Skip to main content

CÂT DE JOS SE POATE? O mostră de Jeg TV

 

Publicitate

DEGRADARE. Cât de jos se poate ajunge pe micul ecran? O ceartă ca la uşa cortului, presărată cu invective, acuzaţii, ţipete şi ameninţări s-a derulat zilele trecute, undeva după miezul nopţii.

Secvenţele care urmează nu au fost surprinse pe un post din coada clasamentului, ci pe televiziunea nr 2 din România. Un Show Păcătos (Antena 1), care şi-a obişnuit telespectatorii cu un anumit discurs TV, şi a depăşit într-una din serile trecute, propriile limite de jos.

În circul dezgustător de pe ecran, protagoniştii nici nu mai contează. Aceiaşi din fauna show-ului. (Unul dintre invitaţi apăruse, mai devreme, la Acces Direct, unde făcuse un show asemănător, dar la ore accesibile minorilor). Minute bune însă, au împroşcat pe ecran cu zoaie, sub ochii moderatorului Dan Capatos care, într-un târziu, a băgat publicitate.

Filmul a fost semnalat de un cititor al site-ului, la rubrica PaginaTAdemedia.

Le cerem scuze cititorilor pentru secvenţele care urmează, dar reproducerea lor era necesară pentru a ilustra gradul de decădere din audiovizualul românesc.

[jwplayer mediaid="49109"]

După publicarea acesttui articol, un alt cititor a postat într-un comentariu un link cu un alt moment al aceleiaşi ediţii a emisiunii Un show păcătos, care a avut loc înaintea celui prezentat mai sus. Cu scuzele de rigoare, îl prezentăm în continuare pentru a ilustra gradul de degradare a emisiunilor TV.

Scandal la emisiunea lui Capatos

Ai văzut vreo gafă? Vreun titlu ieşit din comun? Vreo reclamă remarcabilă? Intră în rubrica PaginaTAdemedia şi spune-ne despre ce este vorba!

Autor: digital4 magdadigital4.ro
viewscnt

Comentarii

  • uitaorh uitaorh
    Mass-media este oglinda telespectatorului.
  • Catalin Catalin
    Trustul intact in mare parte este OTV pur restul se apropie cu pasi de cangur de acest stil. Antena 3 care sustine ca este unul de calitate face lucruri OTV-iste. audienta otv-ului a scazut fiind ca OTV-istii au devenit antenisti. JENANT, ''domnule profesor'' Voiculescu!!!!!!
  • ioana ioana
    Mi se pare f misto. Este nivelul Romaniei, nivel pe care l-am vazut si la presedintele tarii. Care este problema voastra? Numai basescu are voie sa dea m**e si gaoaze in direct? Eu cred ca are voie toata lumea. Asta e Romania, suburbana. Daca era altfel, atunci ne-ar fi condus altfel de oameni si ne-am uita la altfel de emisiuni. Dar nu suntem: ne plac aceste porcarii de emisiuni, de rezentatori si de politicieni si asta este!
  • observator observator
    acum, depinde ce intelegi prin jeg. unora le place sa faca bai cu namol si se amagesc ca are un scop curativ murdarirea trupului. altii se duc in ring sa castige un ban din lupte aranjate, iar altii improasca cu noroi selectiv. nu te invinovati prea tare. asta este presa la care ati lucrat cu totii... nu ai de ce sa-ti fie jena. la asta ai contribuit si tu.
  • Madalin Madalin
    Cine mai indrazneste sa-l critice la Dan Diaconescu, in conditiile in care televiziunile asa-zise "de top" emana asemenea mizerii?
    Chiar nu se sesizeaza CNA-ul? Ori CNA actioneaza doar pe latura politica?
  • Walt Walt
    emisiunea asta si acces direct sunt copii foarte bine iesite a dan diaconescu direct (otv).
    sa platim 10 lei pe luna pentru 0TV marca Felix?
  • Ioana B Ioana B
    Nu că zic, dar emisiuni ca asta şi scandaluri dintr-astea mediocre, penibile, de prost gust au apărut la cerere. Problema e că oamenii se uită. Asta se cere, asta se difuzează. Nu poţi învinovăţi televiziunea pentru gradul de degradare al oamenilor al căror modele de viaţă sunt Inna sau Bianca Drăguşanu...
    Ridicarea în slăvi a Protv-ului şi împroşcarea cu noroi a Antenelor de aici nu-mi prea plac. Mi-ar plăcea să fiţi mai obiectivi. E doar o opinie...
  • just. just.
    Eu unu nu cred ca ceea ce se intimpla in gradina lui felix mai surprinde pe cineva ? Cum este turcul asa este si pistolul. Ma intreb ce institutie mai poate opri asa ceva.

Trimite un comentariu

sus