sus. Cu scuzele de rigoare, îl prezentăm în continuare pentru a ilustra gradul de degradare a emisiunilor TV.

Scandal la emisiunea lui Capatos

Ai văzut vreo gafă? Vreun titlu ieşit din comun? Vreo reclamă remarcabilă? Intră în rubrica PaginaTAdemedia şi spune-ne despre ce este vorba!

Autor: digital4 magdadigital4.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    sunt adeptul "painii pentru toti" dar ce am auzit aici este ABJECT! nu cred in desfiintari de posturi tv dar o amenda usturatoare merita! si ala care le zice atat de infect sper sa fie dat in judecata de mara si costin, asta daca nu cumva,totul e o punere in scena si protagonistii sunt intelesi dinainte.pentru ca se poate si asa ceva!eu nu cred ca un show pacatos are o audienta remarcabila.nu cred!cum nu cred ca cineva cere asa ceva! dar uitati-va si la nationaltv cu reality-show-urile lor si te ingrozesti!n-am observat ca CNA sa se fi sesizat in ceea ce-i priveste!nici de KanalD cu ochii din umbra,sunt emisiuni pline de abjectii si dejectii,sunt oribile!!!mi-ar placea sa aud c-au fost trasi de urechi pentru promiscuitate!dar calul lor de bataie raman antenele! hai, CNA ca SE POATE,mai sunt si altii la fel de jegosi in emisiuni!
  • Ioana B Ioana B
    Iar CNA trebuie DEPOLITIZAT. Atât. Sau desfiinţat. Până la urmă de ce ziarele au dreptul să scrie şi să conţină orice mizerie, iar audio-vizualul nu? Tot presă e.
  • Ioana B Ioana B
    Există telecomandă. Pornirile astea fasciste gen “hai să închidem postul”, “ce bine le-au făcut ăia de la rds”, mă fac să mă gândesc cu părere de rău că s-a murit DEGEABA pentru democraţie cândva, pentru că cei de la conducere până la cetăţeni tot apucături comuniste au. Nu mă uit la Capatos, Măruţă, Acces Direct şi alte d-astea (sunt ferm convinsă că sunt multe), dar nici nu mă pot trezi acum cu gura mare că ele trebuie închise. Asta vrea poporul, ăsta e nivelul.
    Şi NU, nu lucrez la Antene.
  • Ioana B Ioana B
    Sunt de acord cu cel care a spus “Mass-media este oglinda telespectatorului.” Verifică audienţele. O emisune în care e adus un invitat de marcă, vreun actor, renumit cântăreţ (nu mă refer la Inna sau vreo d-asta, de exemplu Tudor Gheorghe), are audienţe mult mai mici decât o emisiune de promovează prostia, precum asta a lui Capatos. Asta se cere, asta se dă. Iar Antena1 face bani din reclame, din audienţe, nu din bani de cine ştie unde. Difuzează ce se cere. De Măruţă ce zici? Ăla-i tare, nu? Căci ăla e pe Pro Tv.
  • mirela mirela
    Asa ceva...este mizerabil...indeiferent de ora la care este difuzata aceasta emisiune, limbajul folosit este josnic. Este evident ca moderatorul nu a reactionat asa cum era normal. Moderatorul avea n modalitati prin care putea sa intrerupa persoanele care au injurat non stop timp de jumatate de ora, ca la usa cortului. E evident ca i-a placut scandalul si ca l-a alimentat. Insasi ideea de a face vedete de televiziune din astfel de ''personaje'' dovedeste nivelul unor emisiuni de tipul ''acces direct'' sau ''capatos''. Da, avem la indemana telecomanda, insa CNA tot trebuie sa se autosesizeze pentru ca un astfel de limbaj nu poate fi permis. Capatos recidiveaza, ceea ce inseamna ca nu il intereseaza legea. Diaconescu s-a ales cu injumatatirea licentei dupa ce a recidivat. CNA trebuie sa aiba aceeasi masura pentru toti.
  • ratio ratio
    Mass media este oglinda societatii. Adica noii realizatori din televiziune sunt oglinda celor care se uita. Asta pentru ca au ajuns acolo tocmai pentru ca seamana cu cei care inghit asemenea productii. N-o sa-l aduci pe Spielberg sa-ti regizeze Las Fierbinti, ca nu face fata!
  • ratio ratio
    Asta este scuza celor care lucreza in televiziune pentru a nu-si asuma responsabilitati. Intotdeauna e mai usor sa faci ceva de o calitate mica, decat sa te chinui sa realizezi ceva bun. Mai ales ca foarte multi nu sunt in stare de asa ceva. Printre ei si capatos. E o tampenie sa acuzi un adolescent ca vrea sa manance numai junk food, daca asta i-au dat parintii de cand era mic. Si romanii sunt la acest nivel, din pacate. Oamenii se uita si la un cadavru cand trec pe langa locul unui accident. Cam ce-ar insemna asta? ca televiziunea trebuie sa hraneasca acea parte a oamenilor ramasi in urma cu evolutia speciei, care are apetenta pentru imund, vulgar, mizer, macabru, scabros?
  • ratio ratio
    Acum 15 ani era acelasi patron, dar nu aceleasi emisiuni si personaje care sa le populeze.
  • Marius Marius
    Nu. Mass-media este oglinda celor care o fac.
  • Florin Florin
    @kiko pentru ca CNA e condus de oameni politici.
  • vali vali
    Ioana B,numai daca lucrezi la anteni poti sa sustii o astfel de timpenie.Dca publicul cere o executie in direct crezi ca e normal sa se dea ''pentru ca asa vrea publicul''De autocenzura ai auzit? Sau totul pentru rating!Josnica parere!!!Perfect de acord cu tine kiko!
  • gavril gavril
    Luzerii ăștia cer 7 mil de euro? Pentru înjurături? Mwahahahahaa. Ce amuzanți sunt în imbecilitatea lor!
  • kiko kiko
    nu sunt curios deloc sa dau play... in orice caz dupa momentul boc in fundul gol, pentru mine capatos e egal cu zero. de ce nu injumatatesc cei de la cna licenta de emisie antenei 1? ca nu sunt la prima abatere...
  • eusss eusss
    cine vrea se uita, cine nu, nu... e atat de simplu. :)
  • vlad vlad
    asta e soft uitati aici ce sa intamplat inainte de a intra asta in platou
    http://youtu.be/Vj7CwOGBElw

Trimite un comentariu

sus