Skip to main content

Se pregăteşte un protest la Realitatea TV

 

Publicitate

Neplata salariilor la Realitatea TV generează proteste la postul de televiziune. Potrivit unui mail intern, angajaţii sunt chemaţi la o întâlnire care va avea loc joi, pentru a se discuta care va fi forma de protest.

Acţiunea de la Realitatea TV vine la o zi după ce Florin Bercea, administratorul special al Realitatea TV, a anunţat că nu va plăti în totalitate salariile celor care sunt trecuţi pe o altă firmă decât Realitatea Media (aproximativ 150 de oameni), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mesajul intern, în continuare:

Buna ziua,

In acest mail vrem sa va comunicam ca joi ora 14.00,organizam o sedinta cu toti colegii nostri din Realitatea Media si Alternativ Media Solution in vederea gasirii de comun acord a unei forme de protest.

Speram ca in acest sens sa ni se alature cat mai multi colegi nemultumiti de situatia actuala din aceasta televiziune.

Incercam prin acest protest sa atragem atentia patronatului, asociatiei creditorilor si administratorului judiciar ca existam, muncim, avem drepturi si fara noi aceasta televiziune nu exista.

Credem cu tarie ca numai impreuna vom reusi sa ii convingem sa ne respecte munca si drepturile salariatului.

Va multumim

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Goebbels Goebbels
    De cand a venit Schwartzenberg la conducerea postului, am tot zis ca intr-o zi o sa le traga clapa. Asa-s astia!
  • mdea mdea
    adevarat zici.
  • de al dreacu anonim de al dreacu anonim
    Nu ai muncit...doar te-ai cuplat cu cine trebuia
  • Cornel Cornel
    Io-mi aduc aminte de lacrimogenul apel al lui Bugnar si ma tavalesc de ras. Cum de v-ati lasat atat de usor mutati la Realitatea Elanului ?
    Pana la urma se dovedeste ca Ghita e cu mult mai serios ca evreu si in plus, si mult mai putin sclav politic in slujba cuiva.
    Se pare ca cei ce au ales sa ramana la RTV au facut cea mai inspirata alegere.
  • Cornel Cornel
    Nu sunt ziaristi.
    Sunt doar piese in infernalul angrenaj al stirilor TV, stiri ce incearca sa te manipuleaze pe tine zi de zi si ceas de ceas.
    Lor nu le cere nimeni gramatica, ci munca si tacere.
  • anais anais
    oameni buni, ar fi bine sa stiti ca gruparea gusa-luca-pacuraru, prin bitbull-ul lor, dana secretara, nu urmareste decat propriile interese vis a vis de realitatea, respectiv acceptarea (de catre instanta/administratorul judiciar) a inzecirii (total neintemeiate si nejustificate) creantei GMG, a.i, avand controlul si asupra Adunarii Creditorilor, ei sa decida soarta Realitatii. Poate ca ar fi util sa stiti ca dana secretara nu a fost tot timpul atat de inversunata impotriva "oamenilor rai" ai lui sov, ba a fost chiar si ea o anumita perioada unul dintre ei, pana cand mogulul eolian a inlocuit-o cu alta... love hurts, vb poetului...
  • gigi gigi
    din moment ce ti-am spus ca am semnat pe cealalta firma presupuneam ca te duce mintea ca nu sunt nici cameraman, nici reporter ci doar un altul de la tehnic. Si daca citeai atent ce am scris, intelegeai ca lumea nu se rezuma la televiziune si daca vrei sa lucrezi in alta televiziune, atunci intr-adevar trebuie sa fi foarte bun ca lumea sa te cunoasca! da' presupun ca tu esti un altul care are un salariu mare peste media din celelalte televiziuni gen antena, b1 etc si nu ti-ar conveni sa te duci in alta parte pe bani mai putini. Ca si cameramanii de teren unde la noi si rtv sunt salarii fabuloase si la restul televiziunilor sunt chiar si cu 50% mai putin. Si da, toti contribuim la imaginea de pe post! Nu doar tu, eu sau reporterul/prezentatorul. Si tu, si eu si x si y insa asta nu inseamna ca nu poti lucra si-n alta parte daca nu-ti convine aici! Te leaga ceva de Realitatea asa de mult incat sa nu pleci? Nu cred ca te tine nimeni. Asta am vrut sa spun si-n analogia cu cei de la stat de se plangeau ca le-au luat 25% insa nu-si cauta in alta parte ca deh, frecatul de menta in alta parte e platit mult mai prost decat salariul lor minus 25%.
  • coleg coleg
    Oameni buni nu uitati care este scopul sedintei.Gasirea unei forme de protest.Va rog canalizativa energia pt a gasi solutia care sa loveasca in cei care nu va dau salariile.Fiti inventivi ca doar sunteti jurnalisti si tehnicieni.Sa tai emisia este cel mai simplu dar s-ar putea sa ii doara decat pe agajati,adica pe voi. Nu asta este scopul. Trebuie sa fim uniti si inventivi,sa surprindem conducerea care ne vrea raul.
    Lasati frustrarile deoparte.
  • Lucian Lucian
    Din nou va lasati prostiti de Sorin Negulescu prin slugile lui.
    Mah da voi chiar sunteti orbi.Nu va mai lasati manipulati , nu e prima data cand vi se intampla, judecaticu capatanile voastre.
    Nu vedeti ca Negulescu si a bagat cateii la inaintare ce dreaq e asa greu sa deschideti ochii.
  • Giovani Giovani
    Nu va mai certati intre voi, oameni buni, chiar nu are sens. Solidarizati-va si declansati un protest agresiv: opriti emisia! Este indamisibil ce se intampla! Si nu numai la realitatea sunt probleme... A devenit o moda ca jurnalistul sa fie calcat in picioare de patron si sa nu se intample nimic, niciodata...
  • stres stres
    marius, nu cei care nu si-au luat salariile au platit drepturile pt meci, ci acei manageri+patroni care acum s-au dat la fund. nu sclavii(salariatii) decid achizitiile ci sefii. daca nu reusesti sa intelegi integrama da-mi un mail si iti dau rezolvarea.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vă rog să păstrați un limbaj civilizat, fără injurii sau calomnii. Paginademedia.ro încurajează dezbaterea decentă, cu argumente și fără atacuri la persoană. Comentariile care nu respectă aceste reguli minimale nu vor fi aprobate.
  • mihai negrea mihai negrea
    nu esti "de al dreacu anonim" ci doar DE LAS!
    Daca am ajuns regizor de platou sau sef de locatie dintr-un amarat de sofer , inseamna ca am muncit mai mult decat tine,
    in timp ce tu frustratule tremuri sa nu-ti pierzi locul de munca, eu am curaj sa protestez si sti de ce ? pentru ca spre deosebire de tine ma bazez pe mine si am si ...surpriza , meseria de sofer asa ca sictir tie
    tu nu ai voie sa vorbesti
    Apropo , daca sotia mea Alina a umblat cu petitii pe la voi, a fost in interesul vostru nu al ei sau al meu dar ma rog, atat va ajuta capul

    Nu cumva esti unul dintre cei care au sunat la 1 noaptea sa fie scos de pe lista cu semnaturi de frica sa nu fie dat afara?
  • stres stres
    iar draga gigi daca tu ai un post care e asa cautat, sau in care se rotesc usor cadrele, gen reporter, drum bun. pt alte posturi piata nu e in asa mare cautare, nu e chiar asa dinamica. de ex: ca monteur, grafician trebuie sa fii ffff bun, si cunoscut ca sa pleci decent in alta parte, ca regizor de platou, orice post din regie, cameraman de platou,( la teren poate e mai simplu caci la cati reporteri ai trebuie si un cameraman),masinist, arhivar, etc. acesti oameni mici contribuie la imaginea si cariera unui reporter, moderator, etc. bafta in bransa.
  • stres stres
    gigi iti pun aceeasi intrebare ca si lui mihai negrea: i-a spune-mi matale SEFII aia care au construit televiziuni, si nu au furat de loc de la vantu, nici comosioane nu au mancat, si care saracutii nu si-au luat salariu, crezi ca VOR VENI LA SFATUL SALARIATILOR DE JOI?, sau vor sta in continuare cu capul in nisip, asteptand sa le faca jocul tot mojicii de salariati?

Trimite un comentariu

sus