Skip to main content

Biroul directorului Realitatea TV, sigilat. Aproximativ 150 de oameni fără salarii plătite

 

Publicitate

Războiul pentru Realitatea TV continuă. De vineri, biroul directorului Realitatea Media, Sorin Enache a fost închis, iar pe uşă a fost aplicat un sigiliu.

Până la ora redactării ştirii, Sorin Enache nu a putut fi contactat.

Pe de altă parte, aproximativ 150 de oameni de la Realitatea TV nu şi-au primit încă salariile restante. De ce? Cei 150 sunt înregistraţi pe o altă firmă, nu pe Realitatea Media.

În această dimineaţă, Florin Bercea, administratorul special al Realitatea Media, a anunţat într-o şedinţă că nu va plăti salariile pentru cei anagajaţi pe altă firmă decât Realitatea TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • miratu miratu
    @iris, mai iris, daca nedelcu e cretin tu ce esti? CATE PROIECTE puse pe hartie si transformate in televiziuni care merg unse dpdv tehnic ai facut tu? nedelcu ala e geniu al tehnicii, mananca tehnica pe paine! dimineata, pranz si seara.oamenii lui au facut imposibilul posibil, au despartit transmisia in toamna! cine mai poate asa ceva in romania?tu stii cat de destept TREBUIE sa fii ca sa faci asa ceva? daca esti marunt si nu te pricepi nu improsca cu mizerii chiar pe toata lumea! unul ca nedelcu ar face cinste si unei televiziuni ca CNN! dpdv tehnic!stiu, cand cineva e prea bun in meserie vin d'alde ca tine sa latre. "cainii latre, ursul trece" nedelcu e primul care-si gaseste de lucru din toata Realitatea! e spirt!si ce-ai fi vrut sa fie un geniu al tehnicii, omul care aduce pizza? pe tine te roade ca e director, pai la cat e de destept e si normal sa fie! viseaza conexiuni si scule. tu ce visezi amaratule?
  • Mort de foame Mort de foame
    Sorin Enache e un tepar iar lingaii lui (Carmen Ungureanu, Madalina Radulescu, Catalin Ilie, Sorin Negulescu etc) sint disparuti fara urma si nu raspund la telefoane. Trebuie sa fii nesimtita de-a binelea sa iti bagi colegii in rahat punandu-i sa semneze pe alta firma si acum sa te faci ca ploua. Elan, Enache si Coman au fugit ca niste lasi si nu mai da nimeni de ei. Poate ca Bercea n-o fi asa rau cum ni se prezinta noua de catre sefi. De unde stim noi ca Ela n-a acoperit ciordelile lui Enache sau ca femelele elefant de la Resurse Umane nu erau in cardasie cu Enache? De ce toti sefii astia n-au trecut si ei pe noua firma fantoma a lui Elan, daca erau asa corecti?
  • Iris Iris
    @seby: normal ca mi-ar fi placut sa fiu platit cu mii de euro/luna asa cum sunt platiti sefii de departamente de la Realitatea. Culmea e ca 99% dintre ei iau banii degeaba, oamenii sunt non valori, pupincuristi si oportunisti. Alte joburi ca astea din Realitatea n-or sa mai prinda ei in curand, tin cu dintii de ele ca i-a invatat Sorin Enache (doar si el il pupa in cur pe Vintu).
  • un oarecare un oarecare
    Asa e,sa se sesizeze ITM-ul,Politia,ANAF si ce organe or mai fi si s-o controleze pe Antofi care sa plateasca pentru toate astea!
  • Gabi Gabi
    E foarte bine ca noi ne laudam intre noi pe maill si nu mai contenim cu minciunile, nu stim ce sa mai inventam sa ne mintim mai frumos ca totul e bine si "suntem cei mai buni". Hai sa o lasam balta sa ne uitam la audiente si sa ne trezim, mai prost ca acum nu am stat niciodata, concluzia e una singura dar ne e greu sa recunoastem adevarul, dragi colegi de la REALITATEA suntem in moarte clinica e doae o chestiune de timp pana ne ducem dreaq de tot.
  • Cozmin Cozmin
    Merge tinere si stii de ce ca vin 1200 de oameni de la tvr si cu aia se fac 3 televiziuni nu una, asa ca stai calm nimeni nu e de neinlocuit.
  • ITM-ul doarme? ITM-ul doarme?
    Sper ca domnii de la ITM sa se sesizeze! Angajatele de la RESURSE UMANE trebuie sa explice cum in biroul HR al Realitatii Tv se semnau la acelasi birou demisiile de la Realitatea dar si noul contract de munca pe firma necunoscuta! Erau cumva platite si de Realitatea si de Alternative Media Solutions fatucile astea de la resurse umane?
  • din curtea scolii din curtea scolii
    De unde frate sa faca greva! Soricarii care sunt inca angajati pe Realitatea Media stau chitic, nu zic nimic, bucurosi ca ei isi iau salariul! NU INTELEG de ce oamenii CARE AU FOST TRECUTI PE FIRMA NOUA NU STAU ACASA CA DOAR NU SUNT PLATITI! SA VEDEM ATUNCI DACA MAI MERGE REALITATEA FARA 170 DE OAMENI, FIIND DEPARTAMENTE IN CARE TOTI OAMENII SUNT ANGAJATI PE NOUA FIRMA!!! SA MUNCEASCA DOAR SALARIATII REALITATEA MEDIA !
  • din acelasi interior din acelasi interior
    Primele sunt supozitii, nu comentarii. Asa cum spunea si Seby, oamenii pe care va pisati voi sunt si ei salariati. Bercea - daca ati da putin pe Google - ati constata ca pe unde trece face prapad. Cel mai probabi a fost pus sa aiba grija ca totul sa se duca pe .|. Poate parea o supozitie, dar activitatea lui de pana acum sta ca marturie pentru cati oameni a trimis acasa, de pe la petrom, cluburi sportive sau alte firme unde nici dracu nu stie cum a ajuns... Oamenii de la Realitatea au suficient de multa demnitate pentru a nu strica imaginea postului cu greve sau alte minuni, pentru simplu motiv ca ei au construit acea imagine. Sefii vin si pleaca, angajatii raman; salariu intra pe card si dispare rapid, demnitatea ramane :)
  • tot din interior tot din interior
    Florin Bercea chiar nu stie cu ce se manaca televiziunea.Ceea ce nu stie acest individ este ca in anumite deparatmente nu a mai ramas decat un singur om pe realitatea restul sunt pe firma noua.Asa ca ar trebuii ca acesti oameni care nu vor fi platiti ar fi bine sa stea acasa pt ca nici macar nu pot fi acuzati de ceva,ei sunt pe alta firma.
    Si vine interbarea nu cumva acest agiotant (florin bercea)a lui Gusa are ordin clar sa inchida postul ?????.
    Oamenilor de pe noua firma ar trebuii sa lea dea bani Elan & Enache pt
    ca ei au fost cei care au gandit aceasta miscare. Dar cum pe Enache n-ai de unde sa il iei............nu ai cui sa ceri bani.
    Mai oameni buni angajati ai realitati sau nu SUNTETI MASA DE MANEVRA. FITI UNITI SI BAGATI PE POST BURTIERE CU "GREVA" cartoane cu cererile voaste ,ce naiba VOI FACETI TELEVIZIUNEA NU ALTI.
  • seby seby
    existenta 'realitatea Tv ' de dupa marea schizma se datoreaza cretinilor mai sus mentionati si celor cretinilor care i au urmat. Acesti "cretini" au avut curajul sa reconstruiasca Realitatea, pe banii lui Elan. Probabil proiectul lor ar fi mers mai departe daca in peisaj nu si ar fi facut aparitia LPG .
    Mai baiete "IRIS" sunt convins ca pana acum 2 luni erai de acord cu "cretinii" mai sus mentionati... sau erai frustrat ca nu esti si tu unul dintre ei ???
  • dan dan
    De fapt capul rautatilor a fost Irina Chirica care-si lua 9000 eur si ii chema pe amaratii aia sa-i curete piscina si care desi nu era angajata pe RM ea taia si spanzura.Ea trebuie sa-si banii macar pentru sampon si apa de gura pe care trebuie sa le foloseasca zilnic.Obligatoriu!Si ea e din aceeasi gasca.Habar n-aveti cate a facut
  • Iris Iris
    Intrarea lui Elan in scena "Realitatea TV" a fost doar praf in ochi din partea lui Sorin Ovidiu Vintu care nu a vandut niciodata; tot copiii lui sunt actionari in Blue Link Comunicazzione (Cipru).
    Asadar, cretinii mai sus mentionati (Carmen Ungureanu, Madalina Radulescu, Catalin Ilie, Cristi Nedelcu, Sorin Negulescu etc.) adica toti sefii de departamente sunt toti lingaii lui Enache care doar in felul asta se putea simti sef. In rest, Sorin Enache ca Director General nu a aratat nimic: nici performanta, nici fair play.
  • stres stres
    de ce nu faceti macar greva japoneza??? sau nu va strangeti toti la usa administratorului???pt ca sunteti lasi. va meritati soarta
  • din interior din interior
    AM AJUNS BATAIA DE JOC A LUI ELAN, ENACHE, RADULEASCA SI CARMEN UNGUREANU ! SA VINA ACUM TOTI ACESTI CRETINI SA LE EXPLICE OAMENILOR DE CE LE-A SPUS CA E BINE SA-SI DEA DEMISIA SI SA SEMNEZE CU O ALTA FIRMA DACA VOR SA-SI MAI PRIMEASCA SALARIILE ??? DE CE TOTI SEFII DE DEPARTAMENTE SI MAI MULTI ANGAJATI PILOSI NU AU FOST CHEMATI DE ACESTE ANGAJATE DE LA RESURSE UMANE SA-SI DEA DEMISIA??? FRAIERI AR FI OAMENII DE LA TEHNIC DACA NU DAU MAINE DESENE ANIMATE PE POST!!!

Trimite un comentariu

sus